Bildirim
Sahibinden'de sahte ilanlar

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
http://www.sahibinden.com/arama?pagingSize=50&category=0&userId=11570592&pagingOffset=50
Mert yonca isimli kullanıcının bugün açılmış 83 adet ilanı var. -
bu mert yoncaya mesaj attım. kaç araban var diye?? -
Amaçları ne ki? Canları mı sıkılıyor? Yoksa resmi bile olmayan bi araca kapora yatıracak sazan mı arıyolar? -
ilanlara fotoda koymamış
dolandırıcı olabilirler mi -
aran kazan -
quote:
Orijinalden alıntı: erain
http://www.sahibinden.com/arama?pagingSize=50&category=0&userId=11570592&pagingOffset=50
Mert yonca isimli kullanıcının bugün açılmış 83 adet ilanı var.
adam işsiz -
-
Forumdan birileri piyasayı düşürmek için sahte ilan açmaktan bahsediyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Cuma aksami acilmis uygun fiyatli ilan icin aradigimda adam utanmadan pzts beklwmek icin bir miktar kapora istiyordu sonra dikkat ettim bazi tatil zamanlari bu sekilde ilanlar oldugunu gordum kapora parsi dolandirmak icin dikkat etmekte fayda var.
quote:
Orijinalden alıntı: cruise06
aran kazan
İlk aklıma gelen buydu. -
quote:
Orijinalden alıntı: legend1982
ilanlara fotoda koymamış
dolandırıcı olabilirler mi
kısmen dolandırıcı.
örnek veriyorum bir adet clio satacak.
clio sayfasında aynı modelden 10 tane ilan koyuyor. piyasa değeri 15binse o 20bin 19500, 18600 v.b ilan açıyor.
kendi aracınada 16 yazıyor. arayanlarada bak kardeşim piyasa bu ben de bu kadar diye arabayı sana iteliyor. yani sunni piyasa. galericilerin hepsi bunu yapıyor. ben de vaktim olursa piyasayı düşürecem sonra -
quote:
Orijinalden alıntı: cruise06
aran kazan
Çok doğru tek amaçları bu -
ortalık çakal kaynıyor -
İlan ile ilgili sikayetim vari tiklayip dikayet edilince geri ise yaramiyor mu acaba
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Berry1925
quote:
Orijinalden alıntı: legend1982
ilanlara fotoda koymamış
dolandırıcı olabilirler mi
kısmen dolandırıcı.
örnek veriyorum bir adet clio satacak.
clio sayfasında aynı modelden 10 tane ilan koyuyor. piyasa değeri 15binse o 20bin 19500, 18600 v.b ilan açıyor.
kendi aracınada 16 yazıyor. arayanlarada bak kardeşim piyasa bu ben de bu kadar diye arabayı sana iteliyor. yani sunni piyasa. galericilerin hepsi bunu yapıyor. ben de vaktim olursa piyasayı düşürecem sonra
Yok artık ya , insanlar ne hale geldi bunların önüne geçilmesi lazım , sonra ikinci el araçların fiyatları sıfirlamistim eşdeğer oluyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
sahibinden.com modulatorleri mesaj attim bakalim ne olacak nedir bu ya araçların fiyatlari model yili düşmesine ragmen fiyatlar nedense hic aşağıya inmiyor ki ne piyasa imis
quote:
Orijinalden alıntı: LiveForSpeed
Forumdan birileri piyasayı düşürmek için sahte ilan açmaktan bahsediyordu.
Fikir kimden çıktıysa iyiymiş. -
T.C no ile kişi başı 1 araç satışı,
Galeri tipi araç satışı yapmak isteyenlere de özel galeri sayfası açılırsa suni oluşan kirlilik önlenebilir.
Benzer içerikler
- 91 h lastik ne demek
- fiat fiorino otomatik vites sorunları
- uzun süre antifiriz konulmayan araca antifiriz koymak
- silecek tamirini kim yapar
- ph nötr şampuan önerisi
- byd dolphin menzil
- kia tasman
- dacia fiyat listesi
- fiat 600 fiyat
- 408 bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X