Şimdi Ara

SAHİBİNDEN.COM DA 100 BİN EUROYA SATILAN BMW M5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce sahibinden.com da gezerken rastgele girdiğim daha sonra fiyatını görünce bakakaldığım , insanımızın artık kısayoldan zengileşme çabası içinde olduğunu anladığım araç. 1995 model araba ne zaman koleksiyon olarak satılmaya başladı ? İstenilen fiyata Porsche almak varken ne diye 2.el bir arabaya bu kadar para verilir anlamıyorum. Yorum sizlerin

Link : Araç bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CurryStephen -- 20 Ocak 2016; 16:57:50 >

• Hocam bu tür değerinden fazla fiyat yazılan binlerce ilan var. Alışsanız iyi olur. Bu tür uyanıklık çabaları genelde VW araçları ile yapılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatini bilmem de ici cok guzelmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boru mu
    INDIVIDUAL LIMITED EDITION
  • O paraya bir tane hafta sonları kullanmak için E60 M5 alırım, kalan parayada günlük kullanım için F30 328İ alırım

• 10.000 EURO olması lazım. 1 sıfır yanlış yazılmış.

Fazla kafaya takılacak bir durum yok yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o araç neler neler görmüştür tr den böyle araç alınmaz yurt dışından vergisini ödeyip zaten getirtirsin bu aracı hem ucuza hem bilindik yerden temız alırsn gerçek işini bilenlerden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizin sokakta bile 8 tane ayni arabadan varken dunyada 8 tane olan araba bu fiyati eder :-).

• 1999 çıkışlılar 150000 TL. Bence fiyatı biraz abartmış.

• araç özel üretim , siz neyin kafasındasınız ?
  • HarryBlade H kullanıcısına yanıt
    Özel üretim bi araç diyelim sıfırı bu kadar para ediyor mu acaba reis?

• Arkadaşlar ama şöyle birşey var ben hiç görmedim e34 kasa m5.Belki biz almayız ama parası olan ve bu kasa m5 'e hasta olan biri ferrari alacağına bunu alır.

Hatta 100bin tl civarı olsaydı büyük konuşmayayım ama bende alırdım.
  • Bende bu konuları anlamıyorum. Almayın arkadaşlar o zaman, satan kişi aracının özel olduğunu düşünüyordur ve o fiyatı çekmiştir, tartışmak bizim haddimize değil çünkü adam kimsenin gırtlağına bıçak dayamıyor.

Şahsi yorumum gerçekten dünyada 8 adet var ise daha fazla bile edebilir. Millet gidip bilmem kim yaptı diye tablolara milyon Eurolar veriyor, bir araç tutkunuda 8 adet olan bu araca sahip olmak isteyebilir.

Bu kadar dar görüşlü olmayın. Yok bu paraya şunu alırım, üstünede bunu alırım diyenler, bu araç eğer bu para eder ve biride verip alırsa emin olun sizin dediğiniz o iki araçlardan filo kurabilecek kadar parası vardır.
  • aracı bilmiyorum ama 8 tane limitli üretilmiş bir model ise ve restorasyonu düzgün yapılmış ise fiyat az bile olabilir.Geçen sene motoru bagajında sınırlı üretim kaportası pert bir cabrio bmw için türkiyede açık arttırmada çok yüksek meblalar verildi.
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Uzmanımız gelmiş. Konu kapanabilir.

• Baya çapulcu bir araç.

• sacmalamis

• Böyle araçlar varken kim ne yapsın uyduruk ve çapulcu BMW M5'i

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-hd-motorlu-araclar-2008-mercedes-s63-amg-l-full-plusfull-231669201/detay

• Aynen hocam bende bunu tercih ederim m5 in yerine. Yani dışarıda kim kalkıp diyecek ki bu araçtan dünyada 8 tane üretilmiş diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CurryStephen -- 21 Ocak 2016; 22:38:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.