Şimdi Ara

Sahte Güvenlik Kamerasına Uzun Ömürlü Pil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evim giriş katta ve demir parmaklıklı, bikaç kez hırsızlık denemesi oldu. Evin dışını sahte güvenlik cam. İle döşeyecegim fakat tek pille çalışan dome fake cam 1 ayda pili bitiriyor.tek kırmızı ledli.

Şimdi 30 ledli cctv fake cam aldım.2 adet aa pille çalışıyor fakat ben buna 9v pil takarsam daha mı uzun ömürlü olur yoksa ledleri yakar mıyım ??
    Gücü aa pille aynı anda mı tüketir acaba
    2aa x 1.5 = 3 veya 9v pil kullansam sonuc ne olur sizce ?
    Tek pilli olanada 9v pil taksam olur mu yada uzun ömürlü olarak 2sine ne takayım ??

Aldıgım ürün bu:

MOOL Outdoor Fake / Dummy Security Camera with 30 Illuminating LED Light (Black) CCTV Surveillance
    http://s.aliexpress.com/NBnQvaqy
    (from AliExpress Android)

Ürünü alan bir rus arkadaş bunu paylaşmış, sanırım 9v pil 1ah cekiyor ve daha uzun ömürlü demek istemiş anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2AA pil 1.5 x 2 = 3 volt gerilime sahip.9v pil bağlamak cihazınızı bozacaktır.Ayrıca 9v pillerin iç yapısı 1.5v küçük pillerin birbirine bağlanmasından oluşuyor.Bu pil hücreleri kalem pilden daha küçük.Sonuçta 9v bir pil seri bağlanmış 6 adet kalem pilden çok daha kısa sürede biter.
    Sizin yapmanız gereken cihaza 3v bir batarya bağlamak.Telefon bataryası bağlayabilirsiniz veya Lipo bir batarya satın alıp onu da takabilirsiniz.Telefon bataryaları 3.7 volt gerilime sahip.Burada 0.7 v fazla var ancak sorun çıkaracağını sanmıyorum.Basit bir gerilim bölücü devre kurularak da bu sorun aşılabilir.

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiyelerin için teşekkürler fakat ben bu ülkede bölücü olan herşeye karşıyım.

basit elektronik devrelerden azcok anlarım da bölücü devre falan bunu bulup takana kadar pil kullan daha iyi.normal telefon pilleri de 1-2güne bitiyor.Uzun ömürlü olarak ne kulalnabilirim. Bim - a101 pillerine devam mı yoksa duracell-gp gibi önerebileceginiz pilller varsa bi set bulup alayım. Hem cctv kamera için 2aa pil // hemde dome kamera için 1aa pil. D boy pil taksam yanar mı acaba ? ledlerin bozulmasına Volt mu sebep olur yoksa Amperimi pek teknik bilgim yok

Elimde telefon bataryaları da var. İyi bi kombinasyon önerirseniz cihazı yakmadan deneyebilirim.
    1 aylık hediye internetin tadını çıkarıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem_61500

Hocam tavsiyelerin için teşekkürler fakat ben bu ülkede bölücü olan herşeye karşıyım.

basit elektronik devrelerden azcok anlarım da bölücü devre falan bunu bulup takana kadar pil kullan daha iyi.normal telefon pilleri de 1-2güne bitiyor.Uzun ömürlü olarak ne kulalnabilirim. Bim - a101 pillerine devam mı yoksa duracell-gp gibi önerebileceginiz pilller varsa bi set bulup alayım. Hem cctv kamera için 2aa pil // hemde dome kamera için 1aa pil. D boy pil taksam yanar mı acaba ? ledlerin bozulmasına Volt mu sebep olur yoksa Amperimi pek teknik bilgim yok

Elimde telefon bataryaları da var. İyi bi kombinasyon önerirseniz cihazı yakmadan deneyebilirim.

Hocam önünüzde birkaç alternatif var.Duracell kalem pil, şarjlı kalem pil, batarya kullanabilirsiniz.
    Uzun gitsin diyorsanız duracell kalem pil takacaksınız olacak bitecek.Ancak piller ucuz değil.Eğer sürekli kullanacağım diyorsanız şarjlı pil almanız çok daha mantıklı.Mesela Duracell Şarj Edilebilir Aa Kalem Pil 2500 Mah alırsanız hem uzun süre kullanırsınız hemde pil bittiğinde şarj eder kullanmaya devam edersiniz.
    Daha ucuz alternatif elinizdeki telefon bataryalarını kullanmak olacaktır.Şarjlı pilden bir farkı yok.Önemli olan cihazın yanmaması için doğru voltajı vermek.Piller 1.5V civarında, şarjlı piller 1.2V, telefon bataryaları da 3.7V olur.Elektronik bilgisi ve elinde ekipmanı olan biri ufak bir modifikasyonla cihazı batarya uyumlu hale getirebilir.
    Bu noktada size tavsiyem şarj edilebilir pil ve şarj cihazı almanız yönünde olacaktır.Örnek teşkil etmesi açısından ürünlerin linklerini aşağıya bırakıyorum.

http://www.hepsiburada.com/duracell-sarj-edilebilir-aa-kalem-pil-2500-mah-4-lu-paket-p-OFISNTHOUSEAA2504
    http://www.hepsiburada.com/konnoc-kcr-ak01-universal-alkalin-pil-sarj-cihazi-2xkonnoc-lr6-pil-hediye-p-OFISKONKCR-AK01?magaza=Medyasarf%20Bilgisayar

• erdem_61500 E kullanıcısına yanıt
    4 lü set kalem pil ve şarz cihazı,, piller 1500 , 2000ma olacağından daha uzun süre gidecektir,
    aynı zamanda diğer iki pil çalışırken diğer yedek piller şarzlı olur, bitince yerine şarzlı olanları takarsınız,
    5v solar panel ve bataryalı sistemde olabilir, bir defa alırsınız, çok çok uzun süre gideceğini düşünüyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.