Şimdi Ara

SAĞLIKÇILARA BİLGİSAYAR KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sağlık bakanlığı çalışanlarına bu ara vakıfbank işbirliği ile bir kampanya var.Bilgisayarlar şu adreste :
    http://vbshop.vakifbank.com.tr/detay/saglikurun.html
    Ben özellikle TOSHIBA SATELLITE A200: NT1TS modeli ile ilgileniyorum..Sorum şöyle :
    1-Toshibaya özel sipariş verileceğinden,toshiba fason ürettirir ve kalite düşer deniyor ne derece doğrudur
    2-Piyasada bu konfigürasyonda bir dizüstünü daha ucuza yada aynı ödeme koşullarıyla bulmak mümkünmüdür?

• arkadaşım sakın bulaşma diorum
    ben öğretmenlere olanından aldım hala ödüorum..1800ytlye maloldu ama şimdi 600-700 edio.. milli eğitim ii bi kazık yolu daha arıyordur..sana tavsiyem uzak dur..kampanya
  • Makinanın özellikleri çok iyi. Taksit olunca fiyat frkı oluyor mu ? Galiba toshibanın da böyle bir modeli yok. Sırf bu kampanya için yapılmış olabilir ama gerçekten makina çok iyi..
  • Toshiba' nın kampanya için fason mal üreteceğini sanmıyorum. Adına leke gelmesini istemez. Fiyat olarak ve performans olarak iyi bir makina diyebilirim. Tabi piyasayı biraz daha araştırırsan senin hayrına olacaktır. Ayrıca kredi kartı olmayanlar için iyi bir fırsat.
  • Yahu guzide bilgisayar markalarımızdan DATRON-BYRON-CASPER bile o ozelliklere 1500$ fiyat cekerken daha neyi dusunuyorsunuz, hem bir toshiba en fazla ne kadar kotu olabilir

bilgisayar ihtiyacım olsa bir an dusunmem

OGRETMEN KAMPANYASINA LAF ATANLARA DİYORUM Kİ O KAMPANYADAN SONRA PİYASA %30-40 UCUZLADI ELİMİZ NOTEBOOK GORDU , NANKORLUGUN ALEMİ YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 17 Mart 2007; 14:35:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

Yahu guzide bilgisayar markalarımızdan DATRON-BYRON-CASPER bile o ozelliklere 1500$ fiyat cekerken daha neyi dusunuyorsunuz, hem bir toshiba en fazla ne kadar kotu olabilir

OGRETMEN KAMPANYASINA LAF ATANLARA DİYORUM Kİ O KAMPANYADAN SONRA PİYASA %30-40 UCUZLADI ELİMİZ NOTEBOOK GORDU , NANKORLUGUN ALEMİ YOK

sen piyasada modeli olmayan toshibaya 1880 ytl vermedin tabi,kampanya sayesinde ucuzlayan notebookları aldın

• Valla ben alacam arkadaşlar.Peşin 1886,10 ay 2059 YTL.
    Kredi kartımın son kullanma tarihi geçmiş halledip hemen alıyorum.45 güne kadar bekleme süresi var ama beklerim.Çevreden duyan yakınlardan bile banada al diyen oldu.Ben kelepiri seven bir adamım yurt dışındanda baktım almanyada bile bu özellikler bundan daha ucuz değil.
    www.idealo.de sitesinden gidin tüm almanyadaki dükkanların içinden en ucuzunu ve pahalısını bu site gösteriyo herşeyin.Alışveriş arama motoru.
    Ben siparişi veriyorum bu hafta.İsteyen varsa onlarada alayım ama peşin tabii :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyide adamım ben o kampanyayı hatırlıyorum o bilgisayarlar kendi dönemi için bile iyi makineler sayılmazdı..Ödeme planının güzelliğine kanıp aldınız hep.Ama bu Toshiba günümüz için bile süper bence.Birde akran kartı geforvce 7600 yada üstü olsaymış tatından yenmezmiş keşke opsiyon sunsalar 100 dolar fazla veririm valla ekran kartı için
    quote:

Orjinalden alıntı: Revolver26

arkadaşım sakın bulaşma diorum
    ben öğretmenlere olanından aldım hala ödüorum..1800ytlye maloldu ama şimdi 600-700 edio.. milli eğitim ii bi kazık yolu daha arıyordur..sana tavsiyem uzak dur..kampanya
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

