Şimdi Ara

Saglik ocagi gecirir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elime bicak girdi, avuc icine. Neyse mudahalesini evde yaptim turnike sonrasi bantladim kapattim. 3-4 gun sonra saglik ocagina actirmaya gittim, pihtilasmis kanlar ve bandaj yaraya yapismis. Kadin acti etti tentürdiyot surdu. Normalde dikis falan atilmasi lazimmis :)

Kadin ismimi,siteyi ve doktorumu sordu deftere yazdi. Tc no,kayit acma cart curt yok. Merak ettigim sonradan kabarik bir fatura gelmesin ? Gss faizi gibi cigerimizi yakmasin  

Birde bu acik yaralara dikis atilirken uyusturup mu atiliyor yoksa canli kanli mi girisiyorlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lokal anestezik ile uyuşturuyorlar ama kesildikten sonra ilk gün içinde müdahele etmek gerekiyor şimdi gitsen atmazlar (atalım derlerse de attırma malpraktis direkt aklında bulunsun)

Ayrıca şu da aklınızda bulunsun okuyan okumayan el kesileri çok ciddi olabilir bakarsın dışardan 2 damla kan akar ama içeride tendon kesisi vardır olayın sıcaklığı ile sen farketmezsin bunu mutlaka doktorun fizik muayene yapması gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9AD227386 -- 3 Kasım 2020; 21:0:0 >
  • Anladım hocam yani sinire ve damara vesaire gelse büyük sıkıntı yaşanılabilir. Anestezik iğneyle mi yapılıyor yoksa spreyle mi ?

2 damla aksa bayağı gene iyi, ev battı valla yerler falan kanı durdurana kadar canım çıktı. Peki bu açık yaralanmalar 1.derece mi oluyor ? Sigortasız biri bile muayene olabilir mi ?

Öncesinde Corona testi yaptırmaya gittim acile evdeki birinde vardı. Sigorta olmadığı için bir sürü form ıvır zıvır imzaladım uğraştım durdum. 1 ay içinde işte getirirsen sgk dan sileriz borç yazılmaz... falan demişti veznedeki arkadaş.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

İğne ile yapılıyor sprey bir işe yaramaz sutur atarken

Ödeme durumlarını hiç bilmiyorum maalesef sadece tibbi konularda yardımcı olabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apartmanin altindan cikan su
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.