Şimdi Ara

Boyumun Uzaması Neden Durmuş Gibi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 yaşındayım, 1.80 cm boyum var. Babam 1.82, annem ise 1.64. Şimdi sorum şu, 15 yaşında inanılmaz bir hızla uzarken boyum bir anda 16 da uzadığını hiç hissetmemeye başladım. Boyumuz çocukluktan beri aynı olan arkadaşlarımın boyları hep beni geçti bu sene. Ben spor salonuna gidiyorum, acaba ağırlık kaldırdığım için uzamasını yavaşlatmış olabilir mi? Hocamız öyle şey olmaz diyor ama galiba oluyor sanki. 17 yaşında 1.95 boy ile başlayan bir abim şu an 22 yaşında ve boyu yine 1.95, bu da beni bayağı şüphelendiriyor ama bu spor benim tek hobim ve bırakmak istemiyorum. Fakat tabiki boy daha önemli çünkü bu sporu daha sonra da yapabilirim. Sizce daha uzar mıyım ? 12 ekim-98'liyim.

• 98li adam 1.80 ben 1.70im :(

Konu mu aciyorsun birde be kardesim? Yeter sana bu boy ayrıca evet etkiler ağırlık body vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısaltmaz boyunu aksine büyüme hormonu salgılandığı için faydası olur. Bu işler biraz genetik oluruna bırak. 15 yaş için 1.80 boy gayet iyi.
  • Senden 1.5 yaş küçük biri olarak 1.55-1.60 arasında bir şeyim,haline dua et Bu arada ağırlık kaldırmanın boya olumsuz yönde etkisi var diye biliyorum ben de.
  • Boyun bence gayet ideal niye daha fazla uzamak istiyorsun ki ?
  • benim 14-15 yaş civarında durdu 1.82 olarak yaş geldi 19 a şimdide 182yim yani duruyor belli yaştan sonra yapacak bir şey yok normal boydasın
  • Beyler boy iyi de ben uzun olmak istiyorum ya işte ne bileyim arkadaşlarım uzuyor benimki uzamıyor gibi biraz kötü oldum açıkçası, uzar mı sizce daha ? Salonu bırakayım mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erken ergenlik.
  • Ben 14 yasimda 1.70 dim.
    17 yasimda 1.90 dim. Suan 23 yasindayim ve boyum 1.92

Yani genelde 14 17 yaslar arasi oluyor bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

erken ergenlik.

Geç bile girdim yanı sesim yaşıtlarıma göre falan kız gibiydi hep geçen sene düzeldi lise 1 de.
  • erken ergenlikte bi anda boy uzayıp durur dostum lise 1 de geç değil zaten tam bu zamanda bitiyor. artık en fazla 185 olabilirsin
  • Yeter la fazlası zarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

erken ergenlikte bi anda boy uzayıp durur dostum lise 1 de geç değil zaten tam bu zamanda bitiyor. artık en fazla 185 olabilirsin

Hocam 1.85 olsam öper de başıma koyarım zaten
  • Epifiz plağının gelişimi durduğu için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Air alert + bazı boy uzatma programları var omurga arası açılıp boy 3-4 cm uzuyor onları uygulayabilirsin ben 1999 doğumluyum boy 170 uzatmak için baskete gidiyorum
  • 20ye kadar yolu var devam
  • bu sene çok atar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.