< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3C93D2DD -- 14 Nisan 2020; 21:21:26 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3C93D2DD -- 14 Nisan 2020; 21:21:26 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ne özverili çalışması ya? Adamın elinde zaten yetki yok, güç yok. Sadece 2 günde bir arkadaşlarla toplanıp konuşuyorlar, bay recep izin verdiği şeyleri açıklıyorlar. Daha salgının başındayız, önümüzdeki haftalarda özverili çalışmalarının sonuçlarını göreceğiz. Klasik akplilerden tek farkı, kibar bir abimiz. Soru soranları terörist, vatan haini ilan edip hakaret etmek yerine elinden geldiğince cevap vermeye çalışıyor. Bulunduğu siyasi oluşuma göre, bu bile takdiri hak eden bir davranış tabii ki.
|
Baskı var üzerinde. Yalan söylemek zorunda kalması durumu. Ben tahmin ediyorum ki ipler yakında kopar. bir kaç hafta daha dayanamaz.
|
Adamın suratı ses tonu cevapları veriyor
Asıl söylemek istediği belli. Deli gibi çalıştık, neredeyse yüzde 90'ı muhalif doktorlar, sağlık çalışanları kendilerini parçaladılar. Bana destek verdiler. Karantinayı bir hafta uygulasak o bile avantajdı 2 gün yapın dedik içine ettiler. Bunu söyleme şansım bile yok. Na adamın düşünceleri. |
Gerçekleri söylemek atıp tutmak mı oluyor gazeteciler ısrarla suriyelilerle alakalı cuma akşamı ile alakalı sorular sordu bakan bey ya alakasız yada tatmin etmeyen cevaplar verdi o zaman soru alma kardeşim kendinide zor duruma düşürme gün rutin vaka sayılarını açıkla yeter
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |