Şimdi Ara

Sahte arkadaş hangi özellikleriyle bellidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar beni yakından ilgilendiren konu bildiğiniz yaşadığız birşeyler varsa buraya yazın lütfen..
    sahte arkadaş kimdir kendini nasıl belli eder?

• Kötü gününde yaninda eger ilk defa vay kardeşim kankam diyosa birisi o sahte arkadaştir.
    Arabani ha bire versene gezim, gelde bi tur atalim diye beynini yiyosa o sahte arkadaştir..
    İddaa'da para buldugun zaman '' Bana bi 20 lira verirsin diye göz diken biri varsa o sahte arkadaştir..
    Sevgilinle yanyana oturdugunda senden çok manitanla soyleşiyosa o sahte oglu sahte arkadaştir..
    Ha bire sende kadar para var bende bu kadar var hadi bi yerlere gidelim diyipte gittiginizde aaa bende para az var ama bugunluk beni sen çeksene diyendir..

v.b.v.b.v.b.v.b...

Kisaca eger yaptigi bi hareket senin gözüne takildiysa ve bunu defalarca yapiyosa, senle degilde cebinle veya yanindakilerle daha çok ilgileniyosa o sahte arkadaştir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Kötü gününde yaninda eger ilk defa vay kardeşim kankam diyosa birisi o sahte arkadaştir.
    Arabani ha bire versene gezim, gelde bi tur atalim diye beynini yiyosa o sahte arkadaştir..
    İddaa'da para buldugun zaman '' Bana bi 20 lira verirsin diye göz diken biri varsa o sahte arkadaştir..
    Sevgilinle yanyana oturdugunda senden çok manitanla soyleşiyosa o sahte oglu sahte arkadaştir..
    Ha bire sende kadar para var bende bu kadar var hadi bi yerlere gidelim diyipte gittiginizde aaa bende para az var ama bugunluk beni sen çeksene diyendir..

v.b.v.b.v.b.v.b...

Kisaca eger yaptigi bi hareket senin gözüne takildiysa ve bunu defalarca yapiyosa, senle degilde cebinle veya yanindakilerle daha çok ilgileniyosa o sahte arkadaştir..

Kıssadan hisse her gelişinde senden kendine bir pay çıkarmaya çalışıyorsa sahtedir.

• hep kendinden bahsediyorsa.
  • Herkesin arkasından çok konuşuyorsa sahtedir. Çünkü o yapıda bir insan senin de arkandan konuşur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Kötü gününde yaninda eger ilk defa vay kardeşim kankam diyosa birisi o sahte arkadaştir.

v.b.v.b.v.b.v.b...

+1

ortalık hep sahte insanlarla dolu.doğru insan bulmak zor..

• 5-6 yıllık arkadaşıma istediği herşeyi verdim sorgusuz sualsiz, romanıydı, filmiydi, parasıydı, osuydu, busuydu vesaire.
    derken birden ünv. kazandık ikimiz aynı yıl farklı ünv. bunun tavırları birden değişti sanki birden büyük adam rolünü oynamaya başladı( 2 yıllık süs bitkileri okuyor, görende itü, deu, odtü tıp hukuk sanacak) neyse ben buna ses çıkarmadım, son 3-4 buluşmada çağırıyorum geliyor 5 dk geçmeden okula kaçıyor "aga XX ülkeden biri konferans vermek için okula gelmiş ben gidiyorum"(ne tesadüfse 3-4 buluşmadır geliyor birileri, benim ünv.'ye dönem başından beri kimse gelmedi.) onada ses çıkarmadım.

geçenlerde bundan kitap istedim(aciliyeti vardı ve maddi imkanım kısıtlıydı o süre zarfında), verdiği cevap acayip sinirimi bozdu, arkadaş yerine koyduğun adam böyle yapıyorsa 5-6 yıla yazık, hemen silerim defterden isterse babam olsun.

