Şimdi Ara

Sahibinden.com güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sahibinde.com bu site güvenilir midir?Bazı ilanlardaki fiyatlar gerçekten çok ucuz,çalıntıdır falan korkusu yüzünden alamıyorm.Siz daha önce alışveriş yaptınız bu siteden?

Carpe diem!quam minimum credula postero
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Sahibinden.com Güvenilir Bir Platform mu?

Sahibinden.com'dan alışveriş yapmayı düşünüyorsanız, güvenilirliği hakkında bilgi edinmek önemlidir.

Sahibinden.com, çevrimiçi ikinci el ürün alım satım platformlarının önde gelenlerindendir. Site, çeşitli kategorilerde milyonlarca ürün barındırmaktadır ve kullanıcılar hem alıcı hem de satıcı olarak yer alabilir.

Sahibinden.com'un güvenilirliğini sağlamak için bazı önlemler aldığı bilinmektedir:

• Kullanıcı Doğrulaması: Kullanıcılar, siteyi kullanmak için e-posta veya telefon numarasıyla doğrulama yapmak zorundadır.
    • Geri Bildirim Sistemi: Alıcılar ve satıcılar, işlemlerinin ardından birbirlerine geri bildirim bırakabilirler. Bu, diğer kullanıcıların güvenilir satıcıları belirlemesine yardımcı olur.
    • Güvenli Ödeme Yöntemleri: Sahibinden.com, alıcıların ve satıcıların sahtekarlığı önlemek için güvenli ödeme yöntemleri kullanmalarını önermektedir.
    • Müşteri Desteği: Site, kullanıcıların sorularını ve endişelerini gidermek için müşteri desteği sunmaktadır.

Bununla birlikte, herhangi bir çevrimiçi platformda olduğu gibi, Sahibinden.com'da da bazı riskler mevcuttur:

• Sahtekar Satıcılar: Ne yazık ki, bazı sahtekar satıcılar platformu kullanarak sahte ürünler satmaya veya alıcıları dolandırmaya çalışabilir.
    • Hatalı Bilgiler: Bazı kullanıcılar, ürünlerin durumu veya özellikleri hakkında yanlış veya eksik bilgi verebilir.

Genel olarak, Sahibinden.com güvenilir bir platform olarak kabul edilir. Ancak, çevrimiçi alışveriş yaparken her zaman dikkatli olmanız ve güvendiğiniz satıcılardan ürün satın almanız önemlidir. Kullanıcı yorumlarını okumak, ürün açıklamalarını dikkatlice incelemek ve şüpheli işlemlerden kaçınmak, güvenli bir alışveriş deneyimi için iyi uygulamalardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sitenin o işlerde bi alakası yok,satıcının güvenilirliğinden emin olmak var

Orjinalden alıntı: kyle007

Sitenin o işlerde bi alakası yok,satıcının güvenilirliğinden emin olmak var

O zaman sahibinden.com daki satıcılar güvenilir mi diye sorsam?

• siteye bağlamamak gerek hepsiburda.com da 230 ytl'Ye kdv dahil w810i var kız arkadaşım beyazından aldı dışardan 360 ytlye ve piyasa fiyatıda o civarda ondan satıcıya bakmak lazım ben ilan vermek beleş diye genelde onu kullanıyorum bişe alıcak olurken de elden almak istediğmi belirtiyorum ürünü kontrol edip ona gore alıyorum bu arada nette alışverişte mutlaka sanal kart kullanın

Take a look to the sky just before you die!
    Its the last time you will...
  • bu güne kadar sahibinden com dan bir araba (vw polo), bir işlemci, bir anakart, birkaç ıvır zıvır malzeme aldım
    bir nokia 3650 tel, bir nokia 6310 orjinal araç kiti sattım. hatırlamadığım bir kaç eşya da satmıştım.

