Şimdi Ara

şahsi bir meselem var, yorum yaparsanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sınav sürecinin başında birlikte olmaya başladığım kişinin beni aldattığını öğrendim az önce. ailesiyle tanışmaya başlamıştım yavaştan, haberleri vardı olup biten her şeyden. iyi gidiyordu, son zamanlarda biraz problem yaşadık fakat toparlamaya çalışıyordum.

neden, nasıl böyle oldu bilmiyorum ama şu anda bunları düşünmek istemiyorum. kendimi kötü hissediyorum, aslında ne hissettiğimi bilmiyorum. tuhaf bir boşluk duygusu var.

sınava kalan süreci yaşadığım bu olaya rağmen istediğim şekilde geçirmem gerekiyor fakat haberi aldığımdan beri çökmüş durumdayım. elim, bacağım kalkmıyor yerinden.

tavsiyelerinize ihtiyacım var beyler, aklım çok bulanık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B849B3DA4 -- 13 Mart 2022; 20:18:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun kurtulmuşsun,böyle tarak kafalılar da insanı ters zamanlarda teper, bu yüzden bu olayı yaşamış hanginiz olursa olsun önünüze bakın .
    Bu arada yks sıralamasında üst sıralarda olmakla sadakat doğru orantılı değil belli bir korelasyon kuramazsınız fakat özellikle belli üniversitelerde her türlü kültürel bilgi birikimi yüksek insanla karşılaşma imkanınız ve entelektüel tartışmalar yapma olasılığınız artıyor.

Bunu göz önünde bulundurarak son 90 küsürde sınava basmanızı öneririm aynı zamanda sürekli kafa meşgul olduğu için derslerin sersemletme ve bir çok şeyi unutturma etkisi de var.
    yorum yapan herkese teşekkür ederim, yazdıklarınızı okumak iyi geldi ve bulanık duygulanımlar bataklığına düşmemi engelledi. eksik olmayın.

bu konuyla ilgili hissettiğim duyguları bu gece yaşayıp ilgili meseleyi arkamda bırakmak üzere kalan sürecin verimliliğine odaklayacağım kendimi.

umarım her şey gönlümüzce olur, olmazsa da sağlık olsun, diyecek bir şeyim yok.

iyi geceler.
  • Çok zor fakat güzel intikam için daha çok hırslanıp derse vurmak tek çare sanırım hocam .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ''Hem aldatmış hem de aldatılmış bir insan olarak şunu diyebilirim ki kendinizi asla suçlamayın zira sizin bir suçunuz yok.''

Sadece önünüze bakın bu durum iyi şeylere de vesile olabilir.

Sevme sevil ağlama ağlat 

• Geçmiş olsun kurtulmuşsun,böyle tarak kafalılar da insanı ters zamanlarda teper, bu yüzden bu olayı yaşamış hanginiz olursa olsun önünüze bakın .
    Bu arada yks sıralamasında üst sıralarda olmakla sadakat doğru orantılı değil belli bir korelasyon kuramazsınız fakat özellikle belli üniversitelerde her türlü kültürel bilgi birikimi yüksek insanla karşılaşma imkanınız ve entelektüel tartışmalar yapma olasılığınız artıyor.

Bunu göz önünde bulundurarak son 90 küsürde sınava basmanızı öneririm aynı zamanda sürekli kafa meşgul olduğu için derslerin sersemletme ve bir çok şeyi unutturma etkisi de var.

• böyle vicdansiz insanlar hicbir seyi hak etmiyorlar gelecegini etkilemesine izin vermemelisin bir saniye üzerine düsünmeni bile hak etmiyor gelecegini sekillendirip bu psikolojiden kurtulmak senin elinde kendini bilmez bir insan icin bunca emegi cöp etmenin yalnizca sana zarari olacak yine de biraz da olsa kendine izin vermelisin kafani toparlayabilmek icin umarim cabuk atlatirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam öyle güzel şeyler yazmışlar ki nedense sizi bir nebze kendime yakın görürdüm forumda o yüzden ben de bir şeyler yazmak istedim fakat dediğim gibi yazanlar çok güzel şeyler yazmışlar. ben taa buralardan çok kıymetli biri olduğunuzu sezebiliyorsam ve bahsettiğiniz kişi buna rağmen size bu yanlışı yapabilmişse üzülmeye değecek biri değildir. kendiniz için üzülüyorsanız da sakın takmayın hocam şu sınav işleri bitsin hayatınızda daha ne değişiklikler ne insanlar ne olaylar olur. böyle şeyler geçer gider biz kalıcı olacak şeyler için çabalayalım.

