Şimdi Ara

Sahte Olan Orjinal Parfümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim çalıştığım pasajda tanıdığım kozmetik ürünü satan bir yer var.
    500tl lik parüfmleri 150-200tl gibi fiyatlara satıyor. tabi ki biliyorum orjinal olmadığını ancak sormak istedim. Bana deneme amaçlı invictus sıkmıştı ve kokusu bir hayli kaldı ve kokusu da güzeldi.
    Şimdi alacağım parfümde böyle olurmu acaba. satıcı ile tanışığız. bu tarz yerlerden bu şekilde alışveriş yapan var mı. İyi günler

• +up
  • Hocam dediğin gibi 500tllik parfümleri 100tlye 900-1000tllik parfümleri 130 bazen 150tlye 'TESTER PARFÜM' adı altında ben de bir pasajdan alıyorum ve yaklaşık 4 yıl oluyor sanırım parfümleri kullanalı. Sana şöyle diyeyim 212men vip almıştım ve aradan 2-3 hafta geçtikten sonra kız arkadaşım da aynı parfümü hediye olarak boynerden almıştı birisi benim daha ucuza aldığım bir parfüm diğeri ise hediye gelen orijinal bir parfümdü ve ikisi arasında ne koku olarak ne de kalıcılık olarak bir fark vardı. İkisi de 8-10 saat (o gün çok terlemediysem sonra ki gün bile tişörtte kokusu kalıyordu ama dipten koklayınca belli oluyordu) üzerimde kalıyordu. Senin alacağın yer neresi bilmediğimden dolayı kesin bir şey diyemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Orjinal parfümler
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.