Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Eee problem ne anlamadım yani ? zevk işte eğlence bu oyun..
  • gta 3 e benziyo
    quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

buyrun arkadaşlar..

• aman allahım dönüşlere bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Eee problem ne anlamadım yani ? zevk işte eğlence bu oyun..

kontroller kötü, araba kontrolü gerçekten berbat ateş ederken silahla zor nişan alınıyor adamı zor tutturuyorsun..

quote:

Orjinalden alıntı: imozzi

aman allahım dönüşlere bak

işte benden bahsediyorum.. tuşa basınca direk araç dönüyor sonra kontrol edemiyorsun.. nişan alırken felan rahat alınmıyor o japon bi yakuza gibi bi adam var onu kurtarırken mahkeme salonunu bile zor geçtim

• oyun çok fason yaa :))) oynuyacağınız iyi oyunlar bitince 3-5 dk oynayın derim... yarına SS atarım.. Garfikler iğrenç hadi onu geçtim böyle çocuk oyunu havası var. GTA4 le kıyarlarsanız ayıp diyorum. GTA da yürümesi insan tepkileri arabaların haretkerli kısaca fizik mükemmel herşeye gerçeğe çok yakın. bunda adam da roket var gibi uçuyorr...

neyse 4 mb bağlantı ile isftahı yaptık :)) işalalh iyi bir oyun çıkar..
  • çok basit bir işlem .......masa ğstğ catalyst control cente anti aliasing ====sonda ......örtüşme kapalı...usb mouse kullanılabilir duruma getirilsin aygıt yöneticisinden yani bilgisayar tanımadan siz tanıtın...öyle sağa sola aniden dönme felan yok....ben hallettim.....ağırlaştırıyor bu dediklerimi yaparsanız.....üstelik bu dediğiniz halledilemeyecek bir şeymiş gibi konuşuosunuz.....gta 4 ü hiç açamamıştınız be...!!!! direk oyunu açayım oynayım...yok öyle......bu oyun tam bir konsol oyunu...kodlamayı da mı bilmiosunuz ...girin texture ayarlarına oradan fmouse sensivity klavye ne istiyorsanız kodlayın kaydedin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inan1981 -- 9 Ocak 2009; 1:20:25 >
  • haehaehaeae
    oyunda Lloyd Banks Ft. 50 Cent - Hands Up parçası var
  • oyuna kötü diyenler çoğunlukta olmuş ama genede bir bakıcam oyuna sonuçta herkesin zevki farklıdır. gta ıv le kıyaslamak yanlış olur bencede, gta bazı şeyleri aşmış bir oyun. fakat lanet olası oyun ati ekran kartında sorun çıkardığı için hala oynayabilmiş değilim, belki bununla teselli bulurum
  • kafayı yicem AA ve AF açınca dönüşler hareketler karakter ve araç kullanımı zorlaşıyor AF AA kapatınca güzel oluyor ne saçma birşey yaa
    mause kotrollerini felan kıstım ama yine bişe yok

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !]

buda Limuzin Hammer
     Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !]

• oyununuzun nasıl olduğunu biliyorsunuz değilmi....???? 1 krekerlik işi var ......bunlar çözülecek basit sorunlar......yarın ya da ertesi gün yeni krekerle oyunda kontrol problmeiniz kalmaz ....ben buldum sizde ararsanız bulursunuz....ayarlarıyla da oynayın masaüstünden.....aticiler özellikle catalystti baya karıştırın bozmadan
  • ben oyuna dalıyorum herkese iyi geceler ...anlaşılan sabahlıcam...heheh
  • Ali Osman'ın beygiri osuruyo çünkü burda. Bi cevap verin yaa!!! Saçma sapan bi ton şey yazmayı biliyosunuz. Şuraya 2 tane sayı yazamıyosunuz be! Grafikler kötüymüş, kontroller kötüymüş... Bunları biliyoruz zaten. Her sitede yazıyo bunlar, oyun torrent'e düşmeden önce kimse okumadı mı? Alla alla...

@profiteer
    40 tane ekran görüntüsü koyacağına, video'yla uğraşacağına şu üstte sorduğum şeye cevap versene kardeş. Biz senin bi lafına pm'i yollamadık mı? Ekran görüntüsü, video nette dolu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullet -- 9 Ocak 2009; 2:10:44 >
  • gta 4 de 35 ---50 arası fps alıyordum....bu oyunda 55 den aşağı düşmedim fps sorunu yok yani...çok akıcı oynanıyor...birazda ayarları kurcalarsanız 70 lere kadar çıkıyor...
  • sistemimde şöyle:::::quad 6600 hd 4870 x2,,,, 3 gb ram....gayet güzel bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bullet
    Ali Osman'ın beygiri osuruyo çünkü burda. Bi cevap verin yaa!!! Saçma sapan bi ton şey yazmayı biliyosunuz. Şuraya 2 tane sayı yazamıyosunuz be! Grafikler kötüymüş, kontroller kötüymüş... Bunları biliyoruz zaten. Her sitede yazıyo bunlar, oyun torrent'e düşmeden önce kimse okumadı mı? Alla alla...
    @profiteer
    40 tane ekran görüntüsü koyacağına, video'yla uğraşacağına şu üstte sorduğum şeye cevap versene kardeş. Biz senin bi lafına pm'i yollamadık mı? Ekran görüntüsü, video nette dolu zaten.

