Bildirim
minoxil sakal serumu işe yarıyor mu kesin (saç dökülmesi vb.)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Minox bırakınca saç dökülür ama sakal dökülmez bu hep karıştırılıyor.
Hiç bir insanın sakalının döküldüğünü gördünüz mü?
Saçın dogasında dökülme var. Minox kullanırken bu dökülme geçici olarak duruyor ama bırakınca dökülme devam ediyor.
Sakalın yapısında dökülme olmadıgı için ilacı bırakınca dökülme olmaz, olsada çok çok az olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama kullanan adamlar yazmış bıraktıktan sonra gitti sakallar , saç döküyor diye. Adamın saçı önceden dökülmüyorki kullandığında farketmis döküldüğünüquote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
Minox bırakınca saç dökülür ama sakal dökülmez bu hep karıştırılıyor.
Hiç bir insanın sakalının döküldüğünü gördünüz mü?
Saçın dogasında dökülme var. Minox kullanırken bu dökülme geçici olarak duruyor ama bırakınca dökülme devam ediyor.
Sakalın yapısında dökülme olmadıgı için ilacı bırakınca dökülme olmaz, olsada çok çok az olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç boşa para verme biriktir paranı iki kere saç ektir yeter.
Mino xilin olayi cok basit: Kullandigin bolgedeki damarları genişletiyor. Damar genişleyince o bolgede kan dolasimi artiyor. Dolasim artinca orada sac veya sakal çıkıyor. Kullanmayi birakinca daha fazla dökülme oluyor. Buna nasil ruhsat veriliyor? Özet: Sakın kullanmayin.
Alma
Tşk.quote:
Orijinalden alıntı: ali222
Mino xilin olayi cok basit: Kullandigin bolgedeki damarları genişletiyor. Damar genişleyince o bolgede kan dolasimi artiyor. Dolasim artinca orada sac veya sakal çıkıyor. Kullanmayi birakinca daha fazla dökülme oluyor. Buna nasil ruhsat veriliyor? Özet: Sakın kullanmayin.
Kullanma eğer saçların dökülmeye dayanıksızsa kullanınca dökülecektir ve evet sakalda çıkarıyor.Sakalı saça tercih ediyorsan kullanabilirsin ben tercih ettim şakaklar hafif açıldı seçim senin.quote:
Orijinalden alıntı: dardanell13
Tşk.
Alıntıları Göster -
İşe yaradı mı bariquote:
Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Hairforte için konuşacağım. İşe yarıyor(du). Yeni saç çıkarmıştı ilk kullandığım zamanlar,sıklaştı vs. Sonra bıraktım dökülmeye başladı gene başladım. Bırakıştan beri eski haline dönmedi dün itibari ile günde iki defa yapmaya başlayacağım bakalım ne olacak
evet işe yarıyor ve bırakınca bir anda dökülmüyor yavas yavas dökülüyor uzun süreli kullanmakta fayda var -
2 haftadır kullanıyordum bugün bıraktım, benimde saçlar bu ilaç yüzünden bayağı bayağı döküldü tavsiye etmiyorum , bırakınca sakallarda gidiyormuşquote:
Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X