Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • brazil hala nasıl oyna oyna bitmez diyorsun allah aşkına.. böyle oyunmu olur ?
    arabayı kullanamıyorsun sola bi basıyorsun araba sanki rallye çıkmış gibi lap dönüyor lup dönüyor kontroller sıfır..

@frontoza77
    ben başından beri dedim bu oyundan birşey beklemeyin diye.. emin ol senin yorumlarında makbule geçmiyor kardeşim..

genel olarak yorumum grafikler çok iyi değil ama iyi ama oynanış çok kötü berbat hatta karakteri zor kontrol edebiliyorum, hele arabayı kullanmak tamamen bir çile yaw
    şehir Furious arkadaşımın dediği gibi bomboş heryerde fhişeler ve onların satıcıları var başka birşey yok koskoca şehirde

buyrun biraz daha SS..

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !]

Not: Arkadaşlar SS'lerde oyun net felan görünüyor ama oyun içinde bu kadar net ve sağlıklı bir görüntü yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 8 Ocak 2009; 20:47:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

18 - 19 kb ile iniyor ya birçok da tracker eklediğim halde.

200le geliyo torrentzilla sağolsun=D
  • Gta gibi sistem katili mi oyun önemli olan nokta bu bence
  • saint row 1 daha güzeldi vallahi bu ne böyle
  • Optime nasıl olmuş ? önemli olaylardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartthy -- 8 Ocak 2009; 21:03:25 >
  • % 55 de işyerindeki pc yi kapatmıştım..

yarin sabah iptal etmeyi düşünüyorum.. ss ler berbat gözüküyor
  • yorumlar pek iyi değil şuana kadar ama oyun gerçekten mi kötü yoksa oynayanların akılları gta da olduğu için mi kötülüyorlar bilemiyorum.kimisi çok övmüş kimisi yerden yere vurmuş bukadar uçurum olur mu yorumlarda yaw
  • GTA yı bi kenera salla..
    bu oyun yine kötü.. gerçekten canı gönülden söylüyorum oyunu güzel birşeyler bekliyordum ama harbi hayal kırıklığı ya..
  • aga bu nasıl bir oyundur yaa.berbat ötesi o araç kontrolü de nedir. giderken sağ tuşa basmaz olaydım hemen döndü nfs1 in bile araç kontrolleri daha iyi.
    adamımız ölmüyo bug mıdır nedir kaç şarşör mermi yedim bilmiyorum heal daha yarısındaydı.ordu gelse öldüremez o kadar diyorum.ama düşman 2-3 mermi yiyince hatta mermi rüzgarına bile ölüyor.araçlar 15-20 mermide pert.
    açıkçası beklediğim oyun gelmedi. gta dan sonra ayrıntıyı özlemiştim ama gerçekten kötü bir oyun olmuş.hayal kırıklığına uğradım malesef
    eğer indirecek olanlar varsa halen, pek uğraşmasın yeni dvdrip ve brripler var onları çeksinler
  • Arkadaşlar yorumlara bakıp aldanmayın....Oyunu nasıl gördüğünüze bağlı....Millet açınca gta 4 deki gibi kontrol ve grafik bekliyor....gta da çok basit olan kontroller bu oyunda biraz zor ama alışınca canavar gibi...üstelik ben hemen alıştım...oynanabililirlik harika bence....Arkadaşların ya mouse bozuk ya klavyeleri çok hassas...bende kontrol de felan hiç bir sorun yok .....grafikler inanın çok güzel.beklediğimden daha iyi çıktı...çünkü bu oyun resmen konsol kokan bir oyun.....bütün ayarları açtım ne bir kasma ne bir texture problemi var....adrenalin gayet yüksek....bu kadar iyi olacağını beklemiyordum....helal olsun thq ye...ve elveda gta ya...bu oyun çok sardı....oyunda yap yap ne kadar çok şey olduğunu oynadıkça göreceksiniz....Bana bir oyun söyleyin tek vuruşta öldüğünüz.......???..varmı yok...bu da öyle abartmaya gerek yok...doğal olarak kahraman sizsiniz elbette sizin ateş ettiğiniz hemen ölmeli.....OYUNUN bir tek sorunu var.....o da gta fanlarının oyuna çamur atmaları......o sorunuda ben hallettim .... gta fanlarının YORUMLARINI es geçiyorum....oyun 10 üzerinden 9 dur bu arada gta 4 e 10 üzerinden 8.5 vermiştim ...o da gta fanları üzelmesin diye yoksa 8 i geçemezdi...