yani tamamen karşındaki kişi ile alakalı bir durum.
    bir sürü kargo, telefon masrafı ve içinizde korku,
    ne gerek var,
    alacağınız bu ürünü öncelikle ikinci el olarak muhitinizde ki ilgili işyerlerinden arayın
    en son çare bulamayıp ikinci el sitelerinden almaya karar verdi iseniz, alışveriş yapacağınız şehirde parça alacağınız şahsı görüp parçayı test edebilecek bir yakınınızla irtibata geçin gidip o arkadaşınız parçayı görsün, test etsin ve öyle alın derim,
    yoksa ben ve benim gibi bir sürü kişi yaptığı üç alışverişten ikisinde kazık yemiştir
    Ölenler hep ihtiyarmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

siteye bağlamamak gerek hepsiburda.com da 230 ytl'Ye kdv dahil w810i var kız arkadaşım beyazından aldı dışardan 360 ytlye ve piyasa fiyatıda o civarda ondan satıcıya bakmak lazım ben ilan vermek beleş diye genelde onu kullanıyorum bişe alıcak olurken de elden almak istediğmi belirtiyorum ürünü kontrol edip ona gore alıyorum bu arada nette alışverişte mutlaka sanal kart kullanın

Dostum sanal kart ne demek ya?Biraz bilgi verebilirmisin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ucuzbudur.com güvenilir mi?
    11 yıl önce açıldı
    Bilet.com Adresi Güvenilir mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ExCaLiBuR|

quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

siteye bağlamamak gerek hepsiburda.com da 230 ytl'Ye kdv dahil w810i var kız arkadaşım beyazından aldı dışardan 360 ytlye ve piyasa fiyatıda o civarda ondan satıcıya bakmak lazım ben ilan vermek beleş diye genelde onu kullanıyorum bişe alıcak olurken de elden almak istediğmi belirtiyorum ürünü kontrol edip ona gore alıyorum bu arada nette alışverişte mutlaka sanal kart kullanın

Dostum sanal kart ne demek ya?Biraz bilgi verebilirmisin?

şoyle bişe
    şimdi nette alışveriş için bazı durumlarda kredi kartını girmen gerekiyor ama bu da pek güvenli bişe değil yani şifren çalınıp kotu amaçlarda kullanabilir yani limiti dolana kadar istediği gibi kullanırlar kartını ama sanal kartta boyle bişe olamaz mesela atıyorum sitede powerball gordun 70 milyon bankadan sanal kart hesabı oluşturtuyosun ve içine sadece 70 milyon limit koyduruyosun oyle alışveriş yapıyosun boylece powerball kadar limitin oluyo powerballu aldıktan sorada hesabın çalınsa bile 70 milyonluk limiti kullandığın için hesabında para olmuyo ve kullanılamıyo sora başka bi ürün istersen internet bankacılığı ile tekrar kartına limit yani para ekletiyosun tekrar alışveriş yapıyossun kısaca(:)) bu...

Take a look to the sky just before you die!
    Its the last time you will...

• orda hırsız kaynıyor.adam 580 liraya garantili sıfır n95 8gb satıyor daha bi açıklamasımı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: rondo1194

kesinlikle güvenli değil,
    ülkenin bir ucundan diğer ucuna tanımadığın birinden mal alıyorsun bide ikinci el,
    bir sürü kargo, telefon masrafı ve içinizde korku,
    ne gerek var,
    alacağınız bu ürünü öncelikle ikinci el olarak muhitinizde ki ilgili işyerlerinden arayın
    en son çare bulamayıp ikinci el sitelerinden almaya karar verdi iseniz, alışveriş yapacağınız şehirde parça alacağınız şahsı görüp parçayı test edebilecek bir yakınınızla irtibata geçin gidip o arkadaşınız parçayı görsün, test etsin ve öyle alın derim,
    yoksa ben ve benim gibi bir sürü kişi yaptığı üç alışverişten ikisinde kazık yemiştir

herzaman en ucuz olan ürünü bulabiliyosun
    fiyat pahalı gelince biz sonra uğrarız deme derdi yok
    güvenilir
    taksit var
    vatan ki bu insanların evidir,
    sevgilim, onlar vatana düşman…

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.