Arkadaşlar sahibinden ürün satışım oluyor bu aralar ama milletimiz malesef o kadar üç kağıtçı olmuşki önceden esnaflar derdim şimdi müşterilerde başlamış çakallığa. Adam bir laf atıyor ortaya sonra sap gibi kalıyor. Yorum sizin.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sahibinden.com'da çakallık yapan müşteri :)

-
-
Bazen piyasa yükseltenlere çok kızıyorum ama TR simülasyonunda bir mal almakta satmakta zulüm
-
sahibinden - letgo tam bir cinnet geçirme yeri ya. ilana koyuyosun 200 tl, mesaj geliyor; 40'a alırım aynı gün. pazarlıksız yazıyorsun ilk mesaj da en son kaça olur yazıyor. kimisiyle konuşuyorsun fiyatta anlaşıyorsun tam alacak diyor ki abi o kadar param yokmuş ya. problemsiz satışım sayılıdır yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: miyavlayankirpisahibinden - letgo tam bir cinnet geçirme yeri ya. ilana koyuyosun 200 tl, mesaj geliyor; 40'a alırım aynı gün. pazarlıksız yazıyorsun ilk mesaj da en son kaça olur yazıyor. kimisiyle konuşuyorsun fiyatta anlaşıyorsun tam alacak diyor ki abi o kadar param yokmuş ya. problemsiz satışım sayılıdır yani.
birine bilgisayar satmıştım adam manyakmıdır nedir adres ver gelcem lan vs. al dedim 70 tl defol git harddiskimi bozukmuş ne
ne problemli insanlar var tavsiyem uzak durmanız 70 tl için hayatınızdan olmayın. yoksa bir silah alıp ateş etmek çok kolay birşey şerefsizi adam yapıyorlar sonra bu ülkede.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X