Şimdi Ara

Sakal istiyorum artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yüzümü kapatıp kamuflaj ederek sakal bırakıp yakışıklı olmak istiyorum, ama bir türlü sakalım çıkmıyor arkadaşım bu nedir yeter ya, yıllardır aynı bıyık ve çene bölgesinde hafif çıkıyor o kadar, benim yaşımdakiler imam sakalı bırakmaya başlamış benim bıyık ve çene sakalı dışında sakalım yok, yüzümün yan tarafı özellikle tamamen sakalsız, en kötü yanı da bırakayım uzasın diyorum ergen sakalının ötesine geçemiyor tam sakal olmadığı için de berbat duruyor mecbur kesiyorum, ne yapmalıyım yardım edin uzun sakal istiyorum?

• yaşım 18 sakalım uzasa da bırakmam ben sevmiyorum. benim tipi de kurtarmaz zaten hahaha
  • Türkiye de 5 erkeğin 4'ü sakallı zaten kadınlar sakalsız erkeğe aç
  • 6 yıl önce karı istiyorum der gibi sakal istiyorum diye çıldırın bir arkadaş vardı benim sakalı hep kıskanırdı. Sonra yuzune ne bulduysa surdu sarmısak yagından tut aklına ne gelırse. En sonunda başardı baya sakalları var.
  • Çok takma sakal bıyık olayını. Uzayinca kesme işi var bir de.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam süt içmeyin , süt östrojen hormonu salgılattırıyor ve sakal çıkmasına engel oluyor. Yumurta , avokado , somon balığı, kuruyemişler ve ıspanak yiyin bol bol. Özellikle avokado en önemlisi. Bunların içinde sağlıklı yağlar ve hormon dengeleyici vitamin ve mineraller var. Bir de kısa zamanlı ağır antrenmanlar testesteronu arttırıyor.Mesela telefonuna push ups şınav programları yükle.Sana özel programlar yapıyorlar. Bunların süreleri 20 dakikayı geçmiyor zaten. Bir de her gün terleyecek şekilde 30 dakika koş. Bunun nedeni de terleme ciltteki gözenekleri açıyor ve yeni sakalların ve kılların çıkmasına yardımcı oluyor. Badem yağı da faydalı.Bir de sakallarını hiç kesme 1 sene kadar uzat.Benim gözlemlerim bunlar.Benimde sakallarım çıkmıyordu ama şimdi full sakallı oldum neredeyse 6-7 aydır uzatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 13 Mart 2018; 0:36:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.