Şimdi Ara

sagopa kajmer saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tarz müzik dinlememe ragmen geçen gun bi arkadaşım bana s...tirin gidin şarkısını dinletti adam ne kadar pop dinleyen varsa ana avrat nerdeyse küfür etmiş ama foruma bakıyorum insanlar fun club kurmuş bu nasıl iştir bunu biri bana açıklasın lütfen

• Bence çok güzel bir şarkısı 7+2 ses sisteminde açıyorum bütün apartman dinliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Bence çok güzel bir şarkısı 7+2 ses sisteminde açıyorum bütün apartman dinliyor

iyi halt yiyorsun...
  • sagopacıla şimdi seni yer
    bi şarkısın öyle duydun diye tüm şarkıları öyle mi

elin gavurunun bütün şarkıları öyle
  • Ben bu tip şarkıyı anlamıyorum Rap ile KOPAN bir topluluk var discoda çok ilginç geliyor bana.Ayrıca dedigin gibi küfürlü şarkılar yapıyorlar hiç güzel degil
  • Al işte bi noob daha.sadece 1 şarkısını dinlemişssin niye yorum yapıyosun? 1 tane daha dinlesene.

Bir pesimistin gözyaşları
    vasiyet
    analiz
    Romantizma
    Baytar

...

Şunları dinle gel fun clup a üye ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: ObscuRe77

Al işte bi noob daha.sadece 1 şarkısını dinlemişssin niye yorum yapıyosun? 1 tane daha dinlesene.

Bir pesimistin gözyaşları
    vasiyet
    analiz
    Romantizma
    Baytar

...

Şunları dinle gel fun clup a üye ol

dinledim bunun üstüne ne kadar sagopa kajmer şarkısı varsa ama belki ben pop müzik dinliyorum sagopa kajmer kolera dinledigim gibi şimdi ben küfürmümü hakediyorum yada küçük kız kardeşim var pop müzik dinliyor kaset alıyor diye kazazede köpekmi
  • Kendini kanıtlama çabası "ben iyiyim sen kötüsün" felsefesi yapmaya debelenen insan şekli :)

Ve onları dinleyenlerde

"noob, q, w, byeee, eziq,"

gibi kelime ve harfleri kullanmakta ustalaşmış insanlar. İnsan değil çocuklar desek daha doğru.
  • bence senin arkadaşında sagopandan nefret edenlerden olacakki en kötü şarkılarından birini dinletmiş...

mesela hemen şimdi aklıma gelen birkaç şarkısı:

soğuk küvet,
    ne bilirsin,
    kolaysa anlat,

bunlarıda bi dinle derim...

küfüre karşıyız kaldıki zaten sagopa küfür etmez. senin dinledigin diss oldugu için küfürlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihhk -- 30 Ağustos 2007; 17:02:51 >
  • yaa kardeşimm bi şarkı dinlemişin saçmalıkk diyosunnn

asıl senin yaptığın saçmalıkkk sagonun çoğu şarkısı küfürsüzdür ceza ya attığı 23 dakkalıkk diss te bir tane bile küfür yokturr şimdi bi parça dinledin yaaa saçmalıkk oldu öyle mii
  • ki artık öyle şarkılar yazmadığını açıkladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Kendini kanıtlama çabası "ben iyiyim sen kötüsün" felsefesi yapmaya debelenen insan şekli :)

Ve onları dinleyenlerde

gibi kelime ve harfleri kullanmakta ustalaşmış insanlar. İnsan değil çocuklar desek daha doğru.

Çocuk değil bebe daha doğru olur
  • Her rapçi başlarda küfür etmiştir. Sen o şarkıya bakma çok eski . Yeni şarkıları dinle.
  • Dinlemiyorsanız dinleyene saygı duyun,çocuk-bebe fln demeye hakkınız yok,ayrıca genelleme de yapmayın,hiçbir zaman yabancı karakter özentisi olmadım,ne v yerine w yazdım nede ezik yerine eziq dedim,saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

quote:

Kendini kanıtlama çabası "ben iyiyim sen kötüsün" felsefesi yapmaya debelenen insan şekli :)

Ve onları dinleyenlerde

Çocuk değil bebe daha doğru olur

Buna siz mi karar veriyorsunuz? Benim bu tarz yazımı veya o tarz kelime kullandığımı gördünüz mü? Ben linkin park, metallica, iron maden , blue, justin timberlake dinleyen herkeze "sizden adam olmaz gidin gavurları dinleyin özentiler" diyor muyum? Buna hakkım var mı?
    Azıcık yaptığınız yorumlara dikkat edin.

Ben sagopa dinliyorum veya dinlemiyorum bu sizi ilgilendirmez. Sizin ne dinlediğinize karışılmasını istemiyorsanız sizde kimin ne dinlediğine karışamazsınız. Elin gavuru ana avrat küfretsin dümdüz gitsin şarkı bomba Sagopa veya bu tarz adamlar kendilerine dil uzatanlara cevap verdimi terbiyesiz.

Ayrıca şunu belirtmek isterimki Sagopa belkide Türkiyede görebileceğiniz en kültürlü en düzgün rap şarkısı yapanlardan birisidir. Bana göre başlarında gelir. Şarkılarının bir çoğunda derin anlamlar gizlidir ve melodisi neredeyse herkesin beğeneceği türdendir. Tabi siz bir şarkıyı görüp ona göre yorum yapmayı marifet sandığınız için adam gibi şarkıları dinleyip adam gibi şeylere kafa yormadığınız için bu sözlerimi de boş görüp "he he " diyip geçeceksiniz eminim

• quote:

Ve onları dinleyenlerde

Müziğini beğenmeye bilirsin. Ama hakaret edemezsin. Bende sagopa hayranıyım. Ama o dediğin kelimeleri hiç kullanmam. Sagopayı dinlersen öyle noob falan dediğini duymazsın. Senin o felsefe adamı dediklerinden öyle laflar çıkıyorki aklın durur.
  • sago'ya laf atanlar hangi şrkıları dinliyorlar merak ediyorum ? daha anlamlı şeyler dinliyorlardır heralde. nerden buldular daha anlamlı şeyleri onuda merak ediyorum varmıki daha anlamlı sözler ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.