Yahu guzide bilgisayar markalarımızdan DATRON-BYRON-CASPER bile o ozelliklere 1500$ fiyat cekerken daha neyi dusunuyorsunuz, hem bir toshiba en fazla ne kadar kotu olabilir

Öğretmen kampanyası tam bir fiyaskoydu. Biz de arkadaşımıza anlatamadık, kafasının dikine gitti, aldı. Şimdi world sayfasını zor açıyor. Geçen yıl her gün okula getiriyordu, atık utancından getirmiyor bile.

Sen öğretmenlerin aldığı bir Toshiba'yı hiç yakından görüp kullanmadın herhalde? Yoksa ne kadar kötü olabilir diye sormazdın.

Piyasanın bu kampanya sonucu ucuzladığına da inanmıyorum. Sürekli bir düşüş var zaten. 2 ay öncesi ile bir mi fiyatlar.. değil. Kampanya mı oldu 2 ay içinde?

Edit:İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 19 Mart 2007; 23:25:39 >

• arkadaşlar ben bu kampanyadan casper era force medelini aldım..28 şubatta siparişi verdim hala bekliyorum..bakalım hayırlısı olsun..
  • Bu kampanyalar firmaların stok erittiği ve kalitesiz satamadıkları malzemelerini gariban memurlara itelediği kampanyalardan ibaret, saçmalık resmen bugun en kral dizüstü bilgisayarını 2400 YTl ye laıyorsun zaten 1000 YTL ye canavar gibi masaüstü bilgisayarları en kaliteli malzemelerden secerek toplayabilirken bu sacmlıklara hic gerek yok, bu adamlar dveyükü ile kar etmeyecek olsalar hic bi ton angarya ve burokratik işlem + rüşvet carkını goze alıp bu işe girerler mi?

Saçmalıktan ibaret bir diger kampnya daha bana gore...
  • casper era kdv dahil 820 dolara toplanıyo gigatekte kardeş
  • almadım arkadaşlar vade farkıyla nerdeyse bunla aynı paraya gelen monster HEL802 sipariş verdim 2300 ytl ve 2 Gb RAM Lİ.Sonrada pişman oldum iptal ettim siparişi.şimdi hala arnıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenfat10 -- 4 Nisan 2007; 12:49:12 >
  • toshiba A100-599 aldım hayırlı uğurlu olsun vatana millete
  • Toshiba normalde bu özelliklere 2000$ fiyat biçerdi.

Teknik Özellikler:
    İşlemci Intel T7200 Core 2 Duo 2.0Ghz, 4 MB L2 Cache Anakart Intel 945GM
    Hafıza 667 MHz 1GB DDR II Ram Grafik Kartı 256 MB Harici Ekran Kartı (Nvidia Ge Force X7300)
    Ekran 15.4" Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1200x800 çözünürlük) Harddisk 160 GB 5400 RPM SATA HDD
    Optik Sürücü 8xDVD-RW Çift katmanlı Bluetooth var
    Wireless Wireless 802.11 a/n/g Kamera Dahili 1.3 Megapiksel
    Ağırlık 2.7 kg Port 4xUSB, 1xVGA, 1xTv Out, 1x10/100 Ethernet, 1xFax/Modem
    Çoklu Kart Okuyucu Hafıza Kart Okuyucu 5-1 Ses Kartı 1x Mic / Line -in, 1x Headphone / Speaker -out
    Genişleme Slotu PCMCIA Type II card Pil 6 hücreli Li-ION
    Aksesuar Çanta, Optik Mouse İşletim Sistemi Microsoft Vista Home Premium Türkçe/İngilizce
    Office Office 2007 Akademik Türkçe/ İngilizce Antivirüs 2 Yıl Güncellemeli

• mal güzel arkadaşlar kendim almasamda teknosada aynısından inceledim.hem cafcaflı hemde bendeki a100-599 la ekran kartı hariç aynı nerdyse webcamda cabası ama...Xp ile kullanacam diyosanız yaklaşmayın xp kurunca hotkey tuşları bluetooth felan çalışıyo ama tat alamıyosunuz tozutuyor makine....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.