Telefondayız;
    Ben - XXX bana şu kitap lazım, sende varmı, varsa verirmisin?
    XXX - Bilmiyorum.(Nasıl bilmiyorsun lavuk insan evinde hangi kitabın olup olmadığını bilmezmi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexille -- 15 Mayıs 2010; 9:30:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Λragorn

5-6 yıllık arkadaşıma istediği herşeyi verdim sorgusuz sualsiz, romanıydı, filmiydi, parasıydı, osuydu, busuydu vesaire.
    derken birden ünv. kazandık ikimiz aynı yıl farklı ünv. bunun tavırları birden değişti sanki birden büyük adam rolünü oynamaya başladı( 2 yıllık süs bitkileri okuyor, görende itü, deu, odtü tıp hukuk sanacak) neyse ben buna ses çıkarmadım, son 3-4 buluşmada çağırıyorum geliyor 5 dk geçmeden okula kaçıyor "aga XX ülkeden biri konferans vermek için okula gelmiş ben gidiyorum"(ne tesadüfse 3-4 buluşmadır geliyor birileri, benim ünv.'ye dönem başından beri kimse gelmedi.) onada ses çıkarmadım.

geçenlerde bundan kitap istedim(aciliyeti vardı ve maddi imkanım kısıtlıydı o süre zarfında), verdiği cevap acayip sinirimi bozdu, arkadaş yerine koyduğun adam böyle yapıyorsa 5-6 yıla yazık, hemen silerim defterden isterse babam olsun.

Telefondayız;
    Ben - XXX bana şu kitap lazım, sende varmı, varsa verirmisin?
    XXX - Bilmiyorum.(Nasıl bilmiyorsun lavuk insan evinde hangi kitabın olup olmadığını bilmezmi.)

Banada --Şuan algılaamıyorum sonra konusalım diyorlar--- niye kısa devremi oldun :)

• 1. Senin yanında başka arkaşlarını elestiriyorsa ondan hayır gelmez.Sözün agzından cıkısı onemlidir bundan dolayı her iyi soyleyene inanma ondan hayır gelmez bazıları yüz ifadelerinden neyle motive olduklarını belli ederler ondan dolayı karsındaki ile konsurken gozlerinin icine bak ozmaan anlarsın icindekiler ile dısa vurdugu sozler gercek mi degilmi ...
  • gözler, hareketler...
  • Sürekli oturup eskiden yaptıklarınız şeyler hakkında konuşuyorsa kötü arkadaştır.
  • Tek cümleyle açıklarsam ;senin durumun iyiyse arkadasinın orta seviye ise ancak hep senden geçinmeye calisiyorsa bil ki o arkadasın sahtedir ve para biriktiriyodur.bizzat yasadım
  • kötü günde yanında deilse o sahte arkadaştır...

biraz klişe oldu ama olsun ama gerçekten öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Anor~ -- 15 Mayıs 2010; 10:31:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

Tek cümleyle açıklarsam ;senin durumun iyiyse arkadasinın orta seviye ise ancak hep senden geçinmeye calisiyorsa bil ki o arkadasın sahtedir ve para biriktiriyodur.bizzat yasadım

Anladık zenginsin
  • Her arkadaşlıkta menfaat vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faili Mechul

evet arkadaşlar beni yakından ilgilendiren konu bildiğiniz yaşadığız birşeyler varsa buraya yazın lütfen..
    sahte arkadaş kimdir kendini nasıl belli eder?

Bana arkaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyim.
  • insan ilişkileri o kadar karışıkki...
    hayatında malını herkesten esirgemiş hiç kimseye yararım dokunsun diye bir girişimde bulunmamış her zaman kendi çıkarını düşünmüş bir insan ile mükemmel bir arkadaşlık yaptığınızı düşünün onun her koşulda size samimiyet kurması ile normal bir adamın size yüksek samimiyet kurması davranışları aynı olmaz.
    Karaktere göre değişebilen şeylerdir görecelidir arkadaştan eleyerek dost bulmak... Fakat şimdiye kadar bende çok insan eledim bir sürü arkadaşım ile birşeyler gördükten sonra irtibat kopardım en son elimde kalan dostlarıma her zaman bearber olup 1 an bile bıkkınlık duymayacağım insanların ortak noktasını düşününce:
    -karakterleri bana yakın fakat hiçbiri benimle ve birbiri ile aynı değil
    -benim bildiklerim tecrübelerim ve yorumlarım ile onlarınki çelişmiyor genelde birbirilerini tamamlayan fikirlere sahibiz
  • gerçekse anlarsın gerisi sahte
  • hö'lü mö'lü konuşuyorsa sahtedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.