Şimdi Ara

Şahan ve Sabri'nin Tweet Atışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabri Sarıoğlu, Galatasaray'ın 2-0 geriden gelip 4-2 kazandığı Samsunspor deplasmanındaki kötü oyunuyla eleştirilere maruz kaldı. Bu eleştirilerden biri de ünlü şovmen Şahan Gökbakar'dan geldi.

Gökbakar, Twitter hesabından, "SABRİmi zorluyor", "+Sabri = -2 ise -Sabri = ? Denkleminde soru işaretini bulunuz...", "Sabri is back:(((( 2 hata 2 gol. 7 haftalik galibiyet serisi guzel bi ruyaydi, Sabri dürtüp uyandirdi..." şeklinde yorumlarda bulundu.

SÖZ SIRASI SABRİ'DE
    Galatasaray'ın dün Ziraat Türkiye Kupası maçında Adana Demirspor'u 4-1 yendiği maçın ardından söz alan Sabri ise, Şahan Gökbakar'a cevap verdi. Sabri, Recep İvedik karakteriyle ünlenen Şahan Gökbakar'a sert çıktığı açıklamasında, "Futboldan anlamayan, futbol topunu gördüğü zaman karpuz sanan Şahan Gökbakar bile sallıyorsa, demek ki o futboldan hayatta anlamıyor" dedi.

ŞAHAN'DAN CEVAP
    Sabri'nin bu sözleri üzerine ünlü komedyen, olaya esprili bir dille yaklaştı. Gökbakar, Twitter hesabından "Hahaha! O sola kaykilan agzini yirim:)) elestriye acik oldugu gibi, biraz da omega3'e acik olaydi bunyen, eyiydi Sarbim.." ifadelerini kullandı.

Ardından bir tweet daha atan Gökbakar, "Ben de herkes gibi kendi fikrimi soylerim, tribündeki de söyler. Anlayan da anlamayan da, Sabri de soyler. Alinmaca darilmaca yok..." dedi.

Not : Haberturk'ten alıntıdır..

Soru : Sabri tam olarak ne demek istemiş ben anlayamadım da ?

• Konu dışı fakat imzandaki blog a bayıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor x

Sabri Sarıoğlu, Galatasaray'ın 2-0 geriden gelip 4-2 kazandığı Samsunspor deplasmanındaki kötü oyunuyla eleştirilere maruz kaldı. Bu eleştirilerden biri de ünlü şovmen Şahan Gökbakar'dan geldi.

Gökbakar, Twitter hesabından, "SABRİmi zorluyor", "+Sabri = -2 ise -Sabri = ? Denkleminde soru işaretini bulunuz...", "Sabri is back:(((( 2 hata 2 gol. 7 haftalik galibiyet serisi guzel bi ruyaydi, Sabri dürtüp uyandirdi..." şeklinde yorumlarda bulundu.

SÖZ SIRASI SABRİ'DE
    Galatasaray'ın dün Ziraat Türkiye Kupası maçında Adana Demirspor'u 4-1 yendiği maçın ardından söz alan Sabri ise, Şahan Gökbakar'a cevap verdi. Sabri, Recep İvedik karakteriyle ünlenen Şahan Gökbakar'a sert çıktığı açıklamasında, "Futboldan anlamayan, futbol topunu gördüğü zaman karpuz sanan Şahan Gökbakar bile sallıyorsa, demek ki o futboldan hayatta anlamıyor" dedi.

ŞAHAN'DAN CEVAP
    Sabri'nin bu sözleri üzerine ünlü komedyen, olaya esprili bir dille yaklaştı. Gökbakar, Twitter hesabından "Hahaha! O sola kaykilan agzini yirim:)) elestriye acik oldugu gibi, biraz da omega3'e acik olaydi bunyen, eyiydi Sarbim.." ifadelerini kullandı.

