Şimdi Ara

Sahibinden.com, Yepy ile yenilenmiş telefon satışına başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahibinden.com, Yepy ile yenilenmiş telefon satışına başladı
    Sahibinden.com yeni markası Yepy ile yenilenmiş telefon alım satım hizmeti sunuyor. Müşteriler Yepy’ye ikinci el durumundaki cihazlarını satabilecek ve Yepy’den yenilenmiş cihaz satın alabilecek.

Yepy ilk etapta cep telefonları için alım satım hizmet sunacak. İlerleyen aşamada tablet, akıllı saat gibi farklı cihazlar da eklenecek. Yepy’de satılan yenilenmiş telefonlara 14 gün iade hakkı, 12 ay taksit imkanı ve 1 yıl garanti hizmeti sunuluyor. Cihazlar Ticaret Bakanlığı’ndan “Yenileme Merkezi” lisansı alan firmalar tarafından yenileniyor.

Yepy'ehttps://www.sahibinden.com/yepy adresinden ulaşabilirsiniz. Yepy’de “Cihazları Keşfet” kısmından yenilenmiş olarak satılan telefonlara ulaşabilirsiniz. Şu an için Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Oppo ve Vivo marka telefonlar satılıyor.

Yepy’deki “Hemen Sat” sayfasında ise elinizdeki telefon için fiyat teklifi alabilirsiniz. Fiyat teklifini kabul etmeniz durumunda Yurtiçi Kargo ile ücretsiz olarak telefonunuzu gönderebilir ve son değerlendirmenin ardından final teklifi alabilirsiniz. Final teklifini onayladıktan sonra 3 iş gününde paranız hesabınıza yatacak.

Kaynak:https://www.sahibinden.com/yepy

• İkinci el bir telefona zaten mesafeli biri olarak,üzerine birde Yenilenmiş deyince zaten bu iş baştan olmaz.

Günümüzde uygun fiyatlı telefonlar ile bile donanımsal bir sıkıntı çıkartmaz ise rahat bir beş sene kullanılır neden yenilenmiş veyahut ikinci el alır insan.

• joven kullanıcısına yanıt

Yenilenmişe 12 taksit kredi kartına

Sıfır telefona yok

Sebep maalesef bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Bence günümüzde 20 bin TL civarı her telefon birçok kiişinin işini fazlası ile görür diye düşünüyorum.

• Piyasa fiyatlarına bakınca ortalama sadece %10 kadar daha uygun. Sırf taksit yapılabiliyor diye 2. el cep telefonlarına neredeyse 0 telefon fiyatı çekmişler.

Rezillik...

• Yan sanayi değişmiş parçalar ile bu işi yapıyorlar , ne değişmiş, hangi marka ile değişmiş bilgi yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hahhh yükselsin 2.El telefon piyasası şimdi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • joven kullanıcısına yanıt
    Doğrudur 10bin tl olan bile rahat görür. Ama 22bin tl çalışıyor ülkenin yarısı nerdeyse. Böyle olunca 12 taksit insanlara çok cazip geliyor. Satış danışmanlığı yaptığım zamanlarda bunu çok gözlemledim. Taksit olsun işimi görsün. Yenilenmiş yeni fark etmiyr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi firma olursa olsun neresi olursa olsun yenilenmiş telefon alınmaz. Nasıl işlem yapıldığı belirsiz ve sattıktan sonra ilk 1-3 günde sorun çıksa bile hatta ürün geldiğinde sorunlu olsa bile satış sonrası arkasında durmuyorlar. Başlarından savmak atmak için 40 takla atıyorlar. Google da forumlarda araştırma yaparsanız görürsünüz şikayetleri.

• Merak ettiğim için bi kurcaladim kendi telefonuma 3 aylik s23 18.500 TL teklif veriyor ama bana aynı telefonu 27 bine satıyor aradaki uçuruma bildiğin kazik

• Sırf taksit yapılacak diye gidipte olmadık fiyatlardan üstelik bir de yenilenmiş telefon almak pek mantık işi değil bana göre.

• Aralarında bazıları çok iyi. Ben aldım denedim sıfır gibi telefon geldi sorunsuz. Bazıları ise çakal maalesef. Yorumlara dikkat etmek lazım. Bu A, B ve D kaliteye de dikkat ederek A kalite olanlar alınabilir.

Fiyatlandırma ise bu ara abartı şekilde yükselmiş durumda. Sıfırı 50 bin yenilenmiş 50 bin. Ve asıl bomba bu yenilenmiş telefonlarda kdv %1. Yani şirketiniz varsa zaten sıfır alıp kdv'yi kullanmak ve vergiden düşmek daha mantıklı.

• “Refurbished” pazarinin, Turk halkiyla sinavi…

“Open box” pazarina bakalim ne zaman gecilecek…

Yakinda teknosa, mediamarkt vb. firmalarin da dahil olmasi beklenen muhtemel pazarlama yontemi…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi durumdaki cihaza 3'te 1 teklif ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Teknoloji mağazaları olsam sıfır telefonu kuracağım şirkete satar, ikinci el diye taksitli satarım

• Ben geçen yıl yenilenmiş telefon aldım, telefonu satarken bu cihaz hiç işlem görmemiş o yüzden buna taksit yapamıyoruz dediler parasını peşin aldılar. 2 ay sonra mikrofon sorunu oldu, servis filan uğraşmak istemedim telefoncuya götürdüm teli, içini açtılar, baya baya işlem görmüş üzerindeki vidalar bile farklı farklı, ekran değişmiş vidaları gevşek bırakmışlar. Mikrofonun üzerinde olduğu kartı değiştiler sorun çözüldü. İşini dürüst yapan olsa yenilenmiş telefon alınabilir ama bizim ülkemizde dürüstlük aramak hayal, o yüzden yenilenmiş telefon alınmaz

• erdem552 kullanıcısına yanıt
    %10 yine iyiymiş easycep sıfır fiyatına satıyor :D

• Tvde reklamını gördüm jelatin muhabbeti çok saçma olmuş. Sıfır cihaz alanları gösteriş meraklısı görgüsüz cahil gibi gösteriyolar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.