Şimdi Ara

Sakal çıkınca boy uzaması durur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben Nisan 92 doğumluyum, 19 yaşını da geçiyorum diyebiliriz.

2 sene önceye kadar hep girdiğim ortamlarda en kısa insanlardan biriydim.

2010'a girene kadar 165 boyum vardı.

Ne olduysa oldu 2010'da boyum 1.79'a kadar çıktı.

Tek tüy bile sakalım yoktu o sürede, köse gibiydim.

Şimdi sakalım nerdeyse tamamen çıkmak üzere ve yaklaşık 5-6 aydır tek cm bile uzamadım.

Annemin boyu 1.75 babamın boyu: 174 cm

Daha da uzayabilmek istiyorum çevremde kısa ya da orta boylu insan yok pek, geneli uzun boylu, az da olsa takıntı yaptım.

Ama sakal çıkınca uzama bitiyo galiba bunu anladım, bugüne kadar tek tüy bile yoktu yüzümde durmadan boy attım.

Sakal çıkmasıyla boy uzamasının durması aynı döneme denk geldi.

Sizin de bu konudaki tecrüblerinizi merak ediyorum, bu teoriye katılıyor musunuz?

• Yav Beınmde Sakallarım Cıkmaya basladıkdan sonra 1.80 - 85 Arası Kusuratta Kaldım Uzayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |ReceP|

Yav Beınmde Sakallarım Cıkmaya basladıkdan sonra 1.80 - 85 Arası Kusuratta Kaldım Uzayamıyorum.

beyler olayın sakalla alakası yok.gelişiminizi yavaş yavaş tamamlıyorsunuz ve kemikler kapanıyor.ki genetik çok etki ediyor.çevresel faktörlerle çok fazla bişey beklemeyin.ben 8.sınıftayken hatırlıyorum 1.83tüm.m.şimdi 1.90ım yaş 21.
  • Ben Sakalla Alakalı Demedım,Sakalım cıkmaya Basladıgı Zamandan sonra Uzamadı Dedım :D
  • hocam belli ki senin gelişimin bi anda hormonlar hızlı salgılanıp gelişimini tamamlamış gözüküyor uzayıp uzamayacagını bilemeyiz ama gelişimini tamamlamış gözüküyorsun
  • Onu bilmemde biseyin uzamaz artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReoRey R kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar yavaş gelişimi sürenlerin boyu da uzar sakal bıyığı da gecikir 17 yasinda sakal bıyığı tamamen çıkıp 185uzeri birini gordunuzmu kesinlikle sakal biyik çıkarsa boy uzaması yavas lar azalır kısa sürede tamamen sona erer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ReoRey R kullanıcısına yanıt
    Aynen hızlı yasa hızlı ol gibi geç çıkması makbul

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.