Şimdi Ara

şaka virüsü lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet yanlış okumadınız,şaka yapmayı çok seviyorum daha önce basit birkaç şaka virüsüm vardı,ama ben daha korkutucu ve kendimde üzerinde bazı değişiklikler yapabileceğim zararsız virüsler arıyorum.
    mesela windowsun klasik uyarı penceresini bilirsiniz,kurban dosyayı açınca bu pencere çıkacak,benim belirleyeceğim şeyler yazacak,ve her tıklayışta farklı şeyler yazacak.bunun gibi şeyler işte.
    yardımcı olabilirseniz sevinirim

• Benim yazdığım bir virüs var,tamamen zararsız :

http://rapidshare.com/files/425012115/VolAta_2.55.rar

Ne yapıyor : - Masaüstünde silinemeyen dosya ve klasörüler yaratıyor.
    - windows klasöründen 100 kadar farklı iside kafa karıştırıcı silinemeyen klasör yapıyor
    - a dan z ye 30 kadar partisyon oluşturuyor harddiskte

Özellikler:

- Virüs Windows XP , XP 64 Bit , Vista, Vista 64 Bit , 7 ve 7 64 bit tüm Türkçe ve İngilizce versiyonları destekliyor
    - Hiçbir antivirüs programı tanımlayamıyor
    - Usb flash bellek ile takıldığı bilgisayara bulaşıyor ve tüm sürücülkere kendini kopyalıyor
    - başka bir usb ye takılı flash belleğe sonradan bulaşabiliyor
    - bilgisayar tekrar başlatılmadığı sürece yayılmaya devam ediyor ve ilk restart da devreye giriyor
    - Unlocker gibi programla kaldırılıp silinemiyor.

Nasıl yüklenir :
    RAR dosyasının içinde "virüsün kendisi- atılacak dosyalar " klasörünü USB diske ya da bulaştırılacak bilgisayarın herhangi bir pastisyonuna atmak yeterli.
    Nasıl sistemden kaldırılır : RAR içindeki "Antivir" klasöründeki 2 tane exe dosyası çalıştılır. Daha sonra güvenli kip de pc açılır ve tekrar antivir içindeki bu 2 exe çalıştırılır.

Sorusu ve sorunu olan olursa ben buradayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 14 Ekim 2010; 16:42:31 >

• kardeş sende acaip karştırmışssın virüs olayını anlatırken bile ürktüm açıkcası basit şakar olsa ya mesela ekran koruyucu gibi devreye girsin ön planda bilgisayara format atsın vs. sadece görüntüde sonra belli tuş kombinasyonu ile eski haline dönse mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resident

Benim yazdığım bir virüs var,tamamen zararsız :

- windows klasöründen 100 kadar farklı iside kafa karıştırıcı silinemeyen klasör yapıyor

Özellikler:

- Virüs Windows XP , XP 64 Bit , Vista, Vista 64 Bit , 7 ve 7 64 bit tüm Türkçe ve İngilizce versiyonları destekliyor
    - Usb flash bellek ile takıldığı bilgisayara bulaşıyor ve tüm sürücülkere kendini kopyalıyor
    - bilgisayar tekrar başlatılmadığı sürece yayılmaya devam ediyor ve ilk restart da devreye giriyor

Nasıl yüklenir :
    RAR dosyasının içinde "virüsün kendisi- atılacak dosyalar " klasörünü USB diske ya da bulaştırılacak bilgisayarın herhangi bir pastisyonuna atmak yeterli.
    Nasıl sistemden kaldırılır : RAR içindeki "Antivir" klasöründeki 2 tane exe dosyası çalıştılır. Daha sonra güvenli kip de pc açılır ve tekrar antivir içindeki bu 2 exe çalıştırılır.

Bu şaka değil eziyet hatta eziyet bile az gelir yani

• yani buna şaka değil kaka denir !
  • Sadece görsel olarak her taraf dosya ve klasör kaynıyor. Antivir dosyasını çalıştırınca hepsi kayboluyor.
  • Peki ; vatandaşın biri usb diskine bunu bilmeden bulaştırdı ve elinde Antivir yok. Gitti bu diski 3-5 farklı yere taktı, oralarada bulaştı ... Sonra silsile bu şekilde büyüyerek devam etti ... Anladık zararsız ama kim masaüstünde bu kadar abur cubur klasör görmek ister ? Hadi ben yada yada konuya hakim kişiler bir şekilde bunları sileriz ama sıradan kullanıcılar için hiçte hoş olmayan bir durum oluşacak. Yapmayın böyle şeyler gözünüzü seveyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen baya gıcık bir virüs yazmışsın kontrolden çıktığında kurtulmak o kadar kolay olmaz..
    quote:

Orijinalden alıntı: Resident

Benim yazdığım bir virüs var,tamamen zararsız :

Özellikler:

Nasıl yüklenir :

• Virüs exe dosyalarına bulaşmıyor. Sadece harddiskin ya da çıkarılabilir flash bellek ve harddisklerin , kısacası sadece sürücülerin ana root klasörüne exe ve autorun dosyası olarak kendisini kopyalıyor. Antivir dosyaları zaten tamamen bu dosyaları kaldırıyor.
    Amacım yaymak olsa içine tarih kodu koya gittiğim her yerde belli tarihte aktif olmasını sağlar böylece çok yaygın bir virüs olurdu. Şuana kadar kimseye de vermedim

Amaç Antivürs yazılımlarının kesinlikle bulamadığı ,kendi açısından çok güçlü ama zararsız usb lere de bulaşabilen bir şeyin mümkün olup olmadığını test etmek. Windows un hiç bir zaman kapatmadığı ve kapatmayacağı birkaç açıktan da faydalandım .

• mouse kordinatlarına kare çizer her saniye kare büyür çıkmak için ESC.
    http://hotfile.com/dl/76168893/aea1571/Proje.rar.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.