Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu daha yeni oynuyorum ve çok hoşuma gitti , adam yaratma kısmı o kadar ayrıntılı yapılmış ki inanamadım . bu araba sürülmüyor yalnız çok hızlı dönüyor patch le düzeliyor mu ?
  • evet araba sürülmüyor nasıl olacak
  • ben sildim gitti
  • Bugün aylardır beklediğim mafia 2yide oynayınca tekrar aklıma geldi canım saint row'um. Üzerine Gta 4 sonrada mafia 2 oynadım ama bu oyun başka gerek hikayesi, gerek yan görevleriyle. Araba kontrolü kötüydü doğru ama zamanla alışıyor insan. Bence herkes biraz şans verip denemeli.
  • saints row 2 yi kötüleyen arkadaşlar
    saints row 3 çıkıp gta nın grafiklerini yakalayınca böyle konuşabilecekler mi acaba şimdi böyle konuşuyorsunuz ama
    saints row 3 çıkınca görüşürüz hangisi daha zevkli ve hangisini oynuyorsunuz

• bu oyun çok kasıyor bunu düzeltmenin bir yolu varmı ?
  • Oyun optimizasyon özürlü oldugu icin bunu duzeltmek zor gorunuyor.
  • Rezil bir oyun. Bildiğiniz çöp klasmanında.

Öncelikle grafik kalitesine göre inanılmaz kötü bir optimizasyon var.

2. si araç sürüşü , karakter animasyonları , kaplamalar , modellemeler , falan oldukça kötü. Sırf araç kontrolü bile oyundan direk soğumanıza sebep olabilir. Gerçekten çok rezil araç sürüşü. Yani sırf orayı burayı parçala , çerezlik bir oyun arıyorsanız oynayın. Bana kalırsa Mercenaries 2 bile bu oyundan iyidir.

Boşa vakit kaybetmeyin bence bu oyunla.
  • saints row 2 son patch

http://www.easy-share.com/1909724653/Update

burada display ekranında istediğiniz ayarı yapabilirsiniz

bu patch i oyunun klasörüne atınca

display ekranında

graphics Quality sadece custom a getirince özel ayar yapılıyordu yanlız bu patch ile

graphics Quality yi ister low ister medium ister high yapın graphics Qualiyt altındaki satırlar kapnmıyor yani

graphic Quality low medium high ta olsa bile aşağıdaki ayarları değiştirip pc nize göre tam ayar çekebilirsiniz

ambient occlusion -
    motion blur -
    fullscrenn antialiasing -
    antisotropy -
    HDR-
    shadow Maps -
    view disstance -
    dynamic lighting -
    motion blur -
    depht of fiedl

• 21 sayfaya şöyle bi göz attım da oyun pc ye çıkana kadar güzel gitmiş, pc ye çıktıktan sonra seviye okullardaki özel sınıflar seviyesinde(direkt gerizekalı demedim kırmızı kutu vermesinler)...

Neyse sorum sansürü kaldıran bir hile ya da mod gibi birşey varmı ? Oyunun ana görevler bitmek üzere. 4 tane bişey kaldı. sanırım %60 da ana görevleri bitirmiş olucam. Biraz daha devam etmek istiyorum.

PC versiyonuna 65 benden
  • SAİNTS ROW 2 PC

• SR2 PC

• quote:

Orijinalden alıntı: Rectum Basher

21 sayfaya şöyle bi göz attım da oyun pc ye çıkana kadar güzel gitmiş, pc ye çıktıktan sonra seviye okullardaki özel sınıflar seviyesinde(direkt gerizekalı demedim kırmızı kutu vermesinler)...

Neyse sorum sansürü kaldıran bir hile ya da mod gibi birşey varmı ? Oyunun ana görevler bitmek üzere. 4 tane bişey kaldı. sanırım %60 da ana görevleri bitirmiş olucam. Biraz daha devam etmek istiyorum.

PC versiyonuna 65 benden

oyunu rezil ettiler pc ye çıkarıp başka bişey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOYLU*

quote:

Orijinalden alıntı: Rectum Basher

21 sayfaya şöyle bi göz attım da oyun pc ye çıkana kadar güzel gitmiş, pc ye çıktıktan sonra seviye okullardaki özel sınıflar seviyesinde(direkt gerizekalı demedim kırmızı kutu vermesinler)...

PC versiyonuna 65 benden

oyunu rezil ettiler pc ye çıkarıp başka bişey değil

nesini rezil etmişler ?

ben söyliyim renkleri rezil etmişler. bunun dışında oyun bitti bitecek 3-5 yer dışında buga rastlamadım. Bendeki sistemle akıcı kalabiliyor sürekli. (hd3850 varken de akıcıydı).

• Şu oyunu kıyafetleri, müzikleri, gangsta teması ve ara videoları için oynadım sırf.Bunlarda oynamak için iyi sebep ama
  • arkadaşlar ben oynuyorum çok güzel şuan yüzde 65 deyim hiç sıkıntı yapmadı tabiki araba sürüşü berbat ama genede iyi gidiyor alıştım ben bir şey soracam simge ronin ejderha yani japon bir görev var orange threat level bizi havalimanı götürüyor orda adamları vuruyorum sonra adamlar arabayı biniyor sonrada film giriyor karanlık oluyor bekliyor silah sesi geliyor ekran görünmüyor ama oyunda herşey güzel hiç sorun yok görüntü harika ama onda niye oluyor diğer simgleri yendim yani kırmızı ve yeşil patronları öldürdüm ama sarıyı geçemedim ekran sorunum yok benim
  • bildigin çöp oyun bile denmez .
  • benim yazdığım cevap veren varmı acaba geçen oldumu acaba orange threat level burası geçen oldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender544

arkadaşlar ben oynuyorum çok güzel şuan yüzde 65 deyim hiç sıkıntı yapmadı tabiki araba sürüşü berbat ama genede iyi gidiyor alıştım ben bir şey soracam simge ronin ejderha yani japon bir görev var orange threat level bizi havalimanı götürüyor orda adamları vuruyorum sonra adamlar arabayı biniyor sonrada film giriyor karanlık oluyor bekliyor silah sesi geliyor ekran görünmüyor ama oyunda herşey güzel hiç sorun yok görüntü harika ama onda niye oluyor diğer simgleri yendim yani kırmızı ve yeşil patronları öldürdüm ama sarıyı geçemedim ekran sorunum yok benim

jpeg koyabilirmisin ?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.