Şimdi Ara

Kargocu arkadaslari nasil dusunebiliriz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.128
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu donemde saglik ve acil gida harici baska sey paylasmasak kargocu arkadaslari dusunsek
    nasil olur diye dusunuyorum. O zamanda buyuk firmalar ya da onlinedan satan kucuk zaten darbe yiyen firmalar daha kotu duruma duser dimi nasil yapcaz bunu ki, zaten canlari cikan kargoculardan gidipte ayakkabi almak koyuyor be dostum ne diorsunuz sizce ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sıcak fırsatlardan uzak durarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün alarak, keza ürün almazlarsanız ne kargocuları ne şubeyi açık tutma gereksinimleri kalmayıp işsiz kervanına katılırlar

talep arzı doğurur
  • Konunun yeri burası be dostum?

• Tamam abi taş yiyelim

• 1999'dan beri online alışveriş yapıyorum.

Kargoculuk büyük bir sektör. Kimse onları zorla çalıştırmıyor. Evden çıkamıyorsanız mecbursunuz. Onlar size, siz onlara.

• Normal zamanda, geldik yoktunuz şubeden alın diyen bi sektör için iyi düşünemiyorum dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    babayi aldim
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt
    Kanki gida ve saglik harici dedim, bugun bir kargocunun istifasini okudumda koyuyo adama biraz, musteriler uzerimize dezenfaktan sikiyor , veya virusluymusuz gibi tip tip bakiyorlar bize diyor, ve bu kadar dolmusken birde aldigi kucuk nakis makasinin rengini begenmedigi icin iade etmek isteyen vatandasi gorunce isyan edip istifa edior

• TheGuardian kullanıcısına yanıt
    Ne bilim zaten konunun yerinide deistirmisler hemen zaten 35 saniyede masallahlari var neyse duzene devam gidin tirnak makasi siparis edin bosverin . Bazi arkadaslar issiz kalir demiste onu bilemicem o konu dogru olabilir.

• Kargo firmaları şu an kar üzerine kar koyuyorlar hem yakıt masrafları azaldı hem de siparişler tavan he bir de kargo fiyatlarına zam yapıldı aslında şu an eleman almaları gerekirken kargo teslim süresini uzatmayı yeğliyorlar, o yüzden bir şey yapamayız maalesef.

• Ben kolonya ikram ediyorum:) mecburen alıyoruz almiyorum desem yalan olur keşke başka bir şekilde cozsek ama yok çözüm

• Koca firmalar batıyor iki tane kargocu işten çıkmış çok mu yani ayrıca adamın işi o yapacak tabi para kazanmak kolay mı?

• Bu konunun malesef kimsede duyar damarını kabartıp kimseyi ehlileştireceğini düşünmüyorum ki şayet bu ülkede insanların en son dertleri bile kargocular olmaz malesef ki bunun sebebi toplum değil direk kargo çalışanları,yöneticileri ve etik olmayan düşüncelerinin altındaki davranışları. Duyar kasılacaksa şöyle kasalım Sen kargocu arkadaş el insaf be kardeşim sen milletin alın teri döküp kazandığı 3 kuruşla 5 kuruşla ister milyarla ister milyon para ile emek verilerek alınmış bir eşyayı ne hakla kamyona fırlatırsın ne hakla ayağınla tepe tepe yüklersin. Düşünülecekse ve kafa yorup birşeyler yoluna sokulup insanlar bilinçlendirilecekse bence bu şekilde kargocular bilinçlendirilmeli.Ürün kırık geliyor fatura satışı yapan esnafa kesiliyor kargocu kabul etmiyor ürüne hasar verdiğini esnaf zor durumda kalıyor e-ticaret yapan esnafın kimiside emin olun tedirginlikle bazen ürün yolluyor kırıp dökmeseler bari diye.Kapıya geliyor diyorumki ürünü açayın elektronik cihaz hasar varsa tutanak tut ona göre işlem yapalım yok diyo teslimini al kendin aç paketi imza almadan veremem alıyorsun kırık çıkıyo sonra tekrar şubeye gitmen gerekiyor yani istifamı etmiş nasip ülkede işsizin popiler mesleği haline geldi kargoculuk
    Bu ülkede kardeşim ben bu kargo işini adam akıllı temiz bir şekilde yaparım diyebilecek bi baba yiğit varsa çıksın yapsın emin olun ben her alışverişimde kargo bedelini kendim ödemek pahasına o şirketi seçeceğim . ( kısmi olarak UPS bunu başarıyor diye bilirim)

• quote:

Orijinalden alıntı: 93mert9305

Bu konunun malesef kimsede duyar damarını kabartıp kimseyi ehlileştireceğini düşünmüyorum ki şayet bu ülkede insanların en son dertleri bile kargocular olmaz malesef ki bunun sebebi toplum değil direk kargo çalışanları,yöneticileri ve etik olmayan düşüncelerinin altındaki davranışları. Duyar kasılacaksa şöyle kasalım Sen kargocu arkadaş el insaf be kardeşim sen milletin alın teri döküp kazandığı 3 kuruşla 5 kuruşla ister milyarla ister milyon para ile emek verilerek alınmış bir eşyayı ne hakla kamyona fırlatırsın ne hakla ayağınla tepe tepe yüklersin. Düşünülecekse ve kafa yorup birşeyler yoluna sokulup insanlar bilinçlendirilecekse bence bu şekilde kargocular bilinçlendirilmeli.Ürün kırık geliyor fatura satışı yapan esnafa kesiliyor kargocu kabul etmiyor ürüne hasar verdiğini esnaf zor durumda kalıyor e-ticaret yapan esnafın kimiside emin olun tedirginlikle bazen ürün yolluyor kırıp dökmeseler bari diye.Kapıya geliyor diyorumki ürünü açayın elektronik cihaz hasar varsa tutanak tut ona göre işlem yapalım yok diyo teslimini al kendin aç paketi imza almadan veremem alıyorsun kırık çıkıyo sonra tekrar şubeye gitmen gerekiyor yani istifamı etmiş nasip ülkede işsizin popiler mesleği haline geldi kargoculuk
    Bu ülkede kardeşim ben bu kargo işini adam akıllı temiz bir şekilde yaparım diyebilecek bi baba yiğit varsa çıksın yapsın emin olun ben her alışverişimde kargo bedelini kendim ödemek pahasına o şirketi seçeceğim . ( kısmi olarak UPS bunu başarıyor diye bilirim)
    UPS mi? 2 gündür beyinsiz UPS kargo elemanı yüzünden çektiğim sıkıntı yanıma kar kalmak üzere. 1600tl'lık ürünü gidip benimle uzaktan yakından alakası olmayan birisine teslim etmişler. Kargocu elemanı gördüğüm yer de benden çekeceği var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.