Şimdi Ara

Şaka maka Olimpiyatlar da 0 Madalyaya Doğru Gidiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim anlamadığım bu sporcu müsveddeleri Londra'ya tatile mi gitmiş arkadaş?Bu kadar rezillik olmaz yahu

• Şu an normal bir insan gibi yüzüyorum ama 1 yıl yüzme çalışsam yeminle ilk ona girerim lan. Ömrü yüzücülükle geçmiş adamlar eğer sondan 5 e zor giriyorsa yazıktır. Kimse de bana yok sponsor yok destek diye savunmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Şu an normal bir insan gibi yüzüyorum ama 1 yıl yüzme çalışsam yeminle ilk ona girerim lan. Ömrü yüzücülükle geçmiş adamlar eğer sondan 5 e zor giriyorsa yazıktır. Kimse de bana yok sponsor yok destek diye savunmasın.

Ben de onu düşündüm. 2 yıl masa tenisine ağırlık versem ordaki birkaç sporcuyla oynayabilirim sanırım.
  • quote:

Şu an normal bir insan gibi yüzüyorum ama 1 yıl yüzme çalışsam yeminle ilk ona girerim lan. Ömrü yüzücülükle geçmiş adamlar eğer sondan 5 e zor giriyorsa yazıktır. Kimse de bana yok sponsor yok destek diye savunmasın.

elbette birisi sondan beşe girecek. herkez birincimi gelecek?

40 kişi yarışıyorsa, 1'den 40'a kadar sıralama olacak. belki herkes çok iyi milisaniyelerle kaybettiler. bu kötü olmak mı oluyo?

sanki herkes ilk beşte son 35 boş. hey allahım yarabbim ya.
  • Ülkemde okadar sporcu var.. ama fakir.. biz bu sporculari cikartip oraya gidelim bak onlar kaç madalya ile geri dönüyor.. ama bizdeki zihniyet.. ile 0 madalya normal..
  • Beden dersleri boş geçerse olacağı budur
  • Arkadaş ekonomik durumları 0 ülkeler bile madalya alabiliyorsa bu durumun sporcuya verilen maddi destekle bir alakası yoktur.Sıfır madalya da almayız herhalde ya 1 tane bari alırız diye düşünüyorum şöyle bir bronz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1 sene çalışan herkes olimpiyatlarda madalya alabilir.
  • Boks ve Güreşten gelir inşallah tek onlardan umitliyim

• Daha ordaki zibidinin teki de ben 6. kez katılıyorum diye reklamını yapsın...

Geçen gazetedeki bir haberi okudum yüzücü Philip'in 3. katılışıymış olimpiyatlara ve 26 tane madalya kazanmış şimdiye kadar.Onun için gelip kimse bana 6 kez katılmak da başarıdır diye zırlamasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 5 Ağustos 2012; 22:42:13 >
  • çok kolay birader valla.git 2 altın 2 gümüş kapta gel
  • china biliyorlar işlerini madalya bırakmadılar çekikler
  • disiplin yok bizimkilerde. boşverin bari 100 metre finallerini izleyelim 1 saat sonra...
  • Nedeni çook basit. Millete bakın hangisi yelkenden-yüzmeden-okçuluktan-kaykaydan-bisikletten-snowboard-..... bir sürü spor var ama millet sadece FUTBOL konusutor cocuklar yoldaki herkes onu bırakın arkadas spor haberlerinde sadece futbol yazıor bu nedir arkadaslar eğer biz sporda ilerlememiz için başka sporlara da önem göstermeliyiz.Her yerde futbol sahası var ve yapılmaya devam ediyor.Sanki sadece futbol varmıs gibi kim hokey oynadı arkadas hadi en basitinden kim hentbol oynadı yada kac kes hetbol oynadınız.Ben hiç oynamadım acıkcası.bunun nedeni ÖNEMSİZLİKten baska nedir.DESTEK olmadıkça birsey olmaz o destek verenlerde sadece FUTBOLa veriyor maslesef Türkiye burası işte.
  • O değil de olimpiyatlar bittikten sonra hepsi bir yerde yayınlanacak mı beyler ? Ben şimdi izlemiyorum bölük pörçük oluyor. Bittikten sonra hepsini toptan izlemeyi planlıyorum.
  • Olimpiyatlara toplam kaç kişi katıldık?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maykıl.

O değil de olimpiyatlar bittikten sonra hepsi bir yerde yayınlanacak mı beyler ? Ben şimdi izlemiyorum bölük pörçük oluyor. Bittikten sonra hepsini toptan izlemeyi planlıyorum.

http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html?video_id=1314

Bu linkte oynanan bütün müsabakaların tekrar yayını var ama spikersiz.
  • geçen gittim 2kilo altın madalya aldım
  • Farkeder mi 114 sporcuyla katılarak, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir rekora imza attık.Akepe yaşasınnnn!!11!!11!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.