Şimdi Ara

Şahin parasına Egea almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler pazarlıkla 300'e alırım gibi geliyor Hatay Samadağ dayım.

Köyde binmeye çürüksüz bir araç arıyorum şu araca sıfır klima şanzıman turbo kaporta boya yapıp kozmetiğe de maksimum 10-15 bin harcamayı düşünüyorum. Bu araç yerine 220 civarına Linea var sizce Egea'ya 300 vermeye değer mi

• Adam kurtulmaya çalışıyor. Araba bitik durumda. Komple boya rektefe motor da ne durumda acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 220 nerde linea var?

• 10-15e bu arabaya hiç bir şey yapamazsın. Düzgün bir şey olsun istiyorsan kaporta işçiliği, komple boya içerisi temizlik sonrası en azından koltuk kılıfı vs derken minimum 100.000 harcarsın.

Taksi çıkması sorun olmaz diyorsan benzer fiyatlara daha derli toplu araçlar var onlara bakmak daha mantıklı olur. Bu araç fotoğraflarda bile dökülüyor.

• Araç beni hurdaya atın diye bağırıyor.

• Değişen bilgim yokturdan sonrasını okumadım.

• En azindan bi yikasaymis. Koltuklara kadar toz çökmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaportayı geçtim de rektefe tuttu mu o önemli.

• Hocam periyodik bakım 5 bin tutuyor. 10-15 e bu aracı nasıl toplayacaksın

• murattekno kullanıcısına yanıt

• Namütenehi kullanıcısına yanıt

Hocam 10 15'ten kastım işte iç dış temizliğidir direksiyon kılıfıdır koltuk kılıfıdır led ampulüdür onları kastettim

Arabanın sıfırı sandık motoru 130.000 lira komple radyatör turbo hortumları soğutma tertibatı sıkma tertibatı kalorifer peteği sensörleri beyin sigorta röle kutusu onların hepsi ile de 245.000 tutuyormuş.

Fiyatın yedek parçası çok pahalanmış bu şekil arabayı sıfırdan toplasak herhalde bir milyonu geçeriz sıfır parasına gelir

Eğer blokta bir şey yoksa ben işte bir piston supap atarız turbonun bilyasını değiştirmesi hallerini değiştir kayışları değiştir devam ederiz diye düşünüyorum da şanzıman falan beni korkutuyor şimdi şanzımanın ömrü bitti mi mesela oralara girersek işte 5 tane dişli 5 tane senkromeç 5 tane var şu an Geri viteste hepsinden işte 6 tane almış olacağız baskı balatası vites çatal bile değil manuel vites tutucu o zaman şanzımanda 100.000 tutar

• Hiç masraf yapmadan binilecek durumda bir araç olsa bedava.Bu paraya şahin doğan -satıyorlar.Pazarlıkla daha bence 270-280 e inebilir.Fakat eğer motor, şanzıman,yürüyen aksam acilen bakım istiyorsa ve elden geçmesi şartsa masraflarla 350-400 e mal olabilir.

Zenginler için dünya güzel.Al bu arabayı dağa taşa vurmak için eşek niyetine kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 19 Şubat 2024; 11:49:9 >
  • Çok güzel hocam ama çok mafraf açar mi acaba

• Taksi çıkması 1.4 benzinli egea bak bence. En azindan turbo dizel bir araca göre daha basit ve daha az masraf çıkartacak bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 20 Şubat 2024; 13:8:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.