Şimdi Ara

sahte converse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar siteye yeni üye oldum size ilk sorum converse ile ilgili.ben bu sahte converselereden almak istiyorum.acaba kadıköyde nerde bulabilirim.aslında orjinal alcam ama bi bez parçasına açıkcası 100 milyon vermek istemiyorum.kullanan birilerinden eğer sahte converse in resmini koyabilirlerse sevinirim.bi de ort kaç ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasimsek34 -- 14 Haziran 2007; 9:35:02 >

• neden SAHTE convers?
    sırf oradaki yıldız için mi?
    madem bez parçasına 100 lira vermiyorsun neden SAHTE CONVERS alıyorsun?
    aynı tarz ayakkabıdan üreten birçok yer var. Fiyatlarıda 20 lira civarı. Ama üzerlerinde Convers yazmıyor.
    Ama diyorsanki ben egomu tatmin etmek istiyorum, o zaman sana diyecek fazla birşeyim yok. Böyle markacılık yapmayın!
  • sen akıl verme biz bi soru sormuşuz cevabını rica ediyom hemen artist artist cevap verme.cevap vermeyeceksende verme zorla güzlellik olmaz dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

neden SAHTE convers?
    aynı tarz ayakkabıdan üreten birçok yer var. Fiyatlarıda 20 lira civarı. Ama üzerlerinde Convers yazmıyor.
    Ama diyorsanki ben egomu tatmin etmek istiyorum, o zaman sana diyecek fazla birşeyim yok. Böyle markacılık yapmayın!

Burası konu dışı, istenildiği gibi yorum yapılabilir ve @novarix de çok güzel yazmış. Tamamiyle katılıyorum, 5 yıldır *orjinal* converse kullanan biri olarak. Ekşisözlüğe converse yazın da özentiler için yazılan kelimelere bir bakın. İyice tiki markası oldu, ayağımızdaki converse'yi giyene özenti gözüyle bakıldı ona yanıyorum.

• Forza Adidas
  • up
  • orjinal converse kullanıyorum aslında bi seneye yakın gitti bana dayanıklı bayaa ve şu an yanlardan hafif çatlamalar oluştu o kadar 1 ay daha gider rahat bu kadar dayanıklı olmasa bi daha almazdım ama şimdi jean ve beyaz renginide almayı düşünüyorum

(ayak kokusu yapıyo)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Converse vs Vans vs Superga
    11 yıl önce açıldı
    Sahte Olan Orjinal Parfümler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

neden SAHTE convers?

Burası konu dışı, istenildiği gibi yorum yapılabilir ve @novarix de çok güzel yazmış. Tamamiyle katılıyorum, 5 yıldır *orjinal* converse kullanan biri olarak. Ekşisözlüğe converse yazın da özentiler için yazılan kelimelere bir bakın. İyice tiki markası oldu, ayağımızdaki converse'yi giyene özenti gözüyle bakıldı ona yanıyorum.

+1
    4 sene once aldigim conversleri giyemiyorum simdi aldigim zamanda alinmayan converse simdi, tikky markasi oldu.

• quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

orjinal converse kullanıyorum aslında bi seneye yakın gitti bana dayanıklı bayaa ve şu an yanlardan hafif çatlamalar oluştu o kadar 1 ay daha gider rahat bu kadar dayanıklı olmasa bi daha almazdım ama şimdi jean ve beyaz renginide almayı düşünüyorum

(ayak kokusu yapıyo)

Converse'ler çok pahalı olduğundan genelde bir alan baya uzun süre kullanıyor. Ve converse seven adam da başka ayakkabılara pek sıcak bakmaz, hep aynı ayakkabıyı giyer. Akabinde ayakta pişik oluşuyor, ayak kokuyor vs. 3-4 günde bir, bir gün ayakkabınızı giymeyin. Bende 3 tane var şuan, böyle dönüşümlü kullanıyorum yoksa hem terletiyor hem ayak kokusu yapıyor. Ama çok rahat ve çok güzeller o ayrı. Yine de tikilere, converse'li çocuk geçiyo bak bak diyen tiplere uyuz oluyorum

@eDDié, artık yeni ayakkabı alma zamanı gelmiş olmasın. 4 senede ayağın büyümüş olabilir

• arkadaşımla aynı anda converse aldık.
    benmkisi hala sapasağlam kullanıyorum onunkisi çakmaydı ve 2 tane yırtıldı 3. yü orj. almak istiyor.
    en fazla 1 ay gider beden tavsiye. ve çakmasın fiyatıda 40 ytl civarı. 3 tane çakma alıcağına 1 tane orj. alman 120 ytl ye daha mantıklı hatta 80 ytl ye sezon sonu alabilrsn.
  • CANVAS yazanlar var onlardan al
  • sahte convers alcam dıyosunda anlasılan markaya ilgin var. sana sunu solım sahte convers alma sahtesi 100metreden anlasılıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_grk

sahte convers alcam dıyosunda anlasılan markaya ilgin var. sana sunu solım sahte convers alma sahtesi 100metreden anlasılıyo

Hatta abartarak sahtesi 100 metre dayanıyor bile denilebilir

Yani sadece markaya para vermiyorsun converse'de, ayrıca iyi kalitesi de var. Ama sakın sahilde, herhangi bir sporla uğraşırken, ya da koşarken kullanmayın, ayrıca dizlerinizin üstüne eğilip ayakkabının yanlarının açılmasına sebep olmayın . Zaten bunları yaparken ayakkabı değiştirilmez ama biraz dikkatli kullanılırsa 3 sene de gider 5 sene de...

Kahverengi converse'mi lise sonda almıştım ve hâlâ giymekteyim.3 seneye yakın oldu, kopma yırtılma yok yalnızca yanlarında çatlaklar ve tabanda düzleşmeler var.

• özentiliğin bu kadarı
  • Forza adidas,nike,beta
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_grk

sahte convers alcam dıyosunda anlasılan markaya ilgin var. sana sunu solım sahte convers alma sahtesi 100metreden anlasılıyo

Hatta abartarak sahtesi 100 metre dayanıyor bile denilebilir

Yani sadece markaya para vermiyorsun converse'de, ayrıca iyi kalitesi de var. Ama sakın sahilde, herhangi bir sporla uğraşırken, ya da koşarken kullanmayın, ayrıca dizlerinizin üstüne eğilip ayakkabının yanlarının açılmasına sebep olmayın . Zaten bunları yaparken ayakkabı değiştirilmez ama biraz dikkatli kullanılırsa 3 sene de gider 5 sene de...

Kahverengi converse'mi lise sonda almıştım ve hâlâ giymekteyim.3 seneye yakın oldu, kopma yırtılma yok yalnızca yanlarında çatlaklar ve tabanda düzleşmeler var.

bide şunu eklemek lazım kesinlikle ayağınıza göre olanı giymek lazım biraz ufak olduğunda normal kullansanız dahi yırtılıyor benim istediğim modelin tam numarası yoktu biraz ufak giydim daha taksidi bitmeden yanlarından patladı şu an giyilmez halde garanti kapsamı dışında

• ekşi sözlükten::

taksim dolaylarına çıkıldığında sanki kızılay dağıtmış gibi herkesin ayağında olan ayakkabının markası.
    (insane, 11.07.2003 06:44)

2003'ten bugüne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.