Şimdi Ara

Sağlık sigortası diş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Benim şöyle bir sıkıntım var, dişim ağrıyordu özel dişçiye gittim birkaç dolgu ve kanal falan 600TL ye anlaştık, nitekim 600 TL'ye tedavi şekli değişeceğinden dolayı 800$ daha eklendi. Bende tam aktif olarak tedavi süreci başlamadan ayrılayım diyorum oradan. 2000TL'ye yakın para 5-6 dişin bakımı için çok fazla..
    Bende hastaneye gideyim diyorum.. Özel hastanelere gitsem bana ne gibi masraf olur veya devlet hastanesine gitsem ne olur.. Arasındaki fark nedir, fark kalktı falan diyorlardı, ama benim pek işim olmadığı için takip etmedim pek..

Bana yardımcı olursanız sevinirim, bu arada 6ya kadar çalışıyorum, işten izin alırım o konuda sıkıntı olmaz ama bu diş seansları tek seferde bitmeyeceğinden ötürü sık sık izin almak zorunda kalırım bu da pek hoş olmaz. SSK'lıyım bu arada ama 10 gün özce başladı sigortam umarım bu konuda bir sıkıntı yaşamam.

Şimdiden teşekkür ederim, dişlerinizin değerini iyi günlerde de bilin :)

• Göztepe SSK ya gidebilirsin.
    Gayet kısa günlere ve hızlı randevular veriyorlar.
    Ayrıca bekleme de yapmıyorsun saatinde giriyorsun içeri.
    ama tabiki özel kadar kaliteli malzeme kullanmaz.Siyah dolgu kullanılır Kanal ile tedavi edilecek dişe çekilecek der ve Çapaya git der vs.
  • SSK implant karşılamaz.
    Onun yerine köptü yapar.Ama yanındaki diğer ikii dişin gider.
    bende aynı durumdayım hala yaptırmadım implant.
    yaptırırsamda kesinlikle özele :)

Teşekkürr ederim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.