• inan bana gta fanları senden çok daha gerçekçi.
  • gidin o zamn gta nızı oynayın kardeşim oyun kötü değilki milleti ne diye kandırıosunuz o halde.....madem sevmediniz millete oynamayın demeyin bari...siz oynamazsınız olur biter....gta fanlarının gerçekçiliklerinide iyi bilirim .....gta 4 çıkmadan önce ortalığı yıkıyorlardı .muhteşem diye ne oldu forum dolup taştı sorunlarla....HİÇ YOKTAN OYUNDA TEXTURE SORUNU YOK BU BİLE YETER .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: inan1981

Arkadaşlar yorumlara bakıp aldanmayın....Oyunu nasıl gördüğünüze bağlı....Millet açınca gta 4 deki gibi kontrol ve grafik bekliyor....gta da çok basit olan kontroller bu oyunda biraz zor ama alışınca canavar gibi...üstelik ben hemen alıştım...oynanabililirlik harika bence....Arkadaşların ya mouse bozuk ya klavyeleri çok hassas...bende kontrol de felan hiç bir sorun yok .....grafikler inanın çok güzel.beklediğimden daha iyi çıktı...çünkü bu oyun resmen konsol kokan bir oyun.....bütün ayarları açtım ne bir kasma ne bir texture problemi var....adrenalin gayet yüksek....bu kadar iyi olacağını beklemiyordum....helal olsun thq ye...ve elveda gta ya...bu oyun çok sardı....oyunda yap yap ne kadar çok şey olduğunu oynadıkça göreceksiniz....Bana bir oyun söyleyin tek vuruşta öldüğünüz.......???..varmı yok...bu da öyle abartmaya gerek yok...doğal olarak kahraman sizsiniz elbette sizin ateş ettiğiniz hemen ölmeli.....OYUNUN bir tek sorunu var.....o da gta fanlarının oyuna çamur atmaları......o sorunuda ben hallettim .... gta fanlarının YORUMLARINI es geçiyorum....oyun 10 üzerinden 9 dur bu arada gta 4 e 10 üzerinden 8.5 vermiştim ...o da gta fanları üzelmesin diye yoksa 8 i geçemezdi...

güler geçerim arkadaşım sana sen kendini avut..

• sen sevdiğini söylüyorsan onların da sevmediklerini belirtme özgürlükleri var sanırım. bunu gta fanlığına yormanın lüzumu yok ayrıca onlarınki fanlıksa seninki ne acaba? kaç kişinin üstüne basa basa eleştirdiği şeyi sen göklere çıkararak anlatıyorsun daha ne diyeyim.
  • SÜPER OYUN KARDEŞİM SİZENE .....ben beğendim....sizi de beğenin diye kulaklarınızdan tavana asmadık ...bğenmeyen oynamaz...bu kadar kişi eleştirmiş demişsin ....ya hep yazan sizsiniz ...sizden başka adam yokmu...az susun da başkalarının yorumlarını da okuyalım...ayrıca bende size gülüyorum ve acıyorum.....ÖNYARGIYLA oyun oynanmaz kardeşim bak yukarda biri profitee iyi cevap vermiş ...daha adam gelir gelmez eleştirmeye başladı hatta ben sizin oyunu oynadığınızdan bile şüpheliyim...siz sakın saint row yerine legandary i yüklemiş olmayasınız?????????????????????????
  • Yorumlara bakılırsa ya beklentiler çok yüksekti ya da oyun gerçekten çok kötü.
    Ben Rip i bekleyeyim o zaman zaten yer sıkıntısı var.
    Ayrıca optimizasyon nasıl ?, Gta gibi rezil değildir umarım?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 8 Ocak 2009; 22:39:04 >
  • oyun rezalet bence o kadar tantana yapıldı oynabilirlik berbat en azından bana öyle geldi gta fanı değilim gtayı daha oynamadım bile
  • Bu oyun çıktı beyler...beğendiniz mi?
  • ya isteyen oynasın isteyen oynamasın buna sen ben karışamam kimse karışamaz.ben mesela dedim benim fikrimdir.bu oyunu çekeceğinize gidip bir brrip çekin çok daha yararlı olacaktır.
    ayrıca gta dan sonra gerçekten kötü geldi bu oyun.cod4 ten hemen 2 gün sonra cod 5 oynamak gibi oluyor malesef.bende bekliyordum bu oyunu sabırsızlıkla ama çok büyük hayal kırıklığı yaşadım gerçekten.
  • arkadaslar neden bu oyunu gta4 ile karsilastirma yapiliyor anlamiyorum birkere gta4 14 gb bu ise tam yarisi. indirin kurun ve bakin guzelmi degilmi, begenmezsseniz siler,begenirseniz oynamaya devam isteyen orginal alir istemeyen boyle devam eder. neden birbirinizi yiyorsunuz anlamiyorum yani. bugunlerde moda oldu ATI vs NVIDIA , GTA vs SR sanki babamizin firmasiymis gibi savunmalar, bes para vermedigi oyuna hakaret etmeler. neyse lafi fazla uzatmadan herkez sakin lolsun artik oyunlarin keyfini cikartsin ,oyunllar keyif icindir kavga icin degil bunu unutmayin. herkese bol eglenceler
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.