Yok dostum boşuna dil dökme, bu forumda 1 senedir takılıyorum şimdiye kadar istediğim cevapların yarısından fazlasını alamamışımdır, vermiyorlar, bilseler bile cevap yok, çünkü bir sorun var o da "EGO".

Yapacakları, özellikle de kendini gösterecekleri o kadar şey varken neden cevap versinler ki, ne gerek var?!

" Yazdıklarım kişiye özel bir eleştiri asla değildir, yorum yapacaksanız ona göre yapın "

• quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

buyrun arkadaşlar..

aman allahım gta 3 ün aynısı bu
    Rockstar ın kıymetini bilelim bence
  • @ inan1981 ve DRACON1C

Teşekkür ederim.
  • Bu oyunu oynayıp bitirene helal olsun diyorum. 2 sene önce çıkmış Scarface ezer geçer bunu. Birde optimizasyonu da rezalet. Geniş ekran çözünürlükleri yok. O kadar rezalet grafiğe rağmen kasıyor. Gta 4 sardıysa Scarface' i denemediyseniz bu oyuna tahammüş etmenize gerek yok.
  • Profiteer bir kere sen oyun gelmeden önce oyunu karalama kampanyalarına başlamıştın senin bu lafların beni hiç şaşırtmadı doğrusu.İkincisi oyun oyna oyna bitmez nasıl demişsin demişsin bana kontroller felaket demişsin bende sana diyorum ki ben bu oyunu PC de oynamıyorum ben bu oyuna 100 ytl nin üzerinde para verdim ve iyi ki vermişim diyorum sonuna kadar hakkediyor verdiğim parayı....

Grafikleri zaten söylemiştim hikaye si çook güzel olay oyuna zaman tanımanızla ilgili....Zaman tanımıyorsunuz oynamıyorsunuz direk kötü diyorsunuz daha çıkalı tam 1 gün olmamış.

Cehennemmarşı senin yaptığın Scarface yorumuna sadece güldüm cvp bile vermiyorum.

Oyunu beğenmeyen beğenmez ama gördüğüm kadarıyla beğenenlerde var ki anlayamadığım bu oyunun her yerde puanları yüksek anlaşılan o puan verenler bi cacıktan anlamıyor bari siz başvurun da onların yerine geçip puan verin insanları kandırmasınlar diyeceğimde işin ilginç tarafı user scorelarıda yüksek bu oyunun.E bu kadar kişinin beğendiği ve satılan bir oyunu para vermeden sahip olup nasıl bu kadar eleştirebiliyorsunuz bende anlayabilmiş değilim.Diyorum ya ben 100 ytl nin üzerinde para verdim veçok beğendim.

Oyun oyna oyna bitmez derken hitman görevleri ve diğer aktivitelerden bahsediyorum illa hikayeyi oynamanız gerekmiyor.

GTA dediğiniz oyun çokmu başarılı sosisli sandviç yemek için para kazanıyorsunuz.En azından bu oyunda parayı harcayacak birçok güzel şey var.Grafikleri zaten söylemiştim ve ben konsolda oynuyorum kontroller muhteşem bende o zaman diyeceğim ki yine PC de kötü öyle yorumlar yapıyorsanız.

Puanları bu kadar yüksek olan oyunu eleştirirken acaba düşünmüyormusunuz ben beğenmedim bunun puanları nasıl böyle olur diye biraz zaman versem iyi olur diye.... ?

Arkadaşlar indirin oyunu yorumlara aldanmayın ve oyununuzu oynayın beğenirseniz aşırı beğenir zevk alırsınız beğenmezseniz silersiniz olur biter.Ben çoook beğendim game play time ım 100 saati geçti oyunu bitirmiyorum öyle diyeyim....Biraz para kazanın oyuna zaman verin oynayın ya

Ha son bi olay daha arabadan adam vurulmuyor demiş birisi arabalara cruise kontrol koymuşlar eğer onu bile bulamadıysanız hala ben daha ne diyeyim.Al cruise kontrole takip ettiğin adamı vur hala vuramıyorum diyorsan sorun sende arkadaşım daha çok oyun oyna derim sana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazil -- 9 Ocak 2009; 8:00:31 >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.