Şimdi Ara

Şakafon Avea da !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün radyo dinlerken reklamı çıktı bu servisin.Çok beğendim açıkcası
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

Orjinalden alıntı: ssbrc

haklısın bari ilk 15 gün yada 1 ay ücretsiz yapta bir şeye benzesin.turkcell olsa ilk 6 ay bedava yapardı (aveaya gaz veriyorum)

böyle olmaz mail atarak dile getrmek lazım oda tek seninle olmaz

yok avea o kadar yapamaz.o yüzden mail atarken harcadığım zamana yazık olur
  • quote:

yok avea o kadar yapamaz.o yüzden mail atarken harcadığım zamana yazık olur

belli olmaz avea altı üstü belli olmayan 1 operatör bu
  • Bence harika ilk dakkası ücretsiz. Kontörünüz olmadığı zaman 1 dakika boyunca arkadaşınızla konuşabilirsiniz.

4 nolu tuşa basarak kendi sesinizle konuşabilirsiniz. Bence harika ama şaka için kullanılmaz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

haklısın bari ilk 15 gün yada 1 ay ücretsiz yapta bir şeye benzesin.turkcell olsa ilk 6 ay bedava yapardı (aveaya gaz veriyorum)

böyle olmaz mail atarak dile getrmek lazım oda tek seninle olmaz

AveA 9 Kasım veya öncesinde bir umut gaza gelir diye bekliyorum..
    Gel 9 Kasım Gel..
  • dıt sesinden sonra 1 bas sonra numarayı yaz hemen 50 sn kadar süre kalıyor. 15-20 sn kadar sürede açsa sana 30 sn kalıyor. TAbi birazda karşı tarafın açmasına bağlı bişey. Yinede kontör yokken ilaç gibi geliyor.
  • Çin malı N99i'de de varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Denediniz mi acaba? Az önce ben denedim, sinyal sesinden sonra 1 dakikalık süre içinde işlemler yapıp karşı tarafa bağlandım, karşı telefonu açtım 5 sn. açık kaldı. Bütün işlemler 45 saniye sürdü. Servisin dakika ücreti olan 8 kontör hemen hattımdan düştü. İlaç gibiymiş gerçekten. Avea iyiki varsın, sen olmasan ne yapardık.
    quote:

Orjinalden alıntı: eeemre

dıt sesinden sonra 1 bas sonra numarayı yaz hemen 50 sn kadar süre kalıyor. 15-20 sn kadar sürede açsa sana 30 sn kalıyor. TAbi birazda karşı tarafın açmasına bağlı bişey. Yinede kontör yokken ilaç gibi geliyor.

geçmiş olsun

• tabiki denedim en az 30 sn kadar konuştum. Bende kontor olmadığı için rahat deneyebiliyorum.

Denemeden yazmam insanları yanlış yönlendirmek istemem. en az 5-6 kez denedim dünden beri ve bunun sonucunda yazdım bu yazıyı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeemre -- 13 Eylül 2008; 1:14:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eeemre

tabiki denedim en az 30 sn kadar konuştum. Bende kontor olmadığı için rahat deneyebiliyorum.

Denemeden yazmam insanları yanlış yönlendirmek istemem. en az 5-6 kez denedim dünden beri ve bunun sonucunda yazdım bu yazıyı.

Kontör yokken nasıl oluyo
  • 9933 ü arıyorsun kontör yokken. Buda 9333 gibi bir servis numarası ücretsiz aranabiliyor.
    Sonrasında bir kadın çıkıyor ve şakafonu anlatıyor.

Sinyal sesinden sonra 1 e bas ve hemen numarayı yaz. bu işlem 10 sn kadar sürüyor. ve karşı tarafın açma süresine göre de 30 sn kadar konuşabiliyorsun.

kontör varsa deneme kontörün gidebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeemre -- 13 Eylül 2008; 2:33:25 >
  • dakikası 8 kontör birde 5 dakika konuşsan nolcek
  • şokkk eğelnceli bu yaa
  • Denedim hoş muş:)
  • Kontor tuzağı..
    Syimbian işletim sistemli telefonlarda bu tip şakaların programları yok mu?
  • Çok güzelmiş ama cok kontor gidiyor
  • Abow Aveaya bak gözü Acıldı hemen dk da 8 kntr :D vay anam var eglence die millet uzatır tabi ucurur kontorleri vay babam vayyyy
  • Gereksiz bence
  • Servis ziyanlığından başka birşey değil
  • Avea nın lay lay lom işleri bunlar. Teknik alt yapısını sağlamlaştırsın önce.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.