Şimdi Ara

Sagopa Kajmer mükemmel sözler yazmıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz fena sardı bana 23 yaşında dinlemeye başladım

• bencede hanyyy
  • 5 Yıldır dinliyordum,fakat şimdi takip etmiyorum.Eskisi gibi güzel şarkıları yok,ama arada bir eski şarkılarını dinlerim o başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havlayan Köpek Balığı

5 Yıldır dinliyordum,fakat şimdi takip etmiyorum.Eskisi gibi güzel şarkıları yok,ama arada bir eski şarkılarını dinlerim o başka.

bencede eski şarkıları daha güzel 2008 den sonra bozmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssfb

quote:

5 Yıldır dinliyordum,fakat şimdi takip etmiyorum.Eskisi gibi güzel şarkıları yok,ama arada bir eski şarkılarını dinlerim o başka.

Aynen öyle,aynı zamanda Abluka Alarm'ın da güzel şarkıları var.Hatta Sagoyla arkadaşlardı,sonra nedense küstüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 7 Temmuz 2013; 16:06:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sssfb

quote:

Aynen öyle,aynı zamanda Abluka Alarm'ın da güzel şarkıları var.Hatta Sagoyla arkadaşlardı,sonra nedense küstüler.

bakarım

• çok nadir eski 1-2 şarkısını dinlerim

edit: hatta tam şimdi dinliyordum konuyu gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zmax -- 7 Temmuz 2013; 16:09:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kits albümü gerçekten mükemmel. dinlemeyenler bir baksın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün çıkmış yeni parça ve klip güzel bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ɖjarum Ɓlack

Bugün çıkmış yeni parça ve klip güzel bence.

Bu şarkıyı tersten dinliyorum şu an. Şüphelendim..

• @OqpO Neden şüphelendin biraz açar mısın? garip olan nedir?
  • koleranın babasının iş yeri bizim burda isteyene pm atabilirim. babası metalci kızı rapçi
  • 2008 den sonrası cıx
  • bende ortaokuldayken dinlerdim bi yerden sonra iyice dine kaymaya başladı ilahi yapıyordu en son bıraktığımda
  • quote:

@OqpO Neden şüphelendin biraz açar mısın? garip olan nedir?

Hocam böyle olaylara çok meraklıyımdır Ama klip falan çok ilgimi çekti yani gizli güçler Sagopa'yı da ele geçirmiş gibi. Tersten dinleyince tam anlamadım ne dediğini ama arada "Uyan Müslümaaaaaaaan" diyor, ve bir kere de "Hain bu adam" dediğine eminim. Şarkıda da tavşan falan... Arada göz kırpmalar.. Ayağına ip bağlı, sonlara doğru sanki esir alındığını söylemek istiyor..

• sago dinlemiyorum
  • bende dinliyordum 3-4 sene dinledim sonra bıraktım müzik ayrımı yapmıyorum artık ama arada bir eski şarkıları dinliyorum baytar,cümle mühendisi,istisnalar kaideyi bozmaz felan
  • Baytar şarkısını çok severdim zamanında.
  • quote:

Bugün çıkmış yeni parça ve klip güzel bence.

berbat. rap adına hiç bir şey yok ne bu şarkıda ne de klibinde. sagopa için rap 2008 de bitti benim içinde sagopa bitti ben rapi rap olduğu için dinliyorum. adamın 5 yıldır çıkardığı şarkılar bile aynı neredeyse hep melankoli temalı arabesk sözler slow beatli. nakaratı okuyuş biçimi bile her şarkıda aynı kısaca adam dini iyi sömürüyor

@OqpO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöpeklereFısıldayanAdam -- 7 Temmuz 2013; 16:33:42 >

• eski şarkıları güzel

cezanında medcezir parçası güzeldir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.