Şimdi Ara

Sakarya da berber önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkef54 -- 24 Eylül 2015; 16:21:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kafkef54

Arkadaşlar Sakarya ya yerleştim, bir türlü sağlam berber bulamadım. Sakaryada yaşayıp önerisi olan varsa sevinirim.

Bilmiyorum ama makas konusunda öneri verebilirim, o makasları kullananlara gidip traş olabilirsin.Ben yaşadım cidden makas kalitesi de çok büyük etken saçlarda.Ama dipnot kuaför tecrübesi de çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

Arkadaşlar Sakarya ya yerleştim, bir türlü sağlam berber bulamadım. Sakaryada yaşayıp önerisi olan varsa sevinirim.

Bilmiyorum ama makas konusunda öneri verebilirim, o makasları kullananlara gidip traş olabilirsin.Ben yaşadım cidden makas kalitesi de çok büyük etken saçlarda.Ama dipnot kuaför tecrübesi de çok önemli

Arada böyle lavuklar da çıkıyor, sanal alem işte sen insanca birşey sorarsın, o hayvanca cevap verir. Karşında değilki, güzel bir benzetesin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

Arada böyle lavuklar da çıkıyor, sanal alem işte sen insanca birşey sorarsın, o hayvanca cevap verir. Karşında değilki, güzel bir benzetesin.

Hangi cümlem veya kelimem hayvancam ben sana burda başımdan geçen olayı anlatıyorum, tavsiye veriyorum, Sakaryada yaşamadığım için.Cidden insanlık ölmüş kimseye iyilik yapılmıyor bu devirde

• sakarya muharrem vardı, itfaiye caddesi civarında. lemanın arkasında sanırım. yine aynı civarda güzel bir iki yer daha olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigstone

sakarya muharrem vardı, itfaiye caddesi civarında. lemanın arkasında sanırım. yine aynı civarda güzel bir iki yer daha olacak.

Cevap için teşekkür ederim, bakarım o civarlara

• geçmiş olsun krdş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da kasap arıyorum?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.