Bildirim
SAHTE DEĞİLMİŞ SONUCU 606 ÇIKTI :D

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: 2012
Ya herkezin biletinin arkasında milli piyango mühürü var benimkinde SINDIRGILI DÜNYA YILDIZI amblemi var ortasında AYSON CİNGÖZ İZMİR yazıyo yaaa delircem
-
İster misin sana çıksın ? :D -
-
-
harbidende cingözmüş -
quote:
Orijinalden alıntı: RebeL_SouL
İster misin sana çıksın ? :D
İntahar sebebi !! -
quote:
Orijinalden alıntı: Proevo.Legend
-
Geçmiş olsun.. Geç farkettin aldığın adam hala bilet satıyor ise polise şikayet edebilirsin -
benim bildiğim o mühürde bayinin adı yazar yani milli piyango yazmaz seyyar bayi ise o kişinin adı yazar
edit: şimdi baktım bayi adı yazıyor Büyükçekmece xxx bayii felan netten bi ara sahte bilet nasıl anlaşılır diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Ozan -- 31 Aralık 2009; 19:07:45 > -
ışığa doğru tuttuğunda yuvarlak milli piyango logolu filigramlar görünüyorsa
sol üst milli piyango ve sağ alttaki talih kuşu logoların turuncu renkli mürekkepleri belirgin ise
ve
biletin seri numarasından , biletin şans numarası çıkarılınca kalan sayının son 3 basamağı 606 veya 394 ise
bilet gerçektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 31 Aralık 2009; 19:22:01 > -
Dua et sana cıkmasın,yoksa sonucu düşünemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: TonnyMontanA
quote:
İntahar sebebi !!
Türkçen mi ? -
Sadece Ankarada basılan biletlerde Milli Piyango mühürü var diye bir şey yok muydu -
hangi siteden takip edebiliriz hangi numaraların çıktığını? -
Nimet Abla Number One ! -
quote:
Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil
Sadece Ankarada basılan biletlerde Milli Piyango mühürü var diye bir şey yok muydu
Doğru diyorsun bizimkinin arkasında baktım onda da değişik bir şey yazıyordu.Yani arkadaşa çıkarsa ikramiye intihar etmesine gerek yok -
quote:
Orijinalden alıntı: deluhanlu
quote:
Orijinalden alıntı: TonnyMontanA
quote:
İntahar sebebi !!
Türkçen mi ?
intihar,
olur böyle hatalar.. -
Nimet abla bakırköy mühürü var benim biletlerin arkasında -
Biletin seri numarasından bilet numarasını çıkarınca çıkan sonucun son üç basamağı 606 ise sahte değildir.
Benzer içerikler
- jagermeister nasıl içilir
- en iyi cam balkon markaları
- herkesi güldüren palyaço hikayesi
- katı atık vergisi kiracı mı öder
- sakal istirahat raporu
- prompt mühendisliği
- black friday 2025
- dc açıldı mı
- sodyum iyon batarya
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X