Xbox 360 ve PlayStation 3 içi çıkacak Volition Inc.'in yapımcılığını yaptığı ve THQ nun yayınlayacağı Saints Row 2'den ilk ekranlar. Oyun 2008'de çıkacak.
Pek iyi görünmüyor ama gelişir umarım.
İlk oyun fena değildi ama baya bug'ları vardı umarım bunda böyle sorunlar olmaz. Ayrıca Motorsiklet'de var galiba birde uçak falan koysalar tam GTA'la yarışır.
7. resim daha kaliteli gözüküyor.bütün polisler adama silah dayamış.adamımız da silah doğrulturken bitanesi siprey sıkacak haberi yok.
__________________________________________________________________________________________________________ kane & lech oyunu bakalım nasıl olacak gerçi senaryosu güzele benziyor.ama oyun sıradan biraz öldür git öldür git tarzı.
Ben GTAIV'ün grafiklerinden çok şüpheliyim. Karakterler hariç herşey resmen Driver 4 gibi görünüyor Saints Row Grafiksel yönden gerçekten çok iyi. Üstelik çok esprili birkaç görev beni çok eğlendiriyor. hangi oyunda sigorta poliçesinden maximum yararlanmak için kendimizi arabaların altına atıyoruz Pimp My Ride tadındaki garaj çok detaylı.
Bence Saints Row 2 GTAIV'den sonra çok tutulan 2. Open World tarzı oyun olacaktır. Frame Rate engeline takılmazsa tabi. Bence ilk oyundaki frame düşmeleri ve v-sync eksikleri olmasa gerçekten müthiş bir hit olcaktı. Aynı şekile Crackdown'da iyi bir senaryoya sahip olsaydı ve ek görevler olsaydı, zaten iyi, çok iyi olacaktı.
Önümüzdeki çıkacak Free Roam tarzı oyunlarda lider grafikte olacak oyunlar The Getaway 2, Eight Days ve 2 Days To Vegas olur.
grafik yerine framerate sorununu çözsünler yeter grafikler bu tarz bir oyun için gayet yeterli.
1.sını zevkle bıtırdım 2.sıne kesınlıkle hayır demem gta tarzı her oyuna atlarım ztn
İlk oyunla grafik olarak fark yok gibi
İlk oyun çok keyifliydi. Birde o zamanlar oyun eksikliği vardı. Fizik filan çok güzeldi. Böyle oyunlarda eğlence daha ön planda benim için grafikten ziyade. Görevler, espiriler ve aksiyon....