Şimdi Ara

trafik ,kasko ,hayat sigortası, tamamlayıcı sağlık sigortası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle kendimi tanıtayım.Adım Onur Çorbacıoğlu,yaklaşık 16 yıl kadar bankacılık yaptıktan sonra ayrılıp kendi işimi kurdum.win sigorta hopa şubesi ni açarak Artvin Hopa ilçesinde sigorta acenteliği yapmaya başladım.Bankacılık sektöründe yılların vermiş olduğu tecrübe ve birikim ile Sigortacılık sektöründe de umduğumu buldum diyebilirim.

WİN SİGORTA ekibi olarak 30 üzeri sigorta şirketimiz ile düşük fiyat ve üçlü teminatlar ile ihtiyaçlarınıza en uygun poliçeleri sizlere sunuyoruz.Trafik sigortası,Kasko Sigortası,Konut Sigortası,Dask,Hayat Sigortası,Tamamlayıcı Sağlık Sigortası,Nakliye Sigortası,Seyahat Sigortası ve daha sayamadığım tüm branşlarda hizmet vermekteyiz.Sadece bizden poliçe yapanlara değil,farklı acente müşterilerine de ihtiyaçları olmaları ve ulaşmaları durumunda elimizden geldiğince ''Ücretsiz'' bilgi ve danışmanlıkta yapıyoruz.Birçok forumda insanların sigorta teminatları,sigorta ücretleri ve kaza hasar sonrası iletişim problemleri yaşadığını görüyoruz.ULAŞILABİLİR olmak,ENPATİ kurmak ,Çözüm odaklı çalışmak ve en önemlisi GÜVENİLİR olmak hizmet anlayışımız.Umarım elimizden geldiğince sizlere yardımcı olabiliriz.

• Sigorta deyince aslında hayatın farklı alanlarına dokunan birkaç temel şey var, trafik, kasko, hayat sigortası ve tamamlayıcı sağlık sigortası. Trafik sigortası zaten zorunlu, ama çoğu kişi sadece onu yaptırıp geçiyor. Halbuki kasko da en az onun kadar önemli bir şey. Çünkü kendi aracını koruyan taraf bu oluyor.

Hayat sigortası da biraz daha geri planda kalıyor ama aslında geleceği düşününce en mantıklı olanlardan biri bu aslında. Aynı şekilde tamamlayıcı sağlık sigortası da özellikle özel hastaneye gidenler için fazlasıyla büyük kolaylık sağlıyor. İnsan başına gelmeden bunları çok düşünmüyor ama ihtiyaç olunca o zaman değeri anlaşılıyor.

Ben bu işlerin hepsini tek tek araştırırken Türkiye Sigorta üzerinden ilerlemeye karar vermiştim. En azından hepsinin mantığını oturtmak benim açımdan böylelikle daha kolay oldu. Sigorta, hayatın farklı noktalarında lazım olan bir güvence aslında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zorunlu trafik sigortası
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.