Şimdi Ara

Sahibinden GeT güvenli mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sahibindende işlemci satmak istiyorum. Bir alıcı "get ilanı açabilir misiniz?" dedi. Başta açmıştım ancak koşulları görünce geri çektim ilanı. Çünkü beni satıcı konumuna koyuyor ve bütün sorumluluğu bana yüklüyor, alıcı ürüne bir zarar verip geri gönderebilir arızalı diyerek tüketici heyetiyle uğraşmak zorunda kalırım. Daha bir sürü akla gelmeyen sebeple mağdur olabileceğimi düşündüm. Böyle bir sorun yaşayan var mıdır? kullanırsam başım ağrır mı?




  • İşlemciyi bu şekilde satmamanızı öneririm. Elindeki bozuk işlemciyle değiştirmeyeceği ne malum?! En temizi, bir araya gelip deneyerek alışverişi gerçekleştirmek. Normalde get ile alımı ben de tercih ederim ama elektronikte iş sakat. Siz bilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leon FR

    İşlemciyi bu şekilde satmamanızı öneririm. Elindeki bozuk işlemciyle değiştirmeyeceği ne malum?! En temizi, bir araya gelip deneyerek alışverişi gerçekleştirmek. Normalde get ile alımı ben de tercih ederim ama elektronikte iş sakat. Siz bilirsiniz.

    ben de böyle düşündüm hocam. elden ya da havale sonrası kargoyla gönderim yapmaya karar verdim

  • %90 işlemciyi değiştirir bana bu geldi der geri gönderir.

    Elden satmayacaksan sahibinden den satma

    Arızalı ürün de gönderebilir sonuçta ürün de seri numarası vs yok

  • Sattığın şeyin eşi benzeri yoksa güvenilir olabilir veya bozuk ürün satıyorsan. Diğer türlü bizim insanlar sistemi sürekli kötüye kullanıyorlar. Sağlam ürünü alıp, bozuk ürün iade etme gibi.

  • Hocam dolandıracak adam her türlü dolandırır. Get met dinlemez.
    En iyisi yüz yüze alışveriş veya araya tanıdık birilerini sokup onlara elden satmasını söyleyin. Alıcının şehrinde arkadaşınız vardır vs...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeT sisteminde mağduriyetler yaşanıyor ve çoğunlukla satıcı mağdur konumunda oluyor. Alıcı,ürünü onay sürecinde iade etmediği halde iade ettiğine dair bildirimde bulunduğunda onay çıkabiliyor ve satılan ürün satıcıya geri dönmediği halde alıcıya para iadesi gerçekleşebiliyor. Alıcı gerçekten iade gerçekleştiriyor ancak iade ettiği ürünün,satın aldığı ürün ile alakası yok.


    Bu ve benzeri durumlar meydana gelebiliyor. Üstelik çoğu zaman satıcı mağdur konumda oluyor.


    Tavsiyede bulunan forumdaşlarımızın dediği gibi elden teslim yoluna gitmek en sağlıklısıdır.


    Saygılarımla...

  • Valla ben olsam telefon, tablet, bilgisayar vs yani parçası değiştirilebilecek türden bir ürünü kesinlikle bu şekilde satmam. Adam alır malı, içindeki parçalarını değiştirir birşeyler yapar geri iade eder. Bir sürü uğraşırsın sonra.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.