Şimdi Ara

Sakarya Uni. Bahar döneminde dersim yok , para yatırmak zorunda mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi , pazar bilgili kişiler okulda olmadığından dolayı soramıyorum size sorayım dedim

Okulum nerdeyse bitti biticek
    Staj 'ım ve 2 adet dersim kaldı dönemlerim bitti.

Şimdi benim bu bahar yarıyılında alttan dersim olmadığı için dönemim boş geçicek.

Ben okula ücret yatırmak zorunda mıyım ?

Stajımı biyerde çalışarak yapıcam derslerimide Yaz okulunda alabileceğim yada güz döneminde tekrar alabilceğim bu dönemim boş geçicek .

Ders almıyacağım dönemde para yatırmak zorundamıyım Harç falan yoksa yatırmasam birşey olur mu

------------------------------------

Okula e mail atmıştım bana böyle bir dönüş yapmışlar

Sayın Işıklılar,

Ders alacağınız dönem harç ödeyip kayıt yenileme yapmanız, iş yeri bilgi formunuzu iş yerinize doldurtarak okulumuza göndermeniz gerekmektedir. Güz döneminden olan derslerinizi yaz okulunda da alabilirsiniz, yaz okulunda almak isterseniz yaz okulu kayıt zamanında kayıt yaptırınız.

Ama okulun sayfasında da böyle yazmakta ,

NOT2: Öğrenimini uzatan artık yıl öğrencileri (2+), güz yada bahar yarıyıllarında mezun olabilmek için ders almasalar bile (mezuniyet için sadece stajı kalmışlar dahil) sadece harç ücretlerini (öğrenim gideri dahil değil) yatırmak durumundadırlar. Bu durumdaki öğrenciler okulumuzu telefon ile arayarak, durumlarını teyit ettirmeli ve ödemelerinin sadece harç bileşenini yatırmak için ayrı bir hesap numarası almalıdırlar. Bu öğrenciler ödemelerine ilişkin dekontu okulumuza fakslayacaklardır

Şimdi ben ne yapıcam bir halt anlamış değilim mailde yaz okulunda alın diyor , okulun yazısında harç'ı yatırmak zorundasınız diyor adamların bir dediği bir dediğini tutmuyor

• up
  • Cevabını bilmiyorum ama bende sana bi soru sorayım 1.sınıf okuyorum Sakarya Ünide Hendek Myo harç parasını yatırdıkdan sonra kayıt yenilemeyi nerede yapıcaz ?Gene merkeze mi gitmemiz lazım yoksa kendi okuduğumuz yerde yapabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

Cevabını bilmiyorum ama bende sana bi soru sorayım 1.sınıf okuyorum Sakarya Ünide Hendek Myo harç parasını yatırdıkdan sonra kayıt yenilemeyi nerede yapıcaz ?Gene merkeze mi gitmemiz lazım yoksa kendi okuduğumuz yerde yapabiliyor muyuz?

Ben uzaktan eğitimim internetten yapıyorum işleri genelde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Cumartesi , pazar bilgili kişiler okulda olmadığından dolayı soramıyorum size sorayım dedim

Şimdi benim bu bahar yarıyılında alttan dersim olmadığı için dönemim boş geçicek.

Stajımı biyerde çalışarak yapıcam derslerimide Yaz okulunda alabileceğim yada güz döneminde tekrar alabilceğim bu dönemim boş geçicek .

Ders almıyacağım dönemde para yatırmak zorundamıyım Harç falan yoksa yatırmasam birşey olur mu

Sayın Işıklılar,

Ders alacağınız dönem harç ödeyip kayıt yenileme yapmanız, iş yeri bilgi formunuzu iş yerinize doldurtarak okulumuza göndermeniz gerekmektedir. Güz döneminden olan derslerinizi yaz okulunda da alabilirsiniz, yaz okulunda almak isterseniz yaz okulu kayıt zamanında kayıt yaptırınız.

