Onbaşı
03 Ocak 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 59 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Hepsiburada.com üzerinden 23/07/2020 tarihinde alınmış olan İphone 11 Pro Max telefona gelen mesajda IMEI numarasının klonlanması nedeniyle 09/12/2020 tarihinde kapatılacağı yazıyor. daha 3.5 aylık telefonun IMEI numarası nasıl kopyalanır. Bunun çözümünün olduğu söyleniyor o da şöyle; Telefonun faturası ile BTK'na başvuruyorsunuz. Telefonu sizin kullandığınız tespit edilirse sadece kullandığınız hatta tanımlıyorlar. Telefonu satmak istediğiniz takdirde alacak kişinin de aynı şeyi yapması gerekiyor. Kaldı ki araştırdığım kadarıyla genelde bu site üzerinden alınan telefonlarda aynı sorun yaşanıyor. Özellikle son günlerde epey kişinin bu konudan muzdarip olarak başlık açtığını veya şikayet ettiğini görüyorum. Başvuru yaptık bakalım Hepsiburada.com'a. Geri dönüş bekliyorum. Telefonun iadesini talep ettim. 12 bin TL verip telefon alıyorsunuz ama telefonu yalnızca 1 kişi kullanabiliyor. Parasını verdiğim telefonu istediğim zaman istediğim yerde kullanma hakkına sahibim. Şimdilik burada yazıyorum. Eğer bir sonuç çıkmazsa ekşi sözlükte görüşmek üzere. Geri dönüş sağlanırsa editleyeceğim.

Bu yıl dolar yükselişiyle bilemiyorum çok bir fark eder mi ancak ben Logitech Z906 ses sistemi almak istiyorum. Geçen yıl 2.400 civarı iken 1.700 TL'ye düşmüştü fiyatı ama param olmadığı için alamadım. Eğer bu sene iddialı bir indirim olursa almayı düşünüyorum. Şuan güncel fiyatı 3.400 TL. Sizlerin de aklında varsa almak istediğiniz herhangi bir şey bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

Herkese Merhabalar. Öncelikle çalıştığım kurumda amir geçmişte yaptığım hatalı işlemler nedeniyle hakkımda soruşturma başlatıyor. Görevi ihmalden ve kurumların huzurunu bozmaktan kınama cezası veriyor. Tabi soruşturma başlatırken beni başka yere görevlendiyorlar ama naklen atama yapıyorlar. Ceza verilmeden yani. Şimdi atama yazısında "soruşturma başlatıldığından" diye yazıyor. Soruşturma tamamlandı. Hakkımda ceza verildi. İtiraz ettim. Red edildi. Şimdi sorum şu dilekçe vererek eski görev yerime dönebilir miyim? Olur da idare red ederse dilekçedeki talebimi idare mahkemesi kabul eder mi? Hem disiplin cezası hem de yer değişikliği yapılabilir mi?
3 Bankadan toplam 11- 12 Bin TL tutarında kredi kartlarım var. Öncelikle bu kartların aq. Tümünü bir şekilde kullandım ama nasıl kullandığımı bilmiyorum. Bir şekilde borçlandım bu kadar bankaya. Bu borçları ödeyebilmek için kendi kendime düşünüyorum ancak bir yöntem bulamıyorum. Kredi çeksem olmaz faizler çok yüksek ayrıca mevcut ödediğim krediler var. Taksitlendirmek istesem gecikmeye girmesi gerekiyor. Onuda yapamam asla. İcraya falan düşeriz sonra şans yok zaten bizde.
Şimdi sorumuza gelelim. Bunların dışında ödeme yapabileceğim bir yöntem var mıdır? Bu konuda fikri olan?

Daha önce bu nedenlerden dolayı batmış, intihara kalkışmış, cinnet geçirmiş üye abilerimden yardım bekliyorum. Lütfen?
1 şubatta piyasaya girmesi beklenen kısaltması VIC olan yeni coin. mart aylarında 20-40 dolar civarlarında, 2018 sonunda 200 dolar olması bekleniyor. bitcoin gibi sınırlı sayıda olması sebebiyle fiyatının yukarı çıkacağı tahmin ediliyor. 27 milyon adet varmış bu coinden. geleceği var mı bilinmez ama üye olan herkese 100 coin veriyorlar. taş atıp elinizi yormayacaksınız. üye olmanızı tavsiye ederim. kenarda dursun. site 5-10 saniye geç açılıyor haberiniz olsun.
umut fakirin ekmeğidir derler ya bu yüzden refli link veriyorum.

https://www.vitrocoin.net/

Referanslı Link Paylaşmak Yasaktır

Resimde görüldüğü gibi telefonda sistemin kapladığı yer 11 gb olarak görünüyor bunu düşürmek için ne yapmalıyım sizce. Uygulama güncelleyemiyorum depolama alanı olmadığı için. Yardım ederseniz sevinirim.
Malumunuz tv8 tüm nba maçlarının yayın hakkını satın aldık dedi ama yayınlamıyor hepsini. Bir bölümünü lig tv, smart spor falan yayınlayacak. Bu nedenle maçları izleyebileceğimiz bir site var mıdır acaba? Şöyle ki nba league pass satın alsak yayın 1 dk falan geriden geliyor. Geçen yıl nesine, tuttur.com falan yayınlıyordu ve hiç geride kalmıyordu yayın. Bunun gibi tüm maçları izleyebileceğimiz bir site falan var mı bildiğiniz?
11880 dışında nasıl bulabilirim. bide sadece soyisimden arama yapabileceğim yer var mı? Cevabınız için şimdiden sağolun.
Arkadaşlar 6s telefonunuzun arka kısmında imei numarası yazıyor mu acaba ?
Burun estetiği yapmak istiyorum ancak fiyatlar biraz pahalı gibi. Yaptıran var mı veya tanıdığınız yaptırdı mı? Ne kadar ücret verdi? Cevaplar için şimdiden sağolun arkadaşlar.
Hakkında
Forum İmzası:
Şarabı sevmemiz üzüme olan düşkünlüğümüzden değildi, biz ezilenden yanaydık.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 273
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.676 (Bu ay: 445)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 54 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.