• Hocam Allah sizi bir beladan çekti aldı şükredin
    Dar bakmayın hayata
    Geniş düşünün,Büyük düşünün
    Sizi üzene beddua edecek vaktiniz bile kalmasın hedefinize ulaşırken
    Allah yardımcınız olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bu işin neden ve nasıl oldusu inanın ki yok kendinizi düşünmekten paralamayın bulamayacaksınız cevabını, sadece istedi ve yaptı. gerçekten çok kötü bir durum evet ama iyice ciddileşmeden bitmiş oldu çok daha büyük hasarlar da alabilirdiniz. içinize atmayın ama kendinizi çok salmayın sonra olayın etkisi geçtiğinde pişman olabilirsiniz bunun için mi çalışmadım diye.

• yorum yapan herkese teşekkür ederim, yazdıklarınızı okumak iyi geldi ve bulanık duygulanımlar bataklığına düşmemi engelledi. eksik olmayın.

bu konuyla ilgili hissettiğim duyguları bu gece yaşayıp ilgili meseleyi arkamda bırakmak üzere kalan sürecin verimliliğine odaklayacağım kendimi.

umarım her şey gönlümüzce olur, olmazsa da sağlık olsun, diyecek bir şeyim yok.

iyi geceler.

• Reis materyalist düşüneceksin bu noktada. Kendini hemen toparlaman gerek çünkü hayatın dinamikleri arasında bu tarz sonlarda var. Genelde ergenlik döneminde yaşadığın aşklar böyle bitecek çünkü herkesin hormonu tavan. Bir nevi lise de herkes or*****dur gibi laf gelir. Bu tarz durumları arkaya at. İyi anılar yaşadın kötü anılarda yaşadın. Bu bir deneyimdi ve sana yaptığı şeyle bu adını koyduğunuz şeyi bitirdi. Olabilir. Bunun için üzülmene gerek yok ki. Bu arada onun sana seçilmiş kişi gibi gelmesi 1-2 gün daha sürer sonra biter.

• Yol daha çok uzun hocam. Dürüst olmak gerekirse sizin adınıza üzüldüm. Her ne kadar bizim dememizle olmasa da hayatınızı çok radikal bir ölçüde belirleyecek bir sınav var. Üstte bir arkadaş "insanların birbirini daha az aldattığı ortam" demiş ancak bunun onunla bir alakası olduğuna inanmıyorum. Unutmayın ki bu normal bir şey insanlar hiç beklemediğiniz zamanda size ihanet edebilir ancak bu durumdan güçlü ayrılacak olan da sizsiniz. Başta da dediğim gibi bizim dememizle olmaz ancak lütfen sınava odaklanın. Sınavı kazanamazsanız bu normaldir fakat bunun nedeni bir ilişki olmamalı. Daha hayat çok uzun, canınızı sıkmayın. Başarılar

• Hocam mesaj attım ancak şunu da belirtmek istiyorum: Ara sıra bu durumun aklınıza gelmesi normal, siz yine de çalışın. Ben kendi adıma böyle bir olayı bir gecede atlatamazdım. Bir gecede atlatamazsanız bunu dert etmeyin ve normal olduğunu hatırlayın. Ve emin olun çalıştıkça daha az düşüneceksiniz. Tekrardan başarılar

• karma bence. geçen gün elemanın birine libidoyla ilgili esip gürlemiştin hatırlarsan. karma is bitch

• takma qnq yazmaktan başka şey gelmez genelde ama o da bi şeyi düzeltmez. el kızı sonuçta yani neden nasılı sorgulamamak lazım.

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

akraba mı öneriyorsunuz hocam

• girlcpdkxşdkcpemcpdllekxşkepckep yok artık sakın.

• ayt bass

• benim de sorunlu bir kız arkadaşım var.babası vefat etti onun travmasıyla beni de kaybetmekten çok korkuyor.o kadar darlıyor ki nasıl tepki vereceğimi de bilmiyorum.

bırakıp gitmek istiyorum fakat çevresinde annesi,arkadaşı kimsesi yok.annesi bebekken anneannesine bırakmış onunla yaşıyor.

psikolojik açıdan çok yıpratıyor beni keşke tanışmasaydım diyorum

• henrywotton H kullanıcısına yanıt
    bence psikolojik destek alması için ikna etmelisiniz, hem onun açısından hem sizin açınızdan çok yorucu ve kötü bir durum :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.