NOT2: Öğrenimini uzatan artık yıl öğrencileri (2+), güz yada bahar yarıyıllarında mezun olabilmek için ders almasalar bile (mezuniyet için sadece stajı kalmışlar dahil) sadece harç ücretlerini (öğrenim gideri dahil değil) yatırmak durumundadırlar. Bu durumdaki öğrenciler okulumuzu telefon ile arayarak, durumlarını teyit ettirmeli ve ödemelerinin sadece harç bileşenini yatırmak için ayrı bir hesap numarası almalıdırlar. Bu öğrenciler ödemelerine ilişkin dekontu okulumuza fakslayacaklardır

Şimdi ben ne yapıcam bir halt anlamış değilim mailde yaz okulunda alın diyor , okulun yazısında harç'ı yatırmak zorundasınız diyor adamların bir dediği bir dediğini tutmuyor

Okulun sitesinde yazan yazıyı özetleyeyim.
    Mezun olmak için dersin kaldıysa, sadece staj bile olsa o parayı yatıracaksın. O dersi Tek Derste alacak olsan dahi o döneme kayıt olacaksın.
    Ama senin mezun olma durumun yok anladığım kadarıyla.
    Yapman gereken para yatırmamak. Güz döneminde alacağın dersler ile Mezun olabileceğin için güz dönemi ders alman, yada yaz okulunda ders seçmen ve stajını yapman yeterli. O zaman mezun olabilirsin.

Ama Bahar döneminde ders alıp mezun olabilir halde olsaydın o zaman para yatırman gerekecekti.

Buraya pek bakamıyorum. Aklına takılan soru olursa devamlı takıldığım Saü Kampüs Forum sayfalarına uğrayabilirsin. Daha hızlı dönüşler sağlayabilirim.
    Kolay Gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

Cevabını bilmiyorum ama bende sana bi soru sorayım 1.sınıf okuyorum Sakarya Ünide Hendek Myo harç parasını yatırdıkdan sonra kayıt yenilemeyi nerede yapıcaz ?Gene merkeze mi gitmemiz lazım yoksa kendi okuduğumuz yerde yapabiliyor muyuz?

1. Sınıf öğrencileri ders seçimi yapmıyor. Yani okul direkt olarak sizin dersleri seçiyor.
    Seçmese bile okula gitmene gerk yok. Ders kayıtları ödemeyi istenen tarihler arasında yapınca OBİS üzerinden yapılıyor.

Seni de üniversitemizin Öğrenci Fotrum Sayfasına Beklerim. SaüKampüs.Com
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnerxx

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Cumartesi , pazar bilgili kişiler okulda olmadığından dolayı soramıyorum size sorayım dedim

Sayın Işıklılar,

Okulun sitesinde yazan yazıyı özetleyeyim.
    Mezun olmak için dersin kaldıysa, sadece staj bile olsa o parayı yatıracaksın. O dersi Tek Derste alacak olsan dahi o döneme kayıt olacaksın.
    Ama senin mezun olma durumun yok anladığım kadarıyla.
    Yapman gereken para yatırmamak. Güz döneminde alacağın dersler ile Mezun olabileceğin için güz dönemi ders alman, yada yaz okulunda ders seçmen ve stajını yapman yeterli. O zaman mezun olabilirsin.

Ama Bahar döneminde ders alıp mezun olabilir halde olsaydın o zaman para yatırman gerekecekti.

Buraya pek bakamıyorum. Aklına takılan soru olursa devamlı takıldığım Saü Kampüs Forum sayfalarına uğrayabilirsin. Daha hızlı dönüşler sağlayabilirim.
    Kolay Gelsin.

Sau kampus forum sayfasinin linkini verir misin. Suan bahar donemine giricez ve benim bahar doneminde alttan dersim yok sen diyorsunki harc dahi yatirmicaksin bunun cezasi yokmudur iliskimi kesmesinler yada faiziyle harci sonradan almasinlar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.YILA KALMAK YERİNE VAKIF TIP
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yatırıyorsun paşam. bahar dönermi dersin yok ama güz dönemi dersin varsa ya da yazın stajın varsa paşa paşa yatırıyorsun.
  • Benimde öyle olmuştu ilk dönem dersim yoktu ama yinede yatırdım.
  • Sadece harci di mi?
  • Evet.
  • Ben genede Okulun bi sau kampüsünde hesap açayım okulunda okuyoruz ota bota üye oluyoruz şurayada üye olmak lazım :)

