< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Saka 19Lt Damacana Su ilk 10 siparişte 70 TL (2. sayfa)

-
-
Yok öyle bir seçenek.
Buna rağmen siparişi verdim ve yarım saat sonra gelen kurye Hayat marka damacanayı alıp gitti...
-
Uygulamadan mı verdiniz? Bende sipariş esnasında seçeneklerde çıkıyor. Saka nın uygulamasından verdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayat Pay kabul etmedi Hepsipay'le ödeme başarılı. Bakalım depozito istense zaten seçenek olarak da koyarlardı diye düşünüyorum bayiler arası haksız fiyat olmasın diye.
------
Yanında seçenek olarak başka damacana olanlar için fiyat 125 lira çıkıyor, hiç dikkat etmedim. Neyse isterlerse 50-55 lira veririm yine.
-----
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 25 Ocak 2025; 14:5:55 >
Senin gibi sırf su faturası düşük gelsin diye yaz mevsiminde bile kokmak pahasına haftada sadece 1 ( yazıyla bir) duj alan birinin, içecek su masrafına gelince yine aynı mantıkla hareket edip musluktan bu ihtiyacını karşılamak yerine, bayağı bir cömert kesilip bunu dışardan parayla satın alması şaşırttı...
-
Bu fırsatın gündemde kalması lazım çünkü daha ucuz diye marketten 5 lt su taşımaktan gına geldi artık
-
-
Tadi çok kötü geldi bana sakanin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya sonlanmış sanırım saka uygulamasında görünmüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkeste görünmüyor herhalde çünkü ilk baştan beri bende de görünmüyor ve uygulamaları aşırı sorunlu.
-
2 gün önce görünüyordu hocam bende bugün baktım yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Uygulama da devam ediyor ama şube çalışmıyor bu saatte anlamadım
Tek seferde 3 tane aynı fiyattan alabiliyor muyuz
Tek seferde 70 den 2 tane aldım 3 de verir muhtemelen
Kampanya bitmiş görünüyor. Şimdi, müşteri hizmetleriyle görüştüm, bittiğini söyledi.
1 Mart'ta bitecekti hatalı bilgi olabilir mi uygulama da görünüyor bende zaten ama bayi kapalı şuan
Ekşi'de başlığında bu konu açılmadan önce aynı şekilde kaldırıldığı yazılmış. Bende hala görünüyor ama koca şirket kendi bayilerine söz geçiremiyor o zaman. Birinde olup ötekinde olmaması ne demek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 4 Şubat 2025; 21:37:56 >
Bende duyurularda görünmüyor, damacana fiyatı ne olursa olsun 70 e düşmüyor. Müşteri hizmetleride kampanyanın bittiğini belirtti. Bir iki güne netleşecektir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X