Şimdi Ara

Sakal çıkarma serumu aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
8
Favori
5.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaş 19 kilo 81 boy 186.Bugün minoxidil aldım ecZanefen çünkü yanaklarımda hiç sakal ve çene altında bir yerde seyreklik var o yüzden deneme amaçlı aldım.İlk gün resimlerini atayım gün be gün foto değişim paylaşıcam.
     Sakal çıkarma serumu aldım.[simage]https://store.donanimhaber.com/36/6c/be/366cbea7c9a8195a2fc7eacd206f73e8.JPG[/si

>>>>Gün1:Şimdilik doğal olarak bişi yok,ama büyüteç ve dslr kamerayla bakınca deri dipleri milim siyahlaşmış veya ben yanlış gördüm.

>>>>Gün 4: Yanaklarda hafif tüylenmeler başladı cidden çok mutluyum,önceden yanağım kuruydu şimdi nemli bi hale bide sarımsı bi tona büründü çok iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21olcaybaba21 -- 14 Ağustos 2016; 1:54:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Resimler biraz komik olmuş ama

• Bence bunlara gerek yok ya herşeyin doğal olanı güzel sakalların doğal olarak çıksa daha güzel durucak belki

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Bence bunlara gerek yok ya herşeyin doğal olanı güzel sakalların doğal olarak çıksa daha güzel durucak belki

Kardeşim doğru diyosun ama bu yaşa kadar hiçtüy çıkmadıysa çıkmaz dediler yanakta o yüzden yapıcam denicem ya bi

• çene altında bir yerde seyreklik varçene altında bir yerde seyreklik varçene altında bir yerde seyreklik varçene altında bir yerde seyreklik varçene altında bir yerde seyreklik var

• Bırakınca tekrar azalıyor diyorlardi bu serumlar için. Yaş ilerledikçe çoğalır gerek yok bence bu tarz ürünlere

• Kazıklanmışsın. Saç sakal aynı şey. İnsanlar kafasına sürerdi saç çıkarırdı manyak mı insanlar ektiriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zorla Sakal Çıkarma !!! :@
    16 yıl önce açıldı
    SAKAL BABA SAKAL SERUMU GÜNLÜK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kılda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Kılda

Keramet

• 19 yaşında sakal serumu mu alınır normal çıkmamaması

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Kılda

Keramet

olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CezaRap77

19 yaşında sakal serumu mu alınır normal çıkmamaması

aşırı sinirli ve gergin bi halim var doktor testesteron fazlalığı dedi(ama içimde ayı yogi var )Peki dedim daktır neden bu sakal yok ne iş baba dedim baba dedi hiç uğraşma çek makinayı eczaneye al minoxidili 45 e sonra ver elini yan yan yan yan.

• 21olcaybaba21 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21olcaybaba21 kullanıcısına yanıt
    çek baba vitesi 2 ye araba böyle yan yan işe yararsa bahada haber virirmisin benimde yanaklarda çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantura2

çek baba vitesi 2 ye araba böyle yan yan işe yararsa bahada haber virirmisin benimde yanaklarda çıkmıyor.

Tabi kardeşim senin benim gibi geni bozuklara yardımcı olmak için açtım bu konuyu

• Kuru kuru jilet vur.Eline alıp ye onları

• quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

Tabi kardeşim senin benim gibi geni bozuklara yardımcı olmak için açtım bu konuyu

kodumuzmu bozuk yani ?
  • birakinca %70 dokuluyor kalanda kaliyor hocam 2 senelik tecrube var yasda anca 18 olcam 2 ay var :)

• Yanaklarda çıkanlar hoş durmuyor bende yumuşak tüyler olduğu icin. Ama çenede fena çıkıyor bende keçi gibi bırakıyorum.

• quote:

kardeşim 4.gün oldu yanaklarda hafif tüylenmeler başladı cidden çok mutluyum,önceden yanağım kuruydu şimdi nemli bi hale bide sarımsı bi tona büründü çok iyi oldu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.