Ozaman büyük ihtimal okulu arayıp özel bir hesap no su istemem gerekiyor :)

sagolun tekrardan :)
  • Arkadaşlar bu sene sistem değişti. Artık harç ödemesi yapmayınca okul donuyor. Ödeme yaptığın sene aktif oluyor. Konu hakkında öğrenci işlerinden bilgi alabilirsiniz.
    Arkadaşın dersi olmadığı için para yatırmasına gerek yok. Ama para yatmayınca bu dönem stajı da alamayacaktır büyük ihtimalle. Yaz okulunda ödeme yaparak hem stajı yapabilir hem de eksik kalan dersleri.

ANCAK Hala aklınızda soru işareti varsa en temiz yol aşağıdaki numaralardan birisini aramak...

Harçlar Birimi
    Haluk KIVRAKOĞLU - [ halukk@sakarya.edu.tr ] Telefon : 295 5341
    Recep SOĞUKÇAY - [ sogukcay@sakarya.edu.tr ] Telefon : 295 5348
    Ahmet UYSAL - [ auysal@sakarya.edu.tr ] Telefon : 295 5343
    Faruk DURAK - [ fdurak@sakarya.edu.tr ] Telefon : 295 5328

• Ben şimdi bir şirkete gitsem desemki Staj yapmak istiyorum benden ne istiyecekler ? Okuldaki bayan biz size staj için bir evrak vermiyoruz dedi.Öyle şirkete gidip ben staj yapcam mı dicem oda o hoşgeldin gel bakayım yap mı diyecek nasıl olucak bu olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 23 Ocak 2012; 11:47:08 >
  • Son bir up.
  • Arkadaşlar aynısı benim içinde geçerli S.D.Ü Yalvaç TBMYO da okuyorum stajı yaptım 2 dersim kaldı ikiside güz dönemindeydi geçemedik 1 sini geçseydi tek dersten yırtıyorduk(artık bilirsiniz hocalarımı minnetle(!) anıyorum kulaklarını çınlatıyorum.Neyse durum şuki bahar döneminden dersim yok stajıda yaptım bu iki herifle ugrasmaktansa yaz okuluna gitmeyi yeğlerim.Şimdi benim dönem harcı yatırmam gerekli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

Arkadaşlar aynısı benim içinde geçerli S.D.Ü Yalvaç TBMYO da okuyorum stajı yaptım 2 dersim kaldı ikiside güz dönemindeydi geçemedik 1 sini geçseydi tek dersten yırtıyorduk(artık bilirsiniz hocalarımı minnetle(!) anıyorum kulaklarını çınlatıyorum.Neyse durum şuki bahar döneminden dersim yok stajıda yaptım bu iki herifle ugrasmaktansa yaz okuluna gitmeyi yeğlerim.Şimdi benim dönem harcı yatırmam gerekli mi?

Adamyonun sayfasından final sınav programıma tıklayıp Bütünleme tarihleri olucak oraya bak sınavın olması lazım. kalan dersler için.
  • Geçmişim yok geleceğimi... edeyim diye söz vardır Heriflerle kavgalıyım Bütte geçirmezler zaten sayısal elektronik dersi var 5.kez alıyorum yaz okulyla beraber(eylül ayında bütede girmiştik var ayrıca dönem içinde vizede en yüksek not benimdi) geçirse onda geçirirdi.İşler biraz karışık anlıyacagınız.358 TL den yırtsak ne iyi olurdu.Allah'tan büt ayagına okulda yaz okulu açılmayacak istediğim yerden alırım.Ben o hocalarla bir kez daha karşılaşırsam gırtlaklarına çökmek için herşeyi yaparım varsın 10 yıl hapis yatayım
    Anlıyacagınız iyice psikopata bağlanmış durumdayım herifler sayesinde hayatım karardı zaten onların sayesinde öğretmen gördükçe şeytanımı görmüş gibi oluyorum
    NOT:BABAM VE 7 GÖBEK SÜLALEM ÖĞRETMEN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacaksevgilim -- 22 Ocak 2013; 12:51:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.