Ardından bir tweet daha atan Gökbakar, "Ben de herkes gibi kendi fikrimi soylerim, tribündeki de söyler. Anlayan da anlamayan da, Sabri de soyler. Alinmaca darilmaca yok..." dedi.

valla bende anlamadımda kendiliğinden gelmiştir...

http://www.youtube.com/watch?v=MaGy3LNtXx4

• :s Sabri'ye terbiyesizlik yapmış, kaldı ki herkes bu adama terbiyesizlik ediyor, çok fazla üstüne gidiliyor, her şeyin bir sınırı var.
  • Gülüyoruz fakat hakkaten o da insan, aldığı paranın hakkını vermiyor belki bu aralar ama ligde kaç futbolcu karşılığını verebiliyorki?

abri hakkaten başka bir takıma(belki yurt dışına) gidip temiz bi sayfa açmalı bu belkide farklı bir kariyerde olabilir hatta ...
  • "Futboldan anlamayan, futbol topunu gördüğü zaman karpuz sanan Şahan Gökbakar bile sallıyorsa, demek ki o futboldan hayatta anlamıyor"

yerine

"Futboldan anlamayan, futbol topunu gördüğü zaman karpuz sanan Şahan Gökbakar bile sallıyorsa, demek ki bende bir problem var"

demeliymiş
  • sahi bu sabri de ne var böyle önüne gelen laf atma çabasında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir futbolcuya ne zaman ağır eleştriler gelmeye başlarsa bence takımdaki geleceği o kadar etkileniyor. Şu saatten sonra harikalar yaratsa dahi belirli bir kesim tarafından eleştrilmeye devam edecektir. Yani Sabri ve Servet gibi futbolcular ağızlarıyla kuş tutsalar artık yaranamazlar. Bir değil, beş değil, defalarca aynı hataları yaparsan insanlar doğal olarak çileden çıkıyor. Belki 4-0 dan maç 4-2 ye gelse bu kadar eleştrilmezdi ama 7 haftadır Sabrisiz kazanıp da 8. hafta oyuna girdiğinde onun sayesinde neredeyse yenileceğimiz için yaptıkları daha da göze batıyor. Sabri ilk 11 futbolcusu değil. Ancak iyi bir yedek olur dediğimiz zamanlar oldu, demek ki çok çok iyi bir yedek te değilmiş. Dün kupa maçında bence iyi oynadı fakat 2 hafta sonra tekrar üst üste hatalar yaparsa tam linç ederler haberi olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

sahi bu sabri de ne var böyle önüne gelen laf atma çabasında

kardeşim o zaman transfer edin siz alin bizde rahat edelim.
  • Sabri'nin Dil Anlatım hocasını merak ettim, o ne biçim cevap yahu üniversite sınavlarında ki anlatım bozukluğu soruları gibi.
  • garibim anlatım bozukluğu yapmış bide. şahanı da hiç sevmem.
  • ne sanıyorkii şahan kendini.gidip uyduruk bir filmle ünlendi diye çok havalandı
  • Sabrinin resmi Twitter hesabı mı var?!
  • sabrinin twitteri yok ki yada ben bilmiyorum + sabri oynar oynamaz da bi insanın üzerine bukadarda gidilmez ayıp bi yerden sonra fatih hoca antremanda birşey görmüştür formayı vermiştir sabride yok hocam eleştiriler geliyor ben oynayamam mı diyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Sabrinin resmi Twitter hesabı mı var?!

yok, haber yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor x

Sabri Sarıoğlu, Galatasaray'ın 2-0 geriden gelip 4-2 kazandığı Samsunspor deplasmanındaki kötü oyunuyla eleştirilere maruz kaldı. Bu eleştirilerden biri de ünlü şovmen Şahan Gökbakar'dan geldi.

SÖZ SIRASI SABRİ'DE

ŞAHAN'DAN CEVAP

o nasıl bir saçmalamadır öyle ? ulen sabri inşallah hakemin birine yumruk atarsında seni futboldan men ederler.

• Sabri artık bırakmalı. Dun aksam ızledık olmuyor
  • Bu kadar saçmalığa Sabri hak edilen bir karşılık vermiyor. Gerçekten efendi ve sağlam bir kişiliği varmış.
  • Iyi de sabri nin tweeter i yok ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bulut-

Iyi de sabri nin tweeter i yok ki?

twiter.com/beceriksizcenabetsarioglu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.