Şimdi Ara

!!!! SAHURDA NE YESEK !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler bugün gece sahura kalkınca ne yesek ya ???

hiç fikri olan varmı ???

• HIYAR turşusu sana iyi gelecektir
  • Benim fikrim 50 gram helva

ufcan abine söyle sana yollasın
  • ufcan,
    SEVİYESİZ OLDUĞUNUZU TÜM FORUM BİLİYOR ZATEN
    burda bari KALİTESİZLİĞİNİ ÖN PALANA ÇIKARMA ALLAH AŞKINA
    DEFOL GİT ..
  • ***explorer*** şöyle hafif bir kahvaltı yap yeter herakde yada şöyle bol mazemeli sandiviç , tost gibi bir şey ye gitsin... hadi allah kabul etsin...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Brotherhood</i>
    <br />***explorer*** şöyle hafif bir kahvaltı yap yeter herakde yada şöyle bol mazemeli sandiviç , tost gibi bir şey ye gitsin... hadi allah kabul etsin...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

tavsiye için saol brother
    dediklerini yapacam
    interneti kapatayım da açık bir market bulayım.
    malzeme almam gerek.

yeniden teşekür ediyorum.
    seninkinide allah kabul etsin.
    iyi geceler
  • nerden geldin kimi kovuyorsun bak gene kendin birşey söylüyorsun ettiğin lafları bil önce dikkat ettiysen forumun sahibinden akılı bir uyarı aldın bir de utanmadan bana
    seviyesiz oldugunu bütün forum biliyor dersin bütün forum adına konuşma iznin olduğuna inanmıyorum sen burda oldugun sürece bende
    buradayım yanlış anlama seni kendime rakipde görmüyorum kaldır at o at gözlüklerini Sayın coşkun çokyiğit :;;[xx(][xx(]
    KALİTESİZMİŞ MUHAHHAAH SENİ KALE ALMIYORUM CANIMI SIKAMAM SENİN İÇİN HADİ ORDAN SENDE [xx(]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahurda ne yapacaksınız ?
    16 yıl önce açıldı
    İftarda neden balık yenmez?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar forum kavga yeri değil tamam bi yanlış anlaşılma olmuştur. hadi kafanıza takmayın...
  • ufcan allah aşkına mübarek günde ..
    benim topiclerime bulaşma ..

bak bundan sonra cevap yazma bu başlığa ok ?
    özel msj at ne atacaksan..

Hadi iyi geceler ..
  • laflarına dikkat edersen kimse sana bulaşmaz [xx(]
  • /ignore allkindaparasite..

Bu arada oruç tutacak arkadaşlar normal kahvaltı tayınlarına biraz enerji ve glikozca yüksek ve kan şekerini uzun süre açlığa dayanacak kadar yüksek tutacak helva pekmez bal kuru kayısı hurma gibi gıdaları alabilirler..Ya da mümkünse ağır olacak ama yandığında suyu karşılasın diye yağlı yiyeceklerde yiyebilirler özellikle hafif olsun diye tereyağı öneririm.
  • allah ne verdiyse buldum bi kaç bişey
    onları atıştıp yatacam az sonra
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Acharad</i>
    <br />/ignore allkindaparasite..

Bu arada oruç tutacak arkadaşlar normal kahvaltı tayınlarına biraz enerji ve glikozca yüksek ve kan şekerini uzun süre açlığa dayanacak kadar yüksek tutacak helva pekmez bal kuru kayısı hurma gibi gıdaları alabilirler..Ya da mümkünse ağır olacak ama yandığında suyu karşılasın diye yağlı yiyeceklerde yiyebilirler özellikle hafif olsun diye tereyağı öneririm.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

sakın ha!... bal pekmez filan yemeyin.... yersen kan şekerin birden artar, daha sonra birden düşer daha fazla açlık çekersin...
  • Ne yesek acaba hem tok tutacak hem susuz bırakmayacak

Edit:10yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadVooDoo -- 21 Temmuz 2012; 17:17:58 >
    Artık hiç konuşamıyorum...
  • Kebap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: orkinos.avi

Kebap

10 yıllık hort + ban

Kadir. Eskişehir. Anadolu Üniversitesi. Haricen kullanılır. 30° 'nin altındaki oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktorunuza başvurunuz. İsa, Tanrı'nın güzel, ben de çirkin oğluyum. Dış cephe, çatı, boya, badana, fayans, tesisat, elektrik, elektronik, bahçe, izolasyon, panjur, ferforje ve tüm tamirat-tadilat işlerinizi itina ile yapmam yapamam. Kedi seven insanlarla ciddi düşünüyorum. Beşiktaş'k. Naber?
  • beyler konudaki eski üyelerin profillerine girip hortları yapalım
    Logitech Driving Force GT
  • vay be kasım ayında ramazan güzel olurdu

• UFCAN eskinin trolüymüş

Tupac Amaru Shakur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.