Bildirim
SAHAFTAN BULDUĞUM BU KITAPLARIN EDERI NE KADAR OLUR SIZCE VE DE BU KITAPLAR HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim kadarıyla fazla fazla ucuza alacaktır hocam. Arkadaşon dediğine göre bi iki tl veririm demiş kitap başı en fazla, ben onun yalancısıyım. Ben okuma kitabı götürmüştüm de, nerdeyse okunmamış iki kitaba 5 tl önermişti
hocam 1 saat sonra adam bana bi fiyat soyeleyecek ona göre bu kitapalri alagim en fazla 130 liram var sizce ne kadara bana satmayi planlar bu adam?
(( kitaplarini en fazla 5 liraya falan aldim ben bu adamin ))
200 kagit
Hocam kusura bakma ben satcaksın sandım yanlış anlaşılma olmuş alırken çok fark ediyo hocam. Bi yerde almak için sormuştum, iki üç sene öncesinin bi kısmı dolu kitaplarına 10 tl falan demişti bana. Yani sahaftan sahafa değişiyo hocam pek bi şey diyemem. Ama pazarlık yap mutlaka, öğrenciyim falan şöyle böyle acındır hocam kendini biraz, yoksa acımayabiliyolar
200 hiiemm vay cok ya herbiri 10 tl den 18 kitap zaten 180 eder yok hocam sahaf bu ben hem bunlari ararken 2 saat ugrastim hem de 2. 3. el ama iclerinin bazisi bos bazisi cok dolu yine 200 mü gene?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyatlov -- 5 Temmuz 2017; 17:7:46 >
Kardeşim şakın 200 falan verme 100 den fazla verme param Yok falan de boşver
hocam hepsini 90a aldim eger isterseniz pmden aldigim yerin nosunu atarim size
quote:
Orijinalden alıntı: diyatlov
hocam hepsini 90a aldim eger isterseniz pmden aldigim yerin nosunu atarim size
Hocam çok iyi olmuş 90 lira, ya adam iyiymiş ya da sağlam pazarlık yapmışsınben bu sene kazanıp gitcem inşallah kitap görmek istemiyorum hocam
Atarmisin bana
-
isteyen olursa aldığım yerin nosunu pm atabilirim
attim
ya hocam aynn ya 90 iyi oldu ama bazi kitaplari biraz fazlaya satiyorum dedi diyerlwrini 3 e 4 e verdi
quote:
Orijinalden alıntı: diyatlov
ya hocam aynn ya 90 iyi oldu ama bazi kitaplari biraz fazlaya satiyorum dedi diyerlwrini 3 e 4 e verdi
Hocam yine iyi vermiş bana sorarsan, kolay gelsin çözerken
sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X