Şimdi Ara

SAGOPA VE CEZA NEDEN KAVGA ETTİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
103.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU OLAY Bİ KAÇ SENE ÖNCE OLDU BİLİYORUM AMA BEN HALA SEBEBİNİ BİLMİYORUM.İKİSİNİDE SEVERİM VE DİNLERİM. Bİ ARA ARAŞTIRDIM AMA BULAMADIM SONRADA ÜSTÜNE DÜŞMEDİM AMA BUGÜNLERDE YİNE MERAK ETTİM. BİDE SOGOPA KAJMER, VE KAFKEF NE DEMEK. SAGO BU ARALAR HEP BU İSİMLERİ KULLANIYOR.??

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sagopa Kajmer ve Ceza Neden Küs?

Türkçe rap müziğinin iki önemli ismi olan Sagopa Kajmer ve Ceza, uzun yıllar boyunca süren dostluklarını 2017 yılında noktaladılar. İkilinin arasının açılmasının nedenleri tam olarak bilinmemekle birlikte, çeşitli iddialar ortaya atılmıştır.

İddiaların bir kısmı, ikilinin müzikal farklılıklarından kaynaklandığını öne sürmektedir. Ceza'nın daha sokak odaklı müziği ile Sagopa Kajmer'in daha duygusal ve felsefi tarzının zamanla çatıştığı söylenmektedir. Bir diğer iddia ise, Ceza'nın Sagopa Kajmer'in eski eşi Kolera ile yaptığı iş birliğinin dostluklarını zedelediği yönündedir.

İkili arasındaki küslüğe ilişkin bir başka iddia ise, Sagopa Kajmer'in Ceza hakkında yaptığı olumsuz yorumlarla ilgilidir. Sagopa Kajmer, bir röportajında Ceza'nın müziğinin "tekdüze" olduğunu ve "gelişim göstermediğini" ifade etmişti. Bu yorumlar, Ceza'nın tepkisini çekmiş ve ikili arasındaki gerilimin artmasına neden olmuştu.

Sagopa Kajmer ve Ceza arasındaki küslüğün kesin nedeni bilinmemektedir. Ancak çeşitli iddialar, ikilinin müzikal farklılıkları, kişisel sorunlar ve olumsuz yorumlar gibi faktörlerin dostluklarını zedelemiş olabileceğini düşündürmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kafkef' den sonra LAMMİM geliyor olmasın, arap alfabesinden iki harfin yanyana konulmuşu ve türkçe yazılıp okunuşu olsa gerek.
    sago' ya gelince, zagor' un kardeşi olabilir mi?
    kajmer, t harfinin üstten kesilmiş ve alta eklenmiş ve hafiften kıvrılmış versiyonu ile ortaya çıkmış gibi geliyor bana. üç isimden en popüleri gibi geldi bana.
    olayın vuku bulduğu zaman epey uzak mesafede kaldığı için forumdaki yeni nesil bilmez. sen onu bence mewluth' e sor. fiilen bu işin içinde yeralmıştı hatırlamıyorsam.. di mi mewluth.

• Sagopayla Cezanin kavga etmesinin en buyuk sebebi Fuattir. Koca .otlu sisko geldi ve Kuvvet Mira'da yeralmak istedi bunlari gruplastirdi ve Kuvvet Mira dagildi. Kuvvet Mira Sagopa Kajmer, Ceza, Sahtiyan ve Mista B Brown tarafindan olusuyordu. Ceza ve Sahtiyan Fuatin tarafinda yeralinca olanlar oldu ve kanli bicakli hale geldiler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kral_murat

ARKADAŞLAR BU OLAY Bİ KAÇ SENE ÖNCE OLDU BİLİYORUM AMA BEN HALA SEBEBİNİ BİLMİYORUM.İKİSİNİDE SEVERİM VE DİNLERİM. Bİ ARA ARAŞTIRDIM AMA BULAMADIM SONRADA ÜSTÜNE DÜŞMEDİM AMA BUGÜNLERDE YİNE MERAK ETTİM. BİDE SOGOPA KAJMER, VE KAFKEF NE DEMEK. SAGO BU ARALAR HEP BU İSİMLERİ KULLANIYOR.??

