Şimdi Ara

ŞAHİNCİLER'İN AMACI NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Medeniyetin ve kibarlığın adresi Kadıköy'de bile malum Şahinciler'e rastlıyorum. Arabaya genelde tıka basa doluşuyorlar. Camlar tamamen açık, müzik zaten son seviyede. Hiç düşünüyorlar mı acaba evlerde hasta ya da uyuyan var mıdır diye? Gündüz yapmalarına alıştık ama gecenin 1'inde son ses müzik açmak insanlığa bile aykırı. Saçları genelde arizona kertenkelesi gibi saçma bir modelde hepsinin. Anlamıyorum ki bunların tarzını kim beğeniyor? Havalı gözükmek istiyorlarsa rezil olduklarını onlara biri açıklasın. Amaçları farklı gözükmek ise evet başarıyorlar maalesef.

Bunlara ebeveynleri neden sahip çıkmıyor? Gir bir işe, hem ailene maddi manada destek ol, hemde kendine manevi bir güç ver. Rengarenk ayakkabı giymeleri zaten bambaşka bir olay. Tabirim caizse onların yerine ben utanıyorum. Şahin/Doğan alt tabaka insanlar için gayet ideal bir araç fakat sanırım bunlar yüzünden tercih edilmez oldu. Bağdat Caddesi'ni Drag Pistine çevirmişlerdi geçen zamanlarda, nihayetinde polise bildirdik ve bu durumu aştık. Arka cam yazı kaplı zaten. Arka camda "Baba parası değil alın teri" yazınca ne oluyor? Kime neyi kanıtlıyorsun? Bunlar hakkında daha uzun yazı yazmak isterdim ama değmez. Sonuç olarak, bu tür Şahinciler'in amacı nedir? Bunları nereye şikayet edebiliriz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• MALUM

(Devamını getirin)
  • Herkesin hayatına kimse karışamaz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç onlarda değil aile ve çevrelerinden gördüklerinin yansıması aslında.Onların derdi kendilerini kanıtlamaları ve tepkilerini böyle dışa vurmaları maalesef. =(
  • Ülkede bilinçlenmemiş çok insan var.

• Şahincilerin amacı ; Doğan görünümlü Şahin yapmaktır.

• Amaçları yok o yüzden sürekli boşa piyasa atıyorlar ya zaten. Bizim okulun önünden rahat 10 tanesi geçiyor, yol geniş olduğundan inceden yan koyuyorlar falan Konya egzozlarını unutmamak lazım tabi ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumadım İndila yazıyor mu

• hayat görüşleri bizim gibi insanlaradan çok farklı
  • Şahinlerin ne gibi bir amacı olabilir söylesene bana dur ben sana söyleyeyim uçmak evet Şahinlerin tek amacı uçmak ve avlanmaktır bunu aklından çıkarma.

• aç bi Mø sende, ne diye kafanı ağrıtıyorsun.
  • Kekosaphien familyasının bir üyesi olan kekolar genelde ucuz ve arkadan itişli olan doğan şahin gibi araçları tercih ederler ve sesi de geçtim bunlar trafiğin resmen içine ediyorlar arabanın kendine hayrı yok zaten trafikte makas filan İstanbul'da nasıl bilmem ama Ankara resmen Tofaş çöplüğü bunların toplatilması lazım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: blasterjaxx

Okumadım İndila yazıyor mu

Bu kısmı unutmuştum, buradan ekleme yapayım...

Müzik zevkleri iğrenç seviyede. Full bass türünde müzik dinlemeyi marifet sanıyorlar. Halbuki kafa şişirmekten bir işe yaramıyor. Indila dinleseler hiçbir eleştiri yapma hakkına sahip olamam. Gerçi Indila ile apaçilik çok uzak kavramlar. Apaçiler mümkünse Indila dinlemesin, biz hayalperestler kendimize yeteriz. Onlara Indila'nın sesi fazla gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Filtre Zeka

Şahinlerin ne gibi bir amacı olabilir söylesene bana dur ben sana söyleyeyim uçmak evet Şahinlerin tek amacı uçmak ve avlanmaktır bunu aklından çıkarma.

Şahinlerin değil Şahinciler'in amacını sormuştum.

• Ben de hiç sevmiyorum apaçi şahincileri.

Egzosun susturucusunu çıkarırlar.
    Full ses müzik açarlar.
    Aptal aptal drift atarlar.
    Arabayı neonla suslerler.
    Genellikle köylü olurlar.
    Hepsi it kopuktur ve egitimsizdir.

• Hayır mı la birader e30'a da bineriz şahine de bineriz yan yan gideriz aykün mü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin lüks araba alacak kadar maddi bi durumu yok. Tofaşı severim efsanedir. Kekolar konusunda ise haklısınız. İnsanları rahatsız etmeden kendi hallerinde takılsalar umrumda olmaz.
  • Atölye dersi, Pc başındayız.1 Mps'den az internet var. Adamlar dersin başında açıyor Ytb'u dersin sonuna kadar video yükleniyor. Tenefüste yada boş derste videoyu doya doya izliyorlar. Ne videosu anladınız herhalde Şahin yanlama videosu. Elemanlar ehliyet alacakları günü bekliyorlar.

Düşünün Türkiye'nin halini sonra. Altyapıdan yetişiyor zalımlar.

• Jiletçi gençler onlar.
    Her gün esrar içerler.
    Bir kıza asık olduklarını sanırlar yüz vermeyince arabesk rap yaparlar.
    Araba sürmeyi at sürme sanarlar. Canlarına susamişlar
    Filmli camlar, abart egzozlarla cabrio arabalarının sahiplerinde olmayan hava, medeniyet akıyor onlarda buram buram

• Cehalet, başka hiçbir açıklaması yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.