Şimdi Ara

SAHAFTAN BULDUĞUM BU KITAPLARIN EDERI NE KADAR OLUR SIZCE VE DE BU KITAPLAR HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAHAFTAN BULDUĞUM BU KITAPLARIN EDERI NE KADAR OLUR SIZCE VE DE BU KITAPLAR HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR?

ARKADASLAR BU KITAPLARI BİR SAHAFTAN TOPLADIM SİZCE FIYATI NE KADAR EDER BANA? ADAM BANA BI FIYAT SOYLEYECEK ONA GORE ALACAĞIM AMA SIZDEN DE DUYMAK ISTERIM NE KADAR EDERI VARDIR BU KITAPLARIN ?

BAZI KITAPLAR PALME KONU ANLATIM KITABI FALAN ICI FULL DOLU OZELLIKLE A'SI GORMUS OLDUGUNUZ SAG TARAFTAKİ KITAPLARIN HEPSI BOŞ AMA ADAMIN UCUZA VERECEGINI UMUYORUM EVET SIZCE NASIL KITAPLAR VE SIZCE EDERI NE KADAR OLUR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyatlov -- 5 Temmuz 2017; 16:22:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Bildiğim kadarıyla fazla fazla ucuza alacaktır hocam. Arkadaşon dediğine göre bi iki tl veririm demiş kitap başı en fazla, ben onun yalancısıyım. Ben okuma kitabı götürmüştüm de, nerdeyse okunmamış iki kitaba 5 tl önermişti

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    hocam 1 saat sonra adam bana bi fiyat soyeleyecek ona göre bu kitapalri alagim en fazla 130 liram var sizce ne kadara bana satmayi planlar bu adam?

(( kitaplarini en fazla 5 liraya falan aldim ben bu adamin ))

• 200 kagit

• Hocam kusura bakma ben satcaksın sandım yanlış anlaşılma olmuş alırken çok fark ediyo hocam. Bi yerde almak için sormuştum, iki üç sene öncesinin bi kısmı dolu kitaplarına 10 tl falan demişti bana. Yani sahaftan sahafa değişiyo hocam pek bi şey diyemem. Ama pazarlık yap mutlaka, öğrenciyim falan şöyle böyle acındır hocam kendini biraz, yoksa acımayabiliyolar

• 200 hiiemm vay cok ya herbiri 10 tl den 18 kitap zaten 180 eder yok hocam sahaf bu ben hem bunlari ararken 2 saat ugrastim hem de 2. 3. el ama iclerinin bazisi bos bazisi cok dolu yine 200 mü gene?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyatlov -- 5 Temmuz 2017; 17:7:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim şakın 200 falan verme 100 den fazla verme param Yok falan de boşver

• hocam hepsini 90a aldim eger isterseniz pmden aldigim yerin nosunu atarim size

• quote:

Orijinalden alıntı: diyatlov

hocam hepsini 90a aldim eger isterseniz pmden aldigim yerin nosunu atarim size

Hocam çok iyi olmuş 90 lira, ya adam iyiymiş ya da sağlam pazarlık yapmışsın ben bu sene kazanıp gitcem inşallah kitap görmek istemiyorum hocam

• diyatlov kullanıcısına yanıt
    Atarmisin bana

• yalniz sadece sunlari alabildim 7 kitabi alamadim

SAHAFTAN BULDUĞUM BU KITAPLARIN EDERI NE KADAR OLUR SIZCE VE DE BU KITAPLAR HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyatlov -- 5 Temmuz 2017; 19:13:57 >
  • isteyen olursa aldığım yerin nosunu pm atabilirim

• S.O.R.J.P kullanıcısına yanıt
    attim

ya hocam aynn ya 90 iyi oldu ama bazi kitaplari biraz fazlaya satiyorum dedi diyerlwrini 3 e 4 e verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: diyatlov

ya hocam aynn ya 90 iyi oldu ama bazi kitaplari biraz fazlaya satiyorum dedi diyerlwrini 3 e 4 e verdi

Hocam yine iyi vermiş bana sorarsan, kolay gelsin çözerken

sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.