"Kafkef", yanılmıyorsam "kaf dağının kefeni" olması lazım..."Kits" de "Kötü İnsanları Tanıma Senesi"... Sagopayla işim olmaz o yüzden yanılıyor olabilirim...Kavga sebepleride Sagopa ile Ceza albüm yapmışlardı, fakat Sagopa'nın askerlik işi çıktı ve albümün piyasaya çıkışı ertelendi...Bu sıralarda Ceza'nın annesine kanser teşhisi konuldu ve Ceza'nın annesini kurtarması için paraya ihtiyacı vardı ve albümü piyasaya sürdü...Bunun üzerine Sagopa "neden beni beklemedin!" dedi ve Ceza'ya isyan etti kavga burdan türedi...Ama bence haklı olan taraf Ceza hangimizin annesinin yaşaması için acil para gerekse böyle birşey yapmayızki...Bence Sagopa'nın anlayışlı olması gerekirdi...Bildiğim kadarıyla olay böyledir...

• Biri diğerinin oyuncağını çalmış diğeri diğerine küfretmiş
  • KAF DAĞININ KAF'I
    KEFENİN KEF'İ

KAFKEF

• winning elevenda penaltı kullanırken sago cezanın eline bakmış bütün kavga burda çıktı diye biliyorum
  • Karmaşık işler salla gitsin burda kimsenin dediğinede inanma herks sağdan soldan duyduğunu yazacaktır.Kimse gerçeği bilmiyor cezaya sorsan sago suçlu sagoya sorsan ceza salla gitsin sen dinlemene bak
  • Sagopa:Farsça Kelimesine Yakın ''pa'' Eki Gelince En Müslüman Allahın Kulu Demektir..,Ayrıca mısırda bulunan gizemli bir piramittir.
    Sagopa Kajmer / Resul Olan Allah Kulu Allahın itaatcısı Ve Bu Dünyada Sadece Kendi yaşayan, Tek Başına İktidar Olan Herşeyin Bir Nedeni Olduğunu Savunan Allah'a Bağlı Dinine Tutuklu En Yüce MÜSLÜMAN demektir..

sagopa kajmer'in hikayesi yanılmıyorsam şöyledir: mısırda bir bilim adamı bir piramide girer.piramidde bir gizli oda bulunmaktadır o odaya girer ve ölür.ölmeden öncede duvara el yazısı halinde sagopa kajmer yazar.ölmesinin nedeni piramitte gaz sıkışması/havasızlık ...

Kafkefin anlamı :
    1- Kaf, kaf dağından geliyor kef de kefen den...
    2-Farsça değil arapçadan 2 harftir kaf ve kef...
    3-Farsçada kafkef=karmaşa anlamına gelmektedir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prerogative

Biri diğerinin oyuncağını çalmış diğeri diğerine küfretmiş

Çok gereksiz bir insansın
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaqiC_61

quote:

Orjinalden alıntı: Prerogative

Biri diğerinin oyuncağını çalmış diğeri diğerine küfretmiş

Çok gereksiz bir insansın

• Sago askere gidince.Ceza da birlikte yapılan albümlerin gelirlerini cebe indirmiş.Bu yüzden sago ceza kavgalı
  • Gelen sallamış vallahi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

Gelen sallamış vallahi....

Doğrusunu söylede bilelim o zaman...
  • Bildiğim kadarıyla Ceza,Sagopa,Ayben,Kolera vs.. yurt dışı konserine gitmişlerdi.O zamanlar Kolera Sagopanın kız arkadaşıydı.Konser dönüşü Ceza Koleraya ağıza alınmayacak şeyler söylemiş.Sonra da işte diss leşmeler başlamış.En son diss te de Ceza Sagoya küfür ettiği için mahkemelik oldular..
  • cezasın en son diss'inin adı ne? hangi şarkıda tam olarak küfür ettiki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blacksmith

winning elevenda penaltı kullanırken sago cezanın eline bakmış bütün kavga burda çıktı diye biliyorum

budur
  • fuchs neden sagopa ve cezaya küs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dhqwer

fuchs neden sagopa ve cezaya küs

Ceza'ya artık küs değil...
  • Fuchs Cezaya küs değil onu biliyorum da Sagoya küs mü ki?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.