Şimdi Ara

ŞAHAN GÖKBAKAR FİLMİNE GÜVENMİYOR MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar osman pazarlama bugün sinemalarda yerini aldı şahan özellikle cinemaximumdaki birinde 9 tane salonda diğerlerinde 6 tane salonda bu film oynaması benim garibime gitti bu kadar çok salon kapattıgına göre demekki filmine tam güvenmiyor fazla izlenmeyeceğini düşünüyor recep ivedik zamanında bütün sinemalarda bu kadar salonu kapattıgnı görmedim cem yılmazın iftarlık gazoz filmi bile en fazla 2 salonda oynadı bu kadar çok reklam yapmadı adam filmin izleneceğini biliyorki fazla reklama gitmedi salon kapatmadı bu konuda siz ne düşünüyorsunuz neden bu kadar çok reklam verdi sinema salonlarını kapattı sizden cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 19 Şubat 2016; 23:18:37 >

• son filmine 7 kere giden arkadaşım var. böyleleri olunca kapatır salonları. bakıyor ki iki osurup tıksırmaya millet geliyor, copy paste filmleri çekip duruyor.
  • 1 haftaya kalmaz o salonlar boş kalır. Film vasat ötesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

son filmine 7 kere giden arkadaşım var. böyleleri olunca kapatır salonları. bakıyor ki iki osurup tıksırmaya millet geliyor, copy paste filmleri çekip duruyor.

O arkadaşınla irtibatı kes gitsin.
  • Ossuruk fantazyası olanlara neden karışıyorsunuz canım,bırakın gitsinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle sağlam aksiyon korku tarzı filmleri çekilse de gitsek hem de böylece destek olsak nedense keyif alamıyorum bu filmlerden henüz bir Recep İvedik bile izlemedim elbette güzeldir falan ama ne bileyim hiç içimden gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky bayboğa -- 21 Şubat 2016; 12:27:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksine salonun dolacağına inanılıyor ki o kadar salon ayrılıyor filme. Filme güvenilmese niye o kadar salon ayrılsın filme ? Boşu boşuna elektrik harcamış olurlar boş salona. Ayrıca Cem Yılmaz daha yeni film çekmişti ne ara bunu çıkardı onu da anlamadım. Son çıkardığı yedi cüceler filmi de kendisinin en kötü filmiydi zaten. Bunu da 2 ayda çektiğine göre bu da öyle dandik bir şey olacaktır. Sinemalarda deadpool , revenant falan varken şu filmlere para vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axeles -- 22 Şubat 2016; 0:53:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Recep ivedik 2 replikleri
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: axeles

Aksine salonun dolacağına inanılıyor ki o kadar salon ayrılıyor filme. Filme güvenilmese niye o kadar salon ayrılsın filme ? Boşu boşuna elektrik harcamış olurlar boş salona. Ayrıca Cem Yılmaz daha yeni film çekmişti ne ara bunu çıkardı onu da anlamadım. Son çıkardığı yedi cüceler filmi de kendisinin en kötü filmiydi zaten. Bunu da 2 ayda çektiğine göre bu da öyle dandik bir şey olacaktır. Sinemalarda deadpool , revenant falan varken şu filmlere para vermeyin.

İftarlık gazoz çok iyi bir film. Cem yılmaz oyuncusu zaten senaryo falan kendisine ait degil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Salonu film kapatmaz, salonlar filme yer açar. İzleneceğini düşündükleri filmleri salonlarına getirirler. Sizin dediğiniz mantıkta, yapımcının koltukları satın alıp benim filmim oynayacak demesi demek. Ayrıca popüler Türk filmleri genelde ilk hafta çok salon sayısıyla hafta açılışını yapıyorlar. Duruma göre salon sayısı düşüyor Hatta giden olmazsa, çıktığı ilk haftasonu bile gösterim salon sayısı düşüyor.

İlk hafta salon sayıları;

Düğün Dernek 2 - 1300 Salon
    Osman Pazarlama - 1226 Salon
    Recep İvedik 4 - 865 Salon
    Ali Baba ve 7 Cüceler 862 Salon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.