Şimdi Ara

Sağlık Ocağında Hastaları Pencerenin Dışından Muayene Eden Bayan Doktor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün annem sağlık ocağına muayene için gittiğinde bayan aile hekimi doktoru, insanları sağlık ocağının dışına sıraya dizmiş ve pencereden 2 metre ileriden sırtını açtırıp muayene ediyordu.Yani müstakil bir ev düşünün,pencereden kafanı bile çıkartmadan 2 metre dışarıdaki insanları muayene ediyorsun.Böyle bir şey ile ilk defa karşılaştım doğrusu.Pandemi bile olsa Hastaneler de bile daha üst branşlardaki doktorlar birebir dokunarak muayene yaparken aile hekiminin böyle insanların içerisinde annemin sırtını açtırıp ayakta ve üstelik sağlık ocağının dışından pencereden muayene etmesi çok saçma ve meslek dışı davranış olarak geldi.Kadın normalde de hep uzaktan bakıp muayene ediyordu bu sefer ileri boyuta taşımış kendisi.Kendisini cimere şikayet ettim,muhtemelen bir işe yaramaz ama bakalım gelişmeler ne olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 28 Temmuz 2020; 23:47:2 >



  • Analizcizeuss kullanıcısına yanıt

    Hocam herkes bir değil cidden.Ben daha önce devlet hastanesine gittim doktor 3 dk karnıma baktı cidden ilgilendi ve inceledi.Bu adamda doktor bu kadında doktor işini iyi yapmayanlar çıkıyor böyle işte arada.

  • Sağlık Bakanlığına ihbar edin. 10 bin tl den fazla maaş aliyorlar

  • eczane lerdede böyle afedersin de prezeevatif alıcam desen arkandaki sıradaki 10kişinin kulağı sende nasıl olucak bu iş denetim yapmalı devlet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    Sağlık Bakanlığına ihbar edin. 10 bin tl den fazla maaş aliyorlar

    cimere yazdım hocam direkt telefon ile de arayım mı ?

  • Luke Cage kullanıcısına yanıt

    Cimer'i iptal edin direk sağlık bakanlığını arayın Cimer süreci uzatıyor

  • Ben de boğazdan dolayı kulak burun boğaz gitmiştim özele. Ateşim de vardı. Doktor sadece uzaktan dinleyerek antibiyotik yazdı. Tabi boğazımdaki enfeksiyonun şiddetini göremediği için yazdığı dozaj yeterli gelmedi. 2 günde geçen hastalık bir haftada inlete inlete geçti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne saçma sapan bir iştir. Olur mu öyle şey.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fazla hasta varsa öyle yapılıyor hocam genel prosedür. Corona için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luke Cage kullanıcısına yanıt
    Sabim 184 arayın ilgileniyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    Cimer'i iptal edin direk sağlık bakanlığını arayın Cimer süreci uzatıyor

    Bu konuda tecrübelisiniz hocam. Bir ara forumda herkesi cimere şikayet ediyordunuz  

  • Benim yaşadığım Belde de sağlık hekimi aynı konumda,5 metre uzaklıktan dinliyor,yazacaksa ilacını yazıyor.Oda kapısından içeri girmek yasak..Ola ki yara bereniz varsa beraberinde büyüteç,pertavsız gibi bir şey götürmelisiniz..

  • Bizim burdaki sağlık ocağıda aynı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de daha bugün şahit oldum aynı olaya.

    Ne diyeyim, benim genel olarak memurlara diyecek bir lafım kalmadı, tüy bitti dilde, yoruldum. Sadece kim milletin parasıyla maaş alıyor ve hakkını vermiyorsa haram olsun. Yeter artık da..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçenlerde buna benzer bir olay yaşadım. Sırt ağrısından rahat bir şekilde oturamıyordum. Ağrı bir hafta kadar geçmeyince hem yakınlıktan hem de hastanelerde boşluk olmamasından dolayı sağlık ocağına gittim. Sağlık ocağına yaklaşınca kapıdan dışarıya doğru bir sıra olduğunu gördüm. Kapının başında hemşire olduğunu düşündüğüm iki kadın vardı. Sıra bana gelince "Neyiniz var?" diye sordular. Ben de sırt ağrımı belirterek en azından bir ağrı kesici almak istediğimi belirttim. Hemşire kadının bana söylediği şey şuydu: "Eee, sizin bir şeyiniz yok ki; ciddi bir rahatsızlığınız olmadığı sürece sağlık kuruluşlarına gelmemeniz gerekiyor. O kadar virüs diyoruz kimsenin ciddiye aldığı yok." Arkadaş bir haftadır canım çıkmış sırt ağrısından hemşirenin bana söylediği şeye bak. Ağrıyı dindirmek isterken üstüne azar işittik iyi mi. Durumu tekrardan belirttim; ağrının şiddetinden, hali hazırda zaten bir hafta kadar beklediğimden falan. En sonunda sağolsun ikna olup aile hekimime gidip ilaç yazdırdı. Muayene olmayı geçtim aile hekimimi dahi görmedim öyle söyleyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Burda da öyle, kafadan ilaç yazıyorlar. Hastaneye gidin deyip başlarından savıyorlar.

  • siyasi kadroları saymassak aile hekimleri kadar şımarık başka bir grup yok devlette, şikayet edin bir işe yarayacağından değil ama en azından keyifleri kaçar.

  • kenshin17 kullanıcısına yanıt

    Ben 2 sene önce farklı bir şey den şikayet ettim bakanlık ilgilendi soruşturma açmışlar hemen problemi giderdiler hem bakanlık arayıp doktor adına 2-3 kere özür diledi hemde doktor arayıp özür diledi.


    Bakanlık takip ediyor problem varsa gideriyorlar.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.