Şimdi Ara

Şakafon Avea da !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce mesaj geldi aynen yazıyorum..

Sana özel bir haber! Telefonda ses değiştirme eğlencesi Şakafon şimdi Avea'da! 9933 u önce sen ara, arkadaşlarına değişik seslerle bağlan.Bilgi:500

Ne menem bişeydir bu avea geyiğe mi başladı

• avea şaka şuka ile uğraşacağına hediye kontör dağıt.
  • http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/servisler/eglence/sakafon.shtml

Nasıl kullanılır?
    Canınız eğlenmek istediğinde 9933'ü arıyorsunuz, dilediğiniz ses tonunu seçiyorsunuz, arkadaşınızın numarasını tuşluyorsunuz ve konuşuyorsunuz; konuşurken şaşırtıyorsunuz, gülüyorsunuz, güldüyorsunuz...

9933'ü aradığınızda sesli yanıt sistemi sizi servis hakkında ücretsiz olarak bilgilendirecek ve sizden konuşmak istediğiniz ses tonunu seçmenizi isteyecektir. Çocuk sesi için 1'i, kadın sesi için 2'yi, erkek sesi için 3'ü tuşlayınız. Ses seçiminizden sonra sesli yanıt sistemi aramak istediğiniz numarayı tuşlamanızı isteyecek ve numarayı girdiğiniz takdirde çağrınızı bağlayacaktır. Konuşma sırasında 4'ü tuşlayarak kendi ses tonunuza dönebilirsiniz.

Şakafon servisi ile yaptığınız aramalarda numaranız aradığınız kişi tarafından görülmelidir. Numaranızı gizleyerek arama yaptığınız durumda da numaranız aradığınız kişi tarafından görülecektir.

Nasıl Ücretlendirilir?
    Şakafon servisi, dakikası 4 SMS/8 kontör olarak ücretlendirilir.
    9933'ü aradığınızda ücretlendirme, servis bilgilendirme mesajı sonundaki sinyal sesinden
    1 dakika sonra başlar.

• işe yaramaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/servisler/eglence/sakafon.shtml

Nasıl kullanılır?
    Canınız eğlenmek istediğinde 9933'ü arıyorsunuz, dilediğiniz ses tonunu seçiyorsunuz, arkadaşınızın numarasını tuşluyorsunuz ve konuşuyorsunuz; konuşurken şaşırtıyorsunuz, gülüyorsunuz, güldüyorsunuz...

9933'ü aradığınızda sesli yanıt sistemi sizi servis hakkında ücretsiz olarak bilgilendirecek ve sizden konuşmak istediğiniz ses tonunu seçmenizi isteyecektir. Çocuk sesi için 1'i, kadın sesi için 2'yi, erkek sesi için 3'ü tuşlayınız. Ses seçiminizden sonra sesli yanıt sistemi aramak istediğiniz numarayı tuşlamanızı isteyecek ve numarayı girdiğiniz takdirde çağrınızı bağlayacaktır. Konuşma sırasında 4'ü tuşlayarak kendi ses tonunuza dönebilirsiniz.

Şakafon servisi ile yaptığınız aramalarda numaranız aradığınız kişi tarafından görülmelidir. Numaranızı gizleyerek arama yaptığınız durumda da numaranız aradığınız kişi tarafından görülecektir.

Nasıl Ücretlendirilir?
    Şakafon servisi, dakikası 4 SMS/8 kontör olarak ücretlendirilir.
    9933'ü aradığınızda ücretlendirme, servis bilgilendirme mesajı sonundaki sinyal sesinden
    1 dakika sonra başlar.

Bu özellik zaten benim telefonumda var...(çin malı anycool kullanıyorum)

• Dakikası 8 kontörmüş.. Avea bizim millet bu tuzaklara gelmez diyorum başka birşey demiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanevrekaa

Bu özellik zaten benim telefonumda var...(çin malı anycool kullanıyorum)

Aynen bende Çin mali bi N95i var ondada var bu özellik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu da servis mi peh
  • çok pahalı kontörüm bol olursa denerim.
  • tam sapıklık için biçilmiş kaftan :)
  • Saçmalık
  • Hiç gereği yok bence saçma bir servis olmuş. Türkiye'de ilk ve tek diye reklamı yapılacak bir şey olmasa gerek diye düşünüyorum. Kim neden kullanacak bu servisi merak ediyorum.
  • bilgi için teşekkürler, garip uygulamalar
  • çok şaşırdım ve gereksiz buldum ayrıca 8 kontör olması da cabası..
  • 8 kontör omasaydı denerdim.Ama denemeye değmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

çok şaşırdım ve gereksiz buldum ayrıca 8 kontör olması da cabası..

aynen
  • quote:

avea şaka şuka ile uğraşacağına hediye kontör dağıt.

aynen katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

quote:

aynen katılıyorum

bnde katılıyorum ilk çıkartıyon bari ücretsiz denettirde insanlar ne olduğunu anlasın ona göre kullansın
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

quote:

aynen katılıyorum

bnde katılıyorum ilk çıkartıyon bari ücretsiz denettirde insanlar ne olduğunu anlasın ona göre kullansın

haklısın bari ilk 15 gün yada 1 ay ücretsiz yapta bir şeye benzesin.turkcell olsa ilk 6 ay bedava yapardı (aveaya gaz veriyorum)

• quote:

haklısın bari ilk 15 gün yada 1 ay ücretsiz yapta bir şeye benzesin.turkcell olsa ilk 6 ay bedava yapardı (aveaya gaz veriyorum)

böyle olmaz mail atarak dile getrmek lazım oda tek seninle olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.