adam son derece zeki kibar birine benziyordu...anlattıkları da bayaa güzeldi...işini biliyor...
büyük usta
[Deleted by Admins]
ben izledim harbidende kibar konusuyo ama anlattıklarına koptum yaa ben filmlerimde kaslı adam oynatmam diyodu
quote:
Orjinalden alıntı: S.A.L
ben o skectte sahana bayıldım calı hayatı 1 kez dahi izlemişseniz eğer sahanın yaptıklarına gülmekden ölürdünüz. can tanrıyarın mimikleriyle nası dalga gecmiş
manyakdı ya...hikayesini de anlattı...izlemeyenlere burda anlatayım isterseniz...Şahin K kimdir....nedir....
ama BAN lanırım....
herkes tanıyor belli.hatta burada şahin k ile yaptığı msn sohbetlerinden SS ler yayınlayanlar vardı...
eve gec gelince yetisemedim insalah tekrarını yayınlaralr..
şahin k efsane zaten özellikle denız kıyısında bı fılmı var olayı orda bıtırmıs baba
Şahin K. anlatırken Şahanın yüz ifadesi çok komikti ya
silinmiş mesajım..
programına çıkarması olumsuz tepkiler alabilir ama çoğu kişi olayı espri zannetmiş(en azından benim çevremdekiler).
quote:
Orjinalden alıntı: kartal4891
programına çıkarması olumsuz tepkiler alabilir ama çoğu kişi olayı espri zannetmiş(en azından benim çevremdekiler).
evet aynen öyle kimse tanımıyor adamı.. ben ertesi gün şahin k'yı gördünüz mü diyince millet o kim fln oldu, dedim cidden böyle filmlerde oynuyor, şimdi okulda cdleri elden ele dolaşıyor demek ki amacına ulaştı, o skeç kesinlikle şahin k'nın reklamı için yapıldı
Ben izledim video bile kaydettim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme