Şimdi Ara

Sağlık bakanı tüm sorulara kaçak cevap vermiyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akpartili muhalif Herkes sağlık bakanını övüyor nasıl özverili çalıştığını söylüyor ama bugün canımın sıkıntısından ilk defa basın toplantısını başından sonuna kadar izledim gazeticilerden gelen sorulara hep kaçamak cevap verdi birde 3 soru geldiyse birini cevapladı o da ya kaçamak cevap yada soruyla alakası olmayan yani tatmin edmeyen cevaplar verdi Demek ki siyaset böyle bişeymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3C93D2DD -- 14 Nisan 2020; 21:21:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ne özverili çalışması ya? Adamın elinde zaten yetki yok, güç yok. Sadece 2 günde bir arkadaşlarla toplanıp konuşuyorlar, bay recep izin verdiği şeyleri açıklıyorlar. Daha salgının başındayız, önümüzdeki haftalarda özverili çalışmalarının sonuçlarını göreceğiz. Klasik akplilerden tek farkı, kibar bir abimiz. Soru soranları terörist, vatan haini ilan edip hakaret etmek yerine elinden geldiğince cevap vermeye çalışıyor. Bulunduğu siyasi oluşuma göre, bu bile takdiri hak eden bir davranış tabii ki.
    Adamın suratı ses tonu cevapları veriyor

Asıl söylemek istediği belli.
    Deli gibi çalıştık, neredeyse yüzde 90'ı muhalif doktorlar, sağlık çalışanları kendilerini parçaladılar. Bana destek verdiler.

Karantinayı bir hafta uygulasak o bile avantajdı 2 gün yapın dedik içine ettiler. Bunu söyleme şansım bile yok.

Na adamın düşünceleri.
  • Baskı var üzerinde. Yalan söylemek zorunda kalması durumu. Ben tahmin ediyorum ki ipler yakında kopar. bir kaç hafta daha dayanamaz.
  • Televizyon başında oturup atıp tutmak çok basit ne de olsa,sağlık bakanının üzerindeki baskıyı tahmin edebebiliyormusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger-gddr

Televizyon başında oturup atıp tutmak çok basit ne de olsa,sağlık bakanının üzerindeki baskıyı tahmin edebebiliyormusun
    Gerçekleri söylemek atıp tutmak mı oluyor gazeteciler ısrarla suriyelilerle alakalı cuma akşamı ile alakalı sorular sordu bakan bey ya alakasız yada tatmin etmeyen cevaplar verdi o zaman soru alma kardeşim kendinide zor duruma düşürme gün rutin vaka sayılarını açıkla yeter

• -cuma günü olanlar sonrası kontrolün sizde olduğunu düşünüyor musunuz?

+süleyman soylu gerekli açıklamaları yaptı. biz her gün görüşüyoruz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav böyle binlerce soru gidiyordur adama,hepsini nasıl cevaplasın mükemmel bir şekilde
  • Ne özverili çalışması ya? Adamın elinde zaten yetki yok, güç yok. Sadece 2 günde bir arkadaşlarla toplanıp konuşuyorlar, bay recep izin verdiği şeyleri açıklıyorlar. Daha salgının başındayız, önümüzdeki haftalarda özverili çalışmalarının sonuçlarını göreceğiz. Klasik akplilerden tek farkı, kibar bir abimiz. Soru soranları terörist, vatan haini ilan edip hakaret etmek yerine elinden geldiğince cevap vermeye çalışıyor. Bulunduğu siyasi oluşuma göre, bu bile takdiri hak eden bir davranış tabii ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamın suratı ses tonu cevapları veriyor

Asıl söylemek istediği belli.
    Deli gibi çalıştık, neredeyse yüzde 90'ı muhalif doktorlar, sağlık çalışanları kendilerini parçaladılar. Bana destek verdiler.

Karantinayı bir hafta uygulasak o bile avantajdı 2 gün yapın dedik içine ettiler. Bunu söyleme şansım bile yok.

Na adamın düşünceleri.

• Fahrettin Koca medya karşısında kendisi konuşmuyor, konuşturuluyor o yüzden dinlemiyorum.

• Hiç olmazsa kaçamak cevap veriyor, ki bana göre değil. Reis ve bazıları gibi soru sorma kısıtlı değil isteyen istediği soruyu soruyor.

• bir konusabilse neler soyleyecek de konusamiyor. ama yuz ifadesi her seyi belli ediyor, cogu seyin kendi isteginin tam tersi yapildigini dusunuyorum ben sahsen

• ekstra yaptigi bi sey yok, sadece uyumuyor
    ama arkadaslar hakli; rte yuzunden ustunde igrenc bi baski var ve bunu az da olsa belli ediyor

• vermiyor
  • Sağlık bakanı tüm sorulara kaçak cevap vermiyor mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.