Merhaba arkadaşlar, apple online sitesinden eğitim mağazasından bi tablet aldım öğrenci indirimli şekilde. Ancak herhangi bir kısımda öğrenci olduğuma dair bir belge istemedi benden. Ben mi bir şeyi yanlış yaptım yoksa bundan sonraki süreçte de öğrenci kimliğimi göndermem gereken bir aşama yok mu bilgi verebilirseniz sevinirim. |
Apple Eğitim Mağazasında Öğrenci İndirimini Doğrulamak
Apple Eğitim Mağazası, öğrencilere seçili ürünlerde indirim sunar. İndirimden yararlanmak için öğrenci olduğunuzu doğrulamanız gerekir.
Daha önce Apple Eğitim Mağazası üzerinden öğrenci indirimi kullandıysanız, doğrulama istemi olmadan indirim alabilirsiniz. Ancak yeni bir müşteriyseniz veya son zamanlarda öğrenci belgenizi güncellediyseniz, aşağıdaki belgelerden birini sağlamanız gerekir:
- Geçerli öğrenci kimliği
- Öğrenci kartı
- Kabul mektubu
- Resmi eğitim kurumundan kayıt belgesi
Öğrenci İndirimi Nasıl Kullanılır:
- Apple Eğitim Mağazası web sitesine veya bir Apple Store mağazasına gidin.
- İndirimli ürünlere göz atın.
- Bir ürün seçtikten sonra "Öğrenci İndirimi" seçeneğini belirleyin.
- Öğrenci olduğunuzu doğrulamak için gerekli belgeleri sağlayın.
- Doğrulama başarılı olduktan sonra öğrenci indiriminiz uygulanacaktır.
Mağazalarda Öğrenci İndirimi:
Apple Eğitim İndirimi, Apple Store mağazalarında da geçerlidir. Ancak mağazada öğrenci olduğunuzu doğrulamanız için geçerli bir öğrenci kimliğiniz veya resmi bir eğitim kurumundan kayıt belgeniz olmalıdır.
Sonuç:
Apple Eğitim Mağazası'ndan öğrenci indirimi almak için, öğrenci olduğunuzu doğrulamanız gerekmektedir. Bu doğrulama işlemi çevrimiçi olarak veya Apple Store mağazalarında yapılabilir. Gerekli belgeleri sağladıktan sonra öğrenci indiriminiz uygulanacak ve seçili ürünlerde indirimli fiyatlarla satın alabileceksiniz.