Şimdi Ara

Saka 19Lt Damacana Su ilk 10 siparişte 70 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
8
Favori
8.366
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de çıkmadı eski üyeyim. Hayat verdim, sıkıntı olmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

Yok öyle bir seçenek.

Buna rağmen siparişi verdim ve yarım saat sonra gelen kurye Hayat marka damacanayı alıp gitti...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan mı verdiniz? Bende sipariş esnasında seçeneklerde çıkıyor. Saka nın uygulamasından verdim.

• Hayat Pay kabul etmedi Hepsipay'le ödeme başarılı. Bakalım depozito istense zaten seçenek olarak da koyarlardı diye düşünüyorum bayiler arası haksız fiyat olmasın diye.
    ------
    Yanında seçenek olarak başka damacana olanlar için fiyat 125 lira çıkıyor, hiç dikkat etmedim. Neyse isterlerse 50-55 lira veririm yine.
    -----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 25 Ocak 2025; 14:5:55 >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Senin gibi sırf su faturası düşük gelsin diye yaz mevsiminde bile kokmak pahasına haftada sadece 1 ( yazıyla bir) duj alan birinin, içecek su masrafına gelince yine aynı mantıkla hareket edip musluktan bu ihtiyacını karşılamak yerine, bayağı bir cömert kesilip bunu dışardan parayla satın alması şaşırttı...

• Bu fırsatın gündemde kalması lazım çünkü daha ucuz diye marketten 5 lt su taşımaktan gına geldi artık

• Arkadaşlar bilgisi olan var mı bilmiyorum. Yemeksepetin de böyle bir kampanya var. Mahalle siparişine 75 tl indirim var. Bu şekilde saka su 42,50 tl ye geliyor. Biz bu 10 sipariş 70 tl kampanyasını kullanıyoruz. 1 kerelik yemeksepetinden 42,50 tl ye söyleyip sonrasında yine saka nın kendi uygulamasından 70 tl ye devam ederiz diye düşünüyoruz. Yemeksepetinden sipariş verdiğimde veya daha sonra sakanın kendi uygulamasından sipariş verdiğim bir sorun ile karşılaşır mıyım acaba onu merak ediyorum. 1 kerelik 42,50 güzel fiyat. Sonra 70 tl devam ederiz marta kadar.
    Saka 19Lt Damacana Su ilk 10 siparişte 70 TL Saka 19Lt Damacana Su ilk 10 siparişte 70 TL

• Tadi çok kötü geldi bana sakanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya sonlanmış sanırım saka uygulamasında görünmüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tetexos T kullanıcısına yanıt

Herkeste görünmüyor herhalde çünkü ilk baştan beri bende de görünmüyor ve uygulamaları aşırı sorunlu.

• Shrikeen kullanıcısına yanıt
    2 gün önce görünüyordu hocam bende bugün baktım yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tetexos T kullanıcısına yanıt
    Saka 19Lt Damacana Su ilk 10 siparişte 70 TL
    Ben de görünüyor, sipariş verebiliyorum sorun yok.

• Uygulama da devam ediyor ama şube çalışmıyor bu saatte anlamadım

• Tek seferde 3 tane aynı fiyattan alabiliyor muyuz

• balci1987 kullanıcısına yanıt

Tek seferde 70 den 2 tane aldım 3 de verir muhtemelen

• Kampanya bitmiş görünüyor. Şimdi, müşteri hizmetleriyle görüştüm, bittiğini söyledi.

• furi kullanıcısına yanıt

1 Mart'ta bitecekti hatalı bilgi olabilir mi uygulama da görünüyor bende zaten ama bayi kapalı şuan

• Ekşi'de başlığında bu konu açılmadan önce aynı şekilde kaldırıldığı yazılmış. Bende hala görünüyor ama koca şirket kendi bayilerine söz geçiremiyor o zaman. Birinde olup ötekinde olmaması ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 4 Şubat 2025; 21:37:56 >
  • kraly61 K kullanıcısına yanıt
    Bende duyurularda görünmüyor, damacana fiyatı ne olursa olsun 70 e düşmüyor. Müşteri hizmetleride kampanyanın bittiğini belirtti. Bir iki güne netleşecektir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.