Bildirim
SAKARYA BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (İ.Ö)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım tutturdu fakat 2 tane var sanırım teki teknoloji fakültesi digeri başka birşey o olayı çözemedim pek. _____________________________
Yıldız Teknik Üniversitesi
2013 Girişliler -
quote:
Orijinalden alıntı: benany
Arkadaşım tutturdu fakat 2 tane var sanırım teki teknoloji fakültesi digeri başka birşey o olayı çözemedim pek.
Bir teknoloji fakültesi var birde Bilişim fakültesi.Ben bilişim fakültesindeyim.Normal mühendislik fakültesi gibi sadece ayrı bir fakülte ismi farklı._____________________________ -
sıralamaları arasında baya fark vardı sanırım öyle hatırlıyorum.hayırlı olsun kardeş sakaryalı anne tarafım üniversite hakknda pek bilgim olmasada insanı iyidir temizdir. _____________________________
Yıldız Teknik Üniversitesi
2013 Girişliler -
-
sakarya güzel şehirdir... _____________________________ Intel i7 8700K / Asus ROG Strix Z370-F / Corsair Vengeance RGB 3000Mhz 2x8 GB / Samsung 960 EVO M.2 SSD / Toshiba P300 2 TB / Seasonic Focus+ Gold 650FX / NZXT Kraken X52 / Aerocool P7 C1 PRO -
Fikrimi değiştirirsem ek tercihlerde gelebilirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler