Şimdi Ara

(Şahıs tutuklandı) Kadın sürücüye saldıran 34 TN 2276 plakalı maganda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
11.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sadece 5 lira için koskoca sat komandosunu 60 kiloluk bir anası babası belirsiz kalbinden bıçaklamıştı. O noktadayız şu anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle maalesef.... Birde serbest kaldıklarını gördüm Twitter da baslıga ekleyin hocam. Herkes bunu da duysun.

• Orada olacaktım ki arabadan haydarı kaptığım gibi lavuğun ağzını yüzünü dağıtayım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

Ekledim.

• rezil bir olayın üzerine yine skandal bir karar oldu. Herkes duysun teekrardan. Yakında gene tepkilerle alınır 5gece mi ne yatar çıkar büyük ihtimalle....

• klavye delikanlıları toplanmış yine

gerçek hayatta çıksa karşılarına

road runner gibi biiip biiip diye oradan uzaklaşırlar

bırakın doktoru meslek önemli değil

hiç bir kadına

ben adamım diye dolaşan biri bunu yapmaz, yapamaz

• Saldırgana madalya vermeyi unutmuşlar, yılın vandalı ödülü kendisinin olabilirdi.

• yazıklar olsun ya. nasıl serbest bırakıla biliyor?

• oo malumların yeni Türkiye' den kastı bu muydu, hedef 2023 durmak yok yola devam

• Kimse de sesini çıkarmamış

• artık ne görsek normal karşılar olduk ülke zıvanadan çıkmış dingonun ahırı. Hukuka olan güven yerlerde sürünüyor. Haa birisinin evine hanesine tecavüz etmişsiniz ha arabasına arada fark var mı ? Elini kolunu sallaya sallaya da geziyor ! bırakın böyle tipleri dışarı ve bütün Türkiye de görüyor zaten bunun böyle olduğunu artık diğer manyaklarımıza da güzel bir örnek teşkil eder. Aynen böyle devam

• reguse kullanıcısına yanıt
    Ya hocam böyle insanı dövsen bu sefer bıçak silah çekecek bunların şerefi ve karakteri yokki, e bu sefer senin ailenin günahı ne ?
    Polise bırakmak gerek, söyle afedersiniz daşşaklı 3 polis bunun elini kolunu kıracak, dişini dökecek bak bakalım birdaha yapabiliyormu.

• Gücü yalnız kadına yetmiş sözde deli kanlı

• Şimdi bu kargaşa da kadına ve aracına saldıran bu adamı ben bir şekilde durdurup etkisiz hale getirsem kesin ceza alır ve serbest bırakılmazdım tutuklanırdım değil mi?

Hani birileri sormuş ya konu da "neden kimse yardım etmiyor" diye. Belki bu yüzden yardım etmiyorlardır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ifade alıp ormanına salma hastalığı bitmeden bir halt olmaz bizden,potansiyel bir suçluyu al bu yeterli değil yine suç işle diye salıyorsun;idam da geri gelmeli bu topraklara bu topluma ancak düzenli olarak uygulanan idam cezası caydırıcı etken olabilir.

Trafikte ve sosyal hayatta gücü yeten yetene dayılanıyor,efeleniyor;bir başkasına kaplan kesilen gücünün yetmeyeceğini anladığı bir başkasının yanında süt dökmüş kediye dönüyor.

Futboldaki cezaları sürekli düşüren tahkim kurulu saçmalığı gibi;adalet sistemimizde de indirim,iyi hal bilmem ne olmamalı artık.

• Adaleti sosyal medyada bir iki tweet ve mesaj ile sağlamaya çalışıyoruz. Ne günlere kaldık...

• Düşünsenize araba alıyorsun vergisini ödüyorsun , Sonra bir maganda geliyor camımı kırıyor , arabaya zarar veriyor. Hatta belki bana zarar bile verebilir konumda psikolojisi var. Sonra serbest kalıyor  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.