Arkadaşlar daha önce böyle bir konu açmıştım ve sol koltuk altımda beze gibi (yumurtalık gibi) bir şey belirdi demiştim.Şimdi aynı şekilde sağ koltuk altımda da çıktı yada yeni fark ettim diğerinin ağrısı (bastırınca acıyordu) geçti sayılır yeni çıkan da aynı diğerinin ilk çıktığı zaman ki gibi yine kayıyor(hareket ediyor) şişlik yok yani koltuk altımı açıp baktığımda belli olmuyor ama bu da dokununca bastırınca hafif acı yapıyor.Daha doktora gitmedim diğeri zaten geçmeye başlamıştı yerinde hala duruyor fakat sönüyor gibi(çünkü kolumu hareket ettirince eskisi gibi fark etmiyorum).Ailem doktorluk mevzu olmadığını söyledi ama ben size de danışmak istedim.Ne yapmalıyım,endişelenmeli miyim?Bunlar (koltuk altımda çıkanlar) nedir? D.N: Lütfen anlamayanlar yorum yapmasın, başlıkta yazdğım gibi ciddi..
Arkadaşlar çok önemli bir konu benim için hiç mi doktor yok koskoca dh'de?
ayni durum banada olmustu ikisinfede sislik olustu kolumu oynatirken aciyordu hafif ateste yapiodu 1 haftada gecti antibiyotile amoklavinle tirsma sen deodoranttn oluyo onemli bisi degil
quote:
Orijinalden alıntı: mateuss
ayni durum banada olmustu ikisinfede sislik olustu kolumu oynatirken aciyordu hafif ateste yapiodu 1 haftada gecti antibiyotile amoklavinle tirsma sen deodoranttn oluyo onemli bisi degil
Sağol dostum ama birinci tam kaybolurken ikincinin çıkması korkuttu.
lenf bezi ile alakalı birşey gibi görünüyor yukardaki arkadaşın lenf bezleri iltahaplanmış galiba seninkide iltahaptan kansere kadar bir sürü şey olabilir en iyisi acilen bir doktora görün
quote:
Orijinalden alıntı: carl johnson
lenf bezi ile alakalı birşey gibi görünüyor yukardaki arkadaşın lenf bezleri iltahaplanmış galiba seninkide iltahaptan kansere kadar bir sürü şey olabilir en iyisi acilen bir doktora görün
Genel cerrahi bölümüne görünmen gerekir bazıları zaman zaman çıkıp kaybolurken bazılarını ufak bi operasyonla alıyorlar. Korkmana gerek yok perşembe günü buna benzer bi nedenle ameliyat olan delikanlı vardı hastanede hiçte ağrısı sızısı olmadı.
Gecen sefer seni uyarmıştık. Bir kere daha söylüyorum DOKTORA GİT Burdan Biri sana bir şey olmaz dediği zaman sen sorunu onemsemeyeceksin fakat ya kanser olursan? Buradakiler sadece 5 dk üzülür o kadar. Bunun bilincinde ol derim
Ben de buraks122'ye ktılıyorum. Bence doktora git.
Peki bunların illa ki alınması gerekli midir? Operasyona hiç sıcak bakmıyorum
İyide bunlar dediğinin ne olduğunu bilmiyorsunki henüz, doktor bile el muayenesi ile tanı koyamaz bazen ve biyopsi ister.Arkadaşların dediği gibi kanser olma ihtimali bile var bunun en iyi ihtimalle iltihap yada yağ bezesidir umarım ve şöyle bir olasılıkta var malum kıl dönmesi erkeklerde çokca görülür ve kıl dönmesi sadece kuyruk sokumunda değil koltuk altındada olabiliyor bazen bu yüzden vakit kaybetme ve hemen doktora git önce tanı konulsun daha sonra tedavi şeklini belirlersin Ankarada yaşıyorsan Gazi Mustafa Kemal Hastanesi Dr.S.Suna Dirican çok iyi bir genel cerrahtır tavsiye ederim.
Ya arkadaşlar doktor biyopsi filan isterse olmaz yani çok korkarım vücudumun kesilip biçilmesinden başka yolu yordamı yok mudur?Kan tahlili olayı nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: Einsteiin
Ya arkadaşlar doktor biyopsi filan isterse olmaz yani çok korkarım vücudumun kesilip biçilmesinden başka yolu yordamı yok mudur?Kan tahlili olayı nedir?
Arkadaşım her konuda sadece bu değil Allah korusun zamanında müdahale olmazsa ufak bi ameliyatla geçirebileceğin şeyi binbir eziyetle geçirmek zorunda kalırsın. Ya öyle ya böyle.
Ha hastaneye gidince direk ameliyathaneye almayacaklar seni baksınlar araştırsınlar için içini yiyeceğine git öğren neymiş ne değilmiş. Burdan kimse onların ne olduğu hakkında doğru düzgün bi yorum yapamaz hocam. Arkadaşımın kardeşinin baş dönmesi vardır bi gösterelim dediler çocuğun 1 böbreği tamamen diğerinin %25'i işlevsel duruma düşmüştü. Düşün yani nerden ne çıkıyor.
Adam belki bir bakışta söyleyecek reçeteyi yazacak gideceksin bu kadar basit.
Sağlıktan önemli şey yok hacı büyük bela alırsın başına aman ha.
quote:
Orijinalden alıntı: xTraP
quote:
Arkadaşım her konuda sadece bu değil Allah korusun zamanında müdahale olmazsa ufak bi ameliyatla geçirebileceğin şeyi binbir eziyetle geçirmek zorunda kalırsın. Ya öyle ya böyle.
Ha hastaneye gidince direk ameliyathaneye almayacaklar seni baksınlar araştırsınlar için içini yiyeceğine git öğren neymiş ne değilmiş. Burdan kimse onların ne olduğu hakkında doğru düzgün bi yorum yapamaz hocam. Arkadaşımın kardeşinin baş dönmesi vardır bi gösterelim dediler çocuğun 1 böbreği tamamen diğerinin %25'i işlevsel duruma düşmüştü. Düşün yani nerden ne çıkıyor.
Tamam o zaman ne yapalım sağolasın hocam da son soru biyopsi de lokal anestezi yerine komple uyuşturulabiliyor mu?Burundan bi gaz (koku mu ne) veriyorlar?
Burundan filan gaz verilmiyor iğne yapılıyor bölgeye gerisini hissetmiyorsun zaten senin durumuna belki biyopsi bile gerekmez gereksede canını çok acıtacak bi biyopsi olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: LεhV™
Burundan filan gaz verilmiyor iğne yapılıyor bölgeye gerisini hissetmiyorsun zaten senin durumuna belki biyopsi bile gerekmez gereksede canını çok acıtacak bi biyopsi olmaz.
Sağolun hocam rahatllattınız fakat annem hala ısrar ediyor, kendisi biyolojicici ve şu anda roaccutane adlı ilacı kullanıyorum vücdum çok yağlı ve bunun bu yağlardan dolayı oluşmuş bir yağ bezesi oladuğunu söylüyor ne kadar doğrudur sizce?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: LεhV™
Sağolun hocam rahatllattınız fakat annem hala ısrar ediyor, kendisi biyolojicici ve şu anda roaccutane adlı ilacı kullanıyorum vücdum çok yağlı ve bunun bu yağlardan dolayı oluşmuş bir yağ bezesi oladuğunu söylüyor ne kadar doğrudur sizce?
Bak guzel arkadasım annem ve babam doktor hatta aynı evde yaşadığım 2 kişi de tip okuyor ve benim kolumda elime bir sertlik geldiginde ertesi gunü beni hastahaneye alıp parça aldılar. Kısaca annene selam söyle, doktorlar bile elle tanı koyamıyorken ve ortada kanser belirtisi var iken ve alanı değilken konuşması biraz komik kaçıyor dogrusu.
Yağ bezesi olma ihtimali yüksek ama ihmal etmeyin bu düşünceden dolayı.Ayrıca doku altıyla alakalı bi sorun bu cilt tipin kuru olsada yağ bezesi oluşur bunu cildinin yağlı olmasıyla çok fazla ilişkilendirme.Daha öncede söylediğim gibi birçok şey olabilir ihmal etme ve muayene ol.Bazı doktorlar bile ne olduğunu anlayamazken oluşan kitlenin hiçbir muayene ve tetkik yokken şudur budur diye fikir beyan etmek yanlış olur.
Tamam o zaman ne yapalım sağolasın hocam da son soru biyopsi de lokal anestezi yerine komple uyuşturulabiliyor mu?Burundan bi gaz (koku mu ne) veriyorlar?
Hocam bugüne kadar hiç ameliyat olmadığın için gözünde çok büyütüyosun olayı. Ben bayağı bi ameliyat oldum ( apandist , dikiş , burundan kemik alma , ben aldırma , diş operasyonları ) Sadece yaptıkları iğneyi hissediyosun bi de zor ameliyatsa ardından ağrın sızın